Cestus írta:Szerintem is 2-2 körül lesz. Ellenünk most a kupában többet fognak mutatni hazai pályán, mint a Real ellen a legutóbbi bajnokijukon, de ha kitesszük a főoldali cikkben tippelt kezdőt, egy ikszre jónak kell lennünk, még ha nekünk is jönnek.
Azért a Pizjúanban a Sevilla rohadt kemény ellenfél. Lehet, hogy mostanában nem éppen nyerniük szokás ellenünk, de így hogy Dembelé is lesérült Messi nélkül nagyon necces lesz. Ha a francia egészséges lenne rendben is volna, hogy Leo otthon marad, de így legalább a padra le lehetne tenni, főleg, hogy a hétvégén is pihent. Nagyon kell az idegenbeli gól, azt meg Coutinhotól vagy Malcomtól várni elég bátor dolog. Szerintem Valverde most átesett kicsit a ló túloldalára. Az nagyon jó, ha pihentet játékosokat, de itt félek, hogy túlzásba viszi. Habár lehet, hogy rajta kívül álló okok miatt nem utazott el. (Betegség, kisebb sérülés stb.)
Amúgy Boateng nem játszhat? Egy 4-4-2-őt vele fel lehetne rakni, még ha nem is aklimatizálódott teljesen. Elöl Suarezzel, a kp-n meg Cou-Busi-Rakitic-Vidal. Én egy 2:1, 3:2-es vereséggel sem dőlnék a kardomba, egy X pedig nagyon jó eredmény lehetne. A 3 leggólerősebb és veszélyesebb játékos közül kettő hiányozni fog, így nagyon necces lesz.
Valverdet én személy szerint nem kárhoztatom, ha nem játszatja a fiatalokat ilyen körülmények között, esetleg Alenat be lehetne tenni Arthur helyett.