Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ilyen csapattal kötelező a győzelem. Meg kéne már törni a Sociedad elleni "átkot". Egyébként egész jó az ellenfél. Ilyen csatárokkal, hogy Carlos Vela, Aguirretxe, Griezmann, a kp-n Xabi Prietoval. kemény meccs lesz, de kell a 3 pont.S.Agüero írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro i Messi
Betonkezdő.
Ez igen.S.Agüero írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Alba, Sergio, Cesc, Xavi, Iniesta, Pedro i Messi
Betonkezdő.
Bl február utolsó napjaiban kezdődik,kupa már februárban nincsen,mivel ált. jan. utolsó hétvégéjéig ott lezárulnak a küzdelmek,és így van egy lyukas hónap.Barcaman1993 írta:
Azért azt megnézném, hogy a január-február időszak miért mindig csak a bajnokság? Rendre ilyenkor megy le az egész kupasorozat és februárban jön a BL is. Semmi köze ennek hozzá sztem.
Azért azt megnézném, hogy a január-február időszak miért mindig csak a bajnokság? Rendre ilyenkor megy le az egész kupasorozat és februárban jön a BL is. Semmi köze ennek hozzá sztem.Mezner2 írta:
5nap múlva lesz,nehogy már egy profi játékosnak,pláne ezen a szinten problémát okozzon,hogy 5 nap alatt le kell játszania két meccset...
Nem kell tartalékolni,a mi játékunkhoz amúgyis az az ideállis,ha 3-4 naponta játsszunk,meccsben kell lennie a csapatnak,hogy megfelelően pörögjünk.
Emlékszem,mikor kiestünk anno a Sevilla ellen a kupában Januárban,Pep arra panaszkodott,hogy nehéz lesz így,hogy nem lesz meg a srácoknak a megfelelő szerda-szombat meccsritmus.
Nem véletlen az sem,hogy mindig Februárban-Január végén játsszunk a legrosszabbul,amikor csak a bajnokság van terítéken.
5nap múlva lesz,nehogy már egy profi játékosnak,pláne ezen a szinten problémát okozzon,hogy 5 nap alatt le kell játszania két meccset...Deus írta:Kicsit fura, hogy hat órakor kezdünk a meccset
Nos, én mindenképpen tartalékolnék a mai napon, mert kellenek a kipihent játékosok a csütörtöki visszavágóra.
alapvetően ez lehet a helyzet, nem ez a mi fő fegyverünk, de azért néha bejön!! pl. Sanchezé akár jó is lehetett volna.sajna ugyanez a helyzet az átlövésekkel is, valjuk be nincs olyan rúgótechnikájú emberünk aki ezt elfogadható gyakorisággal meg tudná tenni. nem tekintem annak azt a néhány szép de ritka lövést amit alkalmasint Iniesta, Adriano vagy Alves megereszt, mert túl sok mellette az elpuskázott eset.senkialfonz40 írta:Azt gondolom a klasszikus kontrához szélvészgyors játékosok kellenek és az nincs meg a csapatunkban. Így is van olyan, amikor kontraszerű támadásokat vezetünk, de nagyon sokszor azért veszünk vissza, mert nincs meg az esélye, hogy könnyen végigvigyük, és a kontra rendszerint sprintben közlekedésről szól, az pedig fáraszt nem is kicsit. A Barca játéka amúgy is a sok futásról szól (azonnali visszatámadás labdavesztés esetén) és három-öt-hét hiábavaló kontratámadás esetén,(lehet) nem maradna kraft a mérkőzés végére. Így viszont mindig van elég energia, mert nem nagyon emlékszem olyan mérkőzésre, amikor Barca játékos vánszorgott volna visszafelé labdavesztés esetén.Vakmacska írta: A másik, ami feltünő volt, az a kontrák hiánya.
Nem gondoltam volna, kellemes meglepetés, mert ugyan számítottam arra, hogy nagy változás nem történik (Tito többé-kevésbé ugyanazt a vonalat viszi), de volt egy-két olyan meccs, amikor csak szuperlatívuszokban lehetett szólni a Barca játékáról, olyan koncentráltak voltunk, amilyet én még nem láttam a Csapattól.Vakmacska írta: Tito remek munkát végez, remélem ez így is marad...
http://www.youtube.com/watch?v=_HH8L7fJD3gSanama írta:a gólokról ha tud valaki, dobjon már egy linket!
köszi
Ott is volt, hogy a második félidőben már nem kellett hajtani, de akkor szerintem unalmasabbak is voltak a második félidők. Azóta rengeteget fejlődött a csapat, és még szórakoztatóbb a játék akkor is, ha nincs gól. Pedig akkor szerintem mindenki úgy gondolta, hogy nem lehet már sokat fejlődni, pedig...corol írta:Valaki már írta, hogy az is különbség a Pep érához képest, hogy akkor idegenben gyakran szenvedtünk, de otthon is voltak esetenként gondjaink. Előfordult, hogy jól játszottunk ugyan, de a helyzeteket nem rúgtuk be és időben nem zártuk le a meccset, aztán felhoztuk az ellenfelet. Máskor meg egyszerűen nem tudtunk mit kezdeni a 70%-os labdabirtoklással.
Most valóban annyira uraljuk a mérkőzéseket, hogy a második félidőben már nyugodtan hátra lehet dőlni és élvezni a varázslatot.
Tegnap úgy a 70. perc táján már sajnáltam a Málagát, mert annyira reménytelenül üldözték a labdát, mi meg mint az edzés videókon cica játékot nyomtunk élesben.
Messiék összedobnának pár milliót, elég jót kaszálnának, némi ráhatással az eseményekre.
Dettó, most meg pláne.Mezner2 írta:Egyébként mostanában sokszor csalódottan állok fel a TV elől Barca meccsek után,mert talán most először érzem azt,hogy nagy kár,hogy a mi meccseink is csak 90percig tartanak
Imádom, csodálom a játékát. Zseniális.sjd írta:bejön Thiago, aki meg a kettejük ötvözete, hatalmas zseni a srác.
Alexis 100, Piqué 98, Pedro 96, Alba 95, Busquets 95, Xavi 94, Mascherano 92, Iniesta 90, Messi 89, Thiago 85, Fabregas 85, Alves 83, Valdés 67. (:mrgreen:)noname írta:90% feletti átlag passzpontosság.
Azt gondolom a klasszikus kontrához szélvészgyors játékosok kellenek és az nincs meg a csapatunkban. Így is van olyan, amikor kontraszerű támadásokat vezetünk, de nagyon sokszor azért veszünk vissza, mert nincs meg az esélye, hogy könnyen végigvigyük, és a kontra rendszerint sprintben közlekedésről szól, az pedig fáraszt nem is kicsit. A Barca játéka amúgy is a sok futásról szól (azonnali visszatámadás labdavesztés esetén) és három-öt-hét hiábavaló kontratámadás esetén,(lehet) nem maradna kraft a mérkőzés végére. Így viszont mindig van elég energia, mert nem nagyon emlékszem olyan mérkőzésre, amikor Barca játékos vánszorgott volna visszafelé labdavesztés esetén.Vakmacska írta: A másik, ami feltünő volt, az a kontrák hiánya.
Nem gondoltam volna, kellemes meglepetés, mert ugyan számítottam arra, hogy nagy változás nem történik (Tito többé-kevésbé ugyanazt a vonalat viszi), de volt egy-két olyan meccs, amikor csak szuperlatívuszokban lehetett szólni a Barca játékáról, olyan koncentráltak voltunk, amilyet én még nem láttam a Csapattól.Vakmacska írta: Tito remek munkát végez, remélem ez így is marad...