Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
boboka
Barça C

2012.02.08. 11:13:15

kÖSZÖNÖM megnézem. A párom fanatikus rajongó és neki szeretnék örömöt szerezni egy jeggyel. Én is imádom a Barcát,főleg Messi a kedvencem.
Lionel85
Llegenda del Barça

2012.02.07. 12:40:15

boboka írta:Ki tudja hogy egy Barcelona FC meccsre hogyan lehet jegyet szerezni és mennyiért? Köszi.
Csak meccsre jegyet nem tudok, de van utazás Barcelonába, étkezéssel, repülőjeggyel együtt. Itt lehet nézni:

http://barcanoticias.blog.hu/2012/01/27 ... tazas_2012
Kép
Kép
Kép
boboka
Barça C

2012.02.07. 09:57:40

Ki tudja hogy egy Barcelona FC meccsre hogyan lehet jegyet szerezni és mennyiért? Köszi.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2012.01.03. 15:02:46

ab1daL írta:A korábban itt boncolgatott téma, hogy mennyire erős ez a katalán válogatott, és esélyük lenne-e a spanyolok ellen: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... alan-side-

Azért nem rossz ez a katalán csapat. :D
Hát-hát. Még így is mindkét csapat nagyon erős, de a spanyolok védelme nagyon gyík, míg a katalánok csatársora szintén. A világ elitjébe tartoznának, de komoly sikert nem lehetne várni tőlük.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ab1daL
Director del Fútbol

2012.01.03. 13:52:11

A korábban itt boncolgatott téma, hogy mennyire erős ez a katalán válogatott, és esélyük lenne-e a spanyolok ellen: http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... alan-side-

Azért nem rossz ez a katalán csapat. :D
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.30. 21:05:52

Leomessi14 írta:
Pavel írta:Most nézem a katalán válogatott mérkőzését.
Bojan sajnos semmit sem változott. :cry:
Mennyi lett az eredmeny?
0-0
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.12.30. 21:03:37

Pavel írta:Most nézem a katalán válogatott mérkőzését.
Mennyi lett az eredmeny?

Esetleg stream ha megg megy?
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Pavel
Entrenador del Barça

2011.12.30. 20:41:19

Most nézem a katalán válogatott mérkőzését.
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.20. 17:48:13

Barcaman14 írta:Jó volt ismét megnézni ahogy Abidal felemeli a kupát! :)

Klub VB döntő egy kicsit máshogy:
http://www.youtube.com/watch?v=WkqwKud_ ... e=youtu.be
:lol:
:lol: :lol: Komoly :lol: :lol:
Hol akadtál rá? :lol:
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.20. 17:43:31

Jó volt ismét megnézni ahogy Abidal felemeli a kupát! :)

Klub VB döntő egy kicsit máshogy:
http://www.youtube.com/watch?v=WkqwKud_ ... e=youtu.be
:lol:
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
samy85
Capitá del Barça

2011.12.20. 17:11:32

Srácok! 2009-ben, vagy 2010-ben volt egy rövid reklám a sport1 műsorán egy két hét erejéig, ahol hirdették hogy 2011-ig az összes Barca meccset leadják...tehát addig tuti szerződés van! Nos jövőre nézve nem tudok semmit. Valaki esetleg hallott valamit?
Bocs ha elég off voltam, de a másik topicban ahol sztem írni lehetne ebben a témában zárva... :)
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.20. 16:41:10

Barcaman14 írta:16:30 Eurosport, BL klasszikusok Barca-Man.United 1 órában! Gondolom a Bl döntő! :)
Csak a BL döntő összefoglalója
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.20. 16:19:24

Barcaman14 írta:16:30 Eurosport, BL klasszikusok Barca-Man.United 1 órában! Gondolom a Bl döntő! :)
Én is azon agyalok, hogy mi lesz benne, de majd kiderül :)
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.12.20. 16:15:11

16:30 Eurosport, BL klasszikusok Barca-Man.United 1 órában! Gondolom a Bl döntő! :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.12.18. 19:51:14

MichaaBee írta:No meg ne felejtsük el, hogy mit összeszenvedtünk 09-ben az Estudiantes ellen. Olyan tökéletes bekkelő focit Mourinho se mindig hoz össze, mint 2 éve az argentínok a döntőben.
Visszanéztem az összefoglalót és hát... Rengeteg helyzetet hagytunk ki, a bíró nem adott meg egy szabályos tizit, majd egy lesgólt megadott az Estudiantesnek. Azért az is könnyebb lett volna, de legalább akkor is behúztuk :D
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.12.18. 19:39:57

herlius írta:
palesz77 írta:Hát én azért leszállnék a magas lóról és nem nevetném ki a Santost. Tény, hogy lefociztuk őket, de azért nem kéne olyanokat írni, hogy egy Sociedad jobb meg hasonlók.. Egy az, hogy idáig is el kellett jutniuk. És tény, hogy teljesen alárendelt szerepet játszottak, de amilyen formába játszottunk ma melyik csapat nem játszott volna így? Pep megint húzott egy olyan felállást - a sérüléseknek is köszönhetően gondolom -, amit senki nem várt, és ezzel teljesen megfogtuk őket. Nem csodálkozom, hogy nem tudtak rá reagálni. Valaki meg írta, hogy a Valenciára nézve sértő, hogy velük egy szinten beszéltek a Santosról. Most ezt így egy meccs alapján mondani.. Gratulálok. Akkor a Real rosszabb csapat mint a Getafe, mert őket megvertük, de a Getafétól meg kikaptunk? Akármelyik hasonló stílusban játszó csapatot így megvertük volna ma szerintem. És itt értem azt, hogy nem olyan képzettek taktikailag - a Dél-Amerikai foci szépségét ez adja, hogy nem taktikázzák szét a meccseket (annyira) -, nem rúgják fel minden játékosunkat aki csak labdához ér - Chelsea meg Intrer stílus, csak a végén volt pár durvább szabálytalanság, amúgy egy szép meccs volt -, nem álltak be teljesen a kapujuk elé - a csatárok elől voltak végig.. Nem adták fel a saját stílusukat, ami ma csak ennyire volt elég, de én ezt díjazom. Így legalább egy szép döntőt láthattunk.. Én elhiszem, hogy mindenki örül és boldog, de azért szerintem meg kéne adni a tiszteletet a vesztes csapatnak is, bárhogy is teljesítettek.. Nyugodtan lehet utálkozni a hsz-en, ez csak az én véleményem...
Azzal semmi bajom, ha egy csapat szépen, a saját stílusához hűen akar focizni. A gond a mai meccsel az volt, hogy ők egyáltalán nem akartak focizni. Se szépen, se csúnyán. Egyáltalán nem mutattak semmit a focinak nevezett sportból, hihetetlenül alacsony szinvonalon nyomták le a 90 percet, és erre nem lehet mentség a két bajnokság közti szinvonalkülönbség. Nézd meg a cseh és a spanyol bajnokság közti különbséget, a Plzen mégis nagyon érett, jó focit mutatott be mindkét meccsükön, annak ellenére, hogy egy pillanatig sem volt kérdéses a végeredmény. És náluk még csak Neymar szintű focisták sincsenek. Azért itt mégiscsak egy nemzetközi címért játszottak a csapatok, ha egy ilyen szintű eseményen sem képes valaki megmutatni magát a világnak, akkor mégis hol fogja?
Mert biztos a Barca ugyanolyan hatásfokon nyomta a Plzen ellen BL-csoprotkörben, mint klubvébé döntőben... :roll: Én abszolút egyetértek Palesszal, nem kell a Santost ennyire lenézni. Jó, köztudott, hogy erősebb az európai foci, de valahol engem az itteni túldefenzivált játék is zavar. Jobbak az európaiak, de a Barca szerintem ma akármelyik európai csapatnál is kettővel többet hintett volna.

No meg ne felejtsük el a 06-os Internacionalt se, illetve hogy mit összeszenvedtünk 09-ben az Estudiantes ellen. Olyan tökéletes bekkelő focit Mourinho se mindig hoz össze, mint 2 éve az argentínok a döntőben.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.12.18. 19:23:08

palesz77 írta:Hát én azért leszállnék a magas lóról és nem nevetném ki a Santost. Tény, hogy lefociztuk őket, de azért nem kéne olyanokat írni, hogy egy Sociedad jobb meg hasonlók.. Egy az, hogy idáig is el kellett jutniuk. És tény, hogy teljesen alárendelt szerepet játszottak, de amilyen formába játszottunk ma melyik csapat nem játszott volna így? Pep megint húzott egy olyan felállást - a sérüléseknek is köszönhetően gondolom -, amit senki nem várt, és ezzel teljesen megfogtuk őket. Nem csodálkozom, hogy nem tudtak rá reagálni. Valaki meg írta, hogy a Valenciára nézve sértő, hogy velük egy szinten beszéltek a Santosról. Most ezt így egy meccs alapján mondani.. Gratulálok. Akkor a Real rosszabb csapat mint a Getafe, mert őket megvertük, de a Getafétól meg kikaptunk? Akármelyik hasonló stílusban játszó csapatot így megvertük volna ma szerintem. És itt értem azt, hogy nem olyan képzettek taktikailag - a Dél-Amerikai foci szépségét ez adja, hogy nem taktikázzák szét a meccseket (annyira) -, nem rúgják fel minden játékosunkat aki csak labdához ér - Chelsea meg Intrer stílus, csak a végén volt pár durvább szabálytalanság, amúgy egy szép meccs volt -, nem álltak be teljesen a kapujuk elé - a csatárok elől voltak végig.. Nem adták fel a saját stílusukat, ami ma csak ennyire volt elég, de én ezt díjazom. Így legalább egy szép döntőt láthattunk.. Én elhiszem, hogy mindenki örül és boldog, de azért szerintem meg kéne adni a tiszteletet a vesztes csapatnak is, bárhogy is teljesítettek.. Nyugodtan lehet utálkozni a hsz-en, ez csak az én véleményem...
Azzal semmi bajom, ha egy csapat szépen, a saját stílusához hűen akar focizni. A gond a mai meccsel az volt, hogy ők egyáltalán nem akartak focizni. Se szépen, se csúnyán. Egyáltalán nem mutattak semmit a focinak nevezett sportból, hihetetlenül alacsony szinvonalon nyomták le a 90 percet, és erre nem lehet mentség a két bajnokság közti szinvonalkülönbség. Nézd meg a cseh és a spanyol bajnokság közti különbséget, a Plzen mégis nagyon érett, jó focit mutatott be mindkét meccsükön, annak ellenére, hogy egy pillanatig sem volt kérdéses a végeredmény. És náluk még csak Neymar szintű focisták sincsenek. Azért itt mégiscsak egy nemzetközi címért játszottak a csapatok, ha egy ilyen szintű eseményen sem képes valaki megmutatni magát a világnak, akkor mégis hol fogja?
Boixos
Llegenda del Barça

2011.12.18. 17:48:18

ez az ötödik kupánk volt az idén? kissé követhetetlen már a bugi... 8) :D

na, de a lényeg, GRATULÁLOK a csapatnak! azért az jelzi a brigád erejét, h függetlenül a santos mostani állapotától, de ÖTVEN éve nem volt ilyen egyértelmű döntő. azért ez kemény! nem tudom, h hova lehet még fejlődni, és h meddig lesznek még "éhesek" a játékosaink? az mindenképpen bíztató, h az első sorok mögött levő gyerekek ilyen élményekkel és ugyanezzel a szisztémával épülnek, remélhetőleg hasonló szintet hozva, ha majd rájuk kerül a sor. sokadszorra is elismerésem a barca csapatépítési és utánpótlás politikájának!!!

annak meg plusz nagyon örülök, h nem mentünk bele a neymar-hisztibe és nem vettük meg a gyereket milliárdokért. lehet, h otthon nem tud kis gólokat rúgni, de itt eu-ban nagyon nagyot haraptunk volna vele a szappanba.
PUYOL-XAVI-INIESTA
JanPieterzoon
Jugador del Barça

2011.12.18. 16:38:17

palesz77 írta:...
Szimpatikus volt a Santos, de tényleg nem egy nagy szám csapat. Mostani bajnokságban 10., tavaly a 8. helyen végeztek. A spanyol bajnokságból több csapat is verte volna őket.

Na mindegy, most papíron is Messiék a legjobbak, amit persze eddig is tudott mindenki. A pénz amit kapnak nyilván jól jön, Villa sérülése kevésbé, igazándiból azt mondom, hogy ha nem lenne most szünet a bajnokságban, akkor felesleges volt az egész bohóckodás, de így, hogy ebben az évben már nincs több meccs, így szerintem bőven belefért, plusz egy kupa a vitrinben, két sok gólos meccs a szurkolóknak, stb
Potya55
Barça B

2011.12.18. 15:58:05

grat a fiuknak, ismét, továbbra is a világ tetején :lol:
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.12.18. 15:50:07

Hát én azért leszállnék a magas lóról és nem nevetném ki a Santost. Tény, hogy lefociztuk őket, de azért nem kéne olyanokat írni, hogy egy Sociedad jobb meg hasonlók.. Egy az, hogy idáig is el kellett jutniuk. És tény, hogy teljesen alárendelt szerepet játszottak, de amilyen formába játszottunk ma melyik csapat nem játszott volna így? Pep megint húzott egy olyan felállást - a sérüléseknek is köszönhetően gondolom -, amit senki nem várt, és ezzel teljesen megfogtuk őket. Nem csodálkozom, hogy nem tudtak rá reagálni. Valaki meg írta, hogy a Valenciára nézve sértő, hogy velük egy szinten beszéltek a Santosról. Most ezt így egy meccs alapján mondani.. Gratulálok. Akkor a Real rosszabb csapat mint a Getafe, mert őket megvertük, de a Getafétól meg kikaptunk? Akármelyik hasonló stílusban játszó csapatot így megvertük volna ma szerintem. És itt értem azt, hogy nem olyan képzettek taktikailag - a Dél-Amerikai foci szépségét ez adja, hogy nem taktikázzák szét a meccseket (annyira) -, nem rúgják fel minden játékosunkat aki csak labdához ér - Chelsea meg Intrer stílus, csak a végén volt pár durvább szabálytalanság, amúgy egy szép meccs volt -, nem álltak be teljesen a kapujuk elé - a csatárok elől voltak végig.. Nem adták fel a saját stílusukat, ami ma csak ennyire volt elég, de én ezt díjazom. Így legalább egy szép döntőt láthattunk.. Én elhiszem, hogy mindenki örül és boldog, de azért szerintem meg kéne adni a tiszteletet a vesztes csapatnak is, bárhogy is teljesítettek.. Nyugodtan lehet utálkozni a hsz-en, ez csak az én véleményem...

Neymar meg nekem szimpatikus volt. A helyzetét tényleg illett volna belőnie, de ami tetszett benne az a sok kis körömpassza. Azokat nagyon érzi, a vonal mellett párszor csak miatta tudott kijönni a Santos - szó szerint párszor, mert kb 10-szer voltak a térfelünkön huzamosabb ideig.. Szóval én benne látok még valamit, ha még fejlődik akkor jó játékos lehet. És a Barca stílusa feküdne neki szerintem, játszótársakkal még jobb lehetne - nem azt mondtam, hogy le akarom igazolni..
Kelemen Berti
Director del Fútbol

2011.12.18. 15:41:56

grat a fiúknak, a Santosnak nem sok esélye volt

6-ból 5 kupa az évet tekintve :D 8)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.12.18. 15:23:28

herlius írta:Ez a szánalmasan gyenge Santos jelenleg Dél-Amerika legjobb együttese? És tényleg fociban??? A mai teljesítménye alapján ennek a csapatnak még a PD-ben maradással is komoly gondjai lennének. Nem akarom megsérteni őket, de ez egy nagy kövér nulla volt tőlük. Mégis mi a fenére készültek ezek hónapok óta? Se nem támadtak, se nem védekeztek, egyszerűen széttett lábakkal várták, hogy a Barca diszkréten megerőszakolja őket, és ezt mintha még élvezték is volna. Komolyan mondom, hogy egy lelkes osztrák vagy cseh bajnokcsapat is sokkal nagyobb fejtörést okozott volna a srácoknak, de még a katariak is helyenként lelkesebben küzdöttek pár napja.
hát mondjuk nem véletlen, hogy a brazil bóhocligában is csak a 10. helyen vannak. nem hiszem, hogy Dél-Amerika legjobbjai lennének jelenleg. sosem értettem amúgy ezt a ciklikus jelenséget a dél-amerikai fociban, hogy akik libertadorest nyernek, utána a kövi évben akár a kieséssel is küzdhetnek a saját bajnokságukban. egyébként engem annyira nem lepett meg, hogy ennyire gyengék voltak, megnézed a 2 sztárolt játékosukon kívül senkijük sincs, de speciel ebből a 2 közül is gansoban semmit nem látok személy szerint, neymar meg nekem még inkább kérdőjel, mint tutibiztos jövőbeli csillag. vele kapcsolatba inkább volt egy olyan érzésem ma is, hogy ha lennének társai a játékhoz, akkor esetleg talán mutatna valamit, dehát ez kevés az üdvösséghez. mondjuk azért az elgondolkodtató, hogy alves egyik szituban körülbelül 30méteres hátrányból érte be és szerelte szabályosan...ég és föld a két bajnokság közötti különbség és amíg nem jön be európába, addig úgyse tudjuk meg mi rejlik benne igazából. anno dinho se biztos, hogy a gremioval mondjuk egy klub vb döntőjében alázott volna, aztán mégis tudjuk mekkora játékos lett belőle. de egyenlőre mint mondtam, neymar nem több egy kérdőjelnél.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2011.12.18. 14:51:10

Ez a szánalmasan gyenge Santos jelenleg Dél-Amerika legjobb együttese? És tényleg fociban??? A mai teljesítménye alapján ennek a csapatnak még a PD-ben maradással is komoly gondjai lennének. Nem akarom megsérteni őket, de ez egy nagy kövér nulla volt tőlük. Mégis mi a fenére készültek ezek hónapok óta? Se nem támadtak, se nem védekeztek, egyszerűen széttett lábakkal várták, hogy a Barca diszkréten megerőszakolja őket, és ezt mintha még élvezték is volna. Komolyan mondom, hogy egy lelkes osztrák vagy cseh bajnokcsapat is sokkal nagyobb fejtörést okozott volna a srácoknak, de még a katariak is helyenként lelkesebben küzdöttek pár napja.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.12.18. 14:12:06

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Válasz küldése