Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
...igen szép lenne, de: a mi győzelmünkre csak a (szinte már várt?!) "egyszer úgyis megtörténik" vereség a veszélyes amúgy papírforma a győzelem, ami pedig a Madridi derbit illeti én biztos Real győzelmet várok.(helyesebben ez a tippem.)noname írta:Sima meccsre számítok. A Bilbao tradicionálisan gyenge idegenben(nem is tudom mikor szorongattak meg utoljára, vagy legalábbis hányszor az utóbbi 5 évben), ráadásul az idén még rossz formában is vannak, miközben mi remek formában. Mindent elmond, h az utóbbi meccsein nagyon szenvedő Real szinte csak ellenük gálázott az utóbbi időben. Ennél kötelezőbb 3 pont nem létezik. Nyerni kell, majd hátradőlni és élvezni, ahogy a 2 madridi rivális szétszedi egymást. Rosszul nem jöhetünk ki belőle. Ha a Real nyer, nő az előnyünk a tabella élén, ha az Atletico, akkor a Real marad le még jobban, a döntetlen pedig a tökéletes eredmény lenne.
Én azt is olvastam, h a további elszakadáspártiak, akik kaptak helyet, nem terveznek a kezük alá dolgozni Mas-éknak. Uh mindenki sütögetné a saját pecsenyéjét jelen állás szerint, ami szintén nem könnyítené meg a dolgot.Capon írta:
Viszont a választásokon a 2. legtöbb szavazatot kapott párt is "szakadás" párti. Így viszont a szakadás pártiak 70 széket szereztek (50-20-as eloszlásban).
Kérdés mennyire (lesznek)ellenfelei egymásnak. (jó magyar szokás szerint megölnék egymást)
vakmacs egyébként már jó párszor elhangzott, hogy a Barca akkor is/továbbra is a spanyol ligában játszana.
Tudom. De milyen megkönnyebbülés lenne odaát, ha mégsem ott indulnának.Capon írta: vakmacs egyébként már jó párszor elhangzott, hogy a Barca akkor is/továbbra is a spanyol ligában játszana.
Viszont a választásokon a 2. legtöbb szavazatot kapott párt is "szakadás" párti. Így viszont a szakadás pártiak 70 széket szereztek (50-20-as eloszlásban).MichaaBee írta:Ez így nagy ferdítés.Vakmacska írta:Bemondták, h megszavazták Katalónia kiválását.Csupán parlamenti választás volt, ahol eldőlt, hogy hány százalékot kap Artur Mas pártja, akik ki akarják írni 2014-ben a referendumot a különválásra. Ehhez 68 ülést kellett volna kapniuk, de úgy tudom csak 60 körül értek el, legalábbis tegnap késő este azt olvastam.
A végeredmény nem jött össze, de amúgy jár a taps.Dr.Dre írta:szerintem egy sima 1-3-as siker lesz .Bízok a csapatban. a Felállás nagyon jó,talán ettől jobb nem is lehetne.
Remélem Messi vág 2-t, és még egyet Iniesta vagy Cesc![]()
HAJRÁ BARCA!
Ez így nagy ferdítés.Vakmacska írta:Bemondták, h megszavazták Katalónia kiválását.
Ettől függetlenül marad a Barca a spanyol bajnokságban.És Katalóniában még nem szavaztak az elszakadásról.Csupán kormány választás volt.És miután közölte velük az EU hogy évekig tart míg rendes EU-s tag lesz az állam,azóta a katalánok már nem is annyira akarnak külön állam lenni.Vakmacska írta:Az már csak hab a tortán.Xavi001 írta:Vakmacska írta:Van abban valami irónikus, hogy pont egy tizenegyest fogott ki VV, amit elég flegmán lőttek el, és pont 11 ponttal vezetünk a RM előtt.
És, hogy az év 11. hónapja és 11 saját nevelésű játékos volt a pályán ?Ez a flegma tizi olyan volt, mintha a RM flegmáskodta volna el.
Amúgy pár év múlva már nem lesz a RM ellenfele a Barca, és szinte tuti, hogy a REal fogja a bajnokságot megnyerni mindig.
Bemondták, h megszavazták Katalónia kiválását.
Az már csak hab a tortán.Xavi001 írta:Vakmacska írta:Van abban valami irónikus, hogy pont egy tizenegyest fogott ki VV, amit elég flegmán lőttek el, és pont 11 ponttal vezetünk a RM előtt.
És, hogy az év 11. hónapja és 11 saját nevelésű játékos volt a pályán ?
Vakmacska írta:Van abban valami irónikus, hogy pont egy tizenegyest fogott ki VV, amit elég flegmán lőttek el, és pont 11 ponttal vezetünk a RM előtt.
Azért tegyük hozzá, hogy jelen pillanatban nem a legjobb madridi csapatról beszélünkMessidona10 írta: Madridban meg kemény tél lesz, már a -11 is emberpróbáló
Veled értek egyet részben.herlius írta:Mielőtt még mindenkin eluralkodna ez a hatalmas hurráoptimizmus, hadd legyek már kicsit ünneprontó. Tény, hogy nagyon jól játszott ma a csapat a második félidőben, de azért ne felejtsük el, hogy ez a Levante 2 azaz kettő nappal kevesebbet pihent, mint a Barca. Ezen a szinten ez óriási hátrány. Amíg bírták erővel, szinte helyzetbe sem kerültünk, az első megingásuk után pedig erződött, hogy sem fejben, sem a lábakban nincs elég erejük, hogy fordítani tudjanak. Ennek ellenére mindkét csapat dícséretet érdemel, de szvsz nem a mai teljesítményből kell messzemenő következtetéseket levonnunk. Egy teljesen pihent, éles csapat ellen ez a mai gyaníthatóan egy nagyon szenvedős meccs lett volna.
Lassan szerintem már a másik Madridi csapathoz kell nézni a különbségetKelemen Berti írta:ELŐRE A 11 PONTOS ELŐNYÉRT!
VISCA EL BARCA!