Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azzal nyertek, hogy a második félidőben ők fociztak, mi meg az öltözőben malmoztunk.Bogeecy írta:Sajnos vége! Mindennek! A saját fegyvereinkkel ölnek meg!!!
Ez van a sok fetrengések, homoritások miatt, amit Fabregas, és Sanchez vitt véghez, az elmúlt időben. Nem hisz már senki nekünk, a Műringyó által megfélemlitett La Ligában, ahol a világ egyik legjobb bajnoksága van, de egyben a legrosszabb birói, mert annyira eljátszották a homoritásukkal a bizalmat, hogy 3 esetből 2 szer nem adnak büntetőt, kivéve, ha madridista vagy. A saját fegyvereinkkel győztek. Amit írtam a múltkor is, Krisztina a rózsaszin pipőjében, hányszor rúgta ki bal lábbal a jobb lábát? Ezeket hatszor benyalta a bíró. Egy piros, egy 11-es, pár sárga, az utóbbi időben. A Hentes Pepe ámokfutása, ma ahelyett, hogy pár perc után kiállitották volna, 4 sárgát szereztünk a retekről. Mi miért tudunk ripacsszerűen szinészkedni, ők miért jobbak, a Műringyóval?
Bizti megvan a bajnokság??? Én már nem lennék ennyire biztos!kristop írta:pont ezért mondtam, hogy itt nem a játékosokkal van baj különkülön. nem azzal, hogy nem villa kezd, vagy hogy puyol, xavi már öreg. mindhárom megvolt most és semmi változás. egyszerű, rourával teljesen összeesett ez a csapat. és sajnos ezen most nem is tudunk változtatni. a tizenegyes a végén meg valószínűleg az volt, de teljesen mindegy, ha 2-2lett volna se lenne semmi különbség. a bajnokság megvan, a döntetlennel is meglennének ugyanezek a problémák.
Kifejezetten láttam. Keddén (szerdán) próbáltunk támadni, most még azt sem nagyon. Még a tiki-taka sem nagyon ment. Kell valamit csinálni, mert így olyan simán repülünk a BL-ből, hogy nem igaz..visca el barca írta:hajjaj... betették villát, ini visszajött középrebandika0101 írta:Láttatok valami taktikai újítást???? Mert én semmit sem....mindenki ezt akarta, bejött, aztán láttuk mi lett a vége..
Újítást???bandika0101 írta:Láttatok valami taktikai újítást???? Mert én semmit sem....
hajjaj... betették villát, ini visszajött középrebandika0101 írta:Láttatok valami taktikai újítást???? Mert én semmit sem....
Ha kiesünk a BL-ből, akkor kizárt, hogy ezt elbaltázzuk, de szerintem amúgy sem bukjuk már el. A további ellenfeleinket 70%-on pörögve is ütni fogjuk a bajnokságban.Replay írta:3 hét alatt eljutottunk 2007-es szintre. Azt gondolom innen a bajnokság megnyerése is borzasztó nehéz lesz.