Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Igen, ilyen pisisen még Messi is alig-alig játszottbence0330 írta: ↑2025.03.27. 22:04:32[
Ja, az durva lesz, remélem nem akasztja meg semmi. Most még néha összeszorítom a fogam, hogy kicsit lehetne pragmatikusabb, de hát ez egy felnőtt játékosnál lenne csak valid kritika. Még 2 szezon és tarthatatlan lesz teljesen, sokkal célirányosabb focival szerintem.
Ja, az durva lesz, remélem nem akasztja meg semmi. Most még néha összeszorítom a fogam, hogy kicsit lehetne pragmatikusabb, de hát ez egy felnőtt játékosnál lenne csak valid kritika. Még 2 szezon és tarthatatlan lesz teljesen, sokkal célirányosabb focival szerintem.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.27. 22:02:21El sem merem képzelni milyen szörnyeteg lesz belőle ha jól fog haladni a fejlődése akkor 1-2 szezont ér a játéka és utána kb minden második ilyen megmozdulásból kaput fog találni.bence0330 írta: ↑2025.03.27. 21:50:12
Hát, az egyik távolléte mínusz egy, a másiké plusz egy embert jelent, így kihozza magát a dolog egálra.Ferránnal minden egyes meccsen sokkal jobban néz ki a játék, nincs most kézifék elöl. És remélhetőleg kipihenten nem is lesz majd fék. Azért lehet, hogy a brazillal már lerendezük volna a meccset, de lehet, hogy nem. Yamal nagyon élne ellensúlynak, de valahogy nem jönnek a végén a megoldások, de nagyon látványos amit művel.
El sem merem képzelni milyen szörnyeteg lesz belőle ha jól fog haladni a fejlődése akkor 1-2 szezont ér a játéka és utána kb minden második ilyen megmozdulásból kaput fog találni.bence0330 írta: ↑2025.03.27. 21:50:12
Hát, az egyik távolléte mínusz egy, a másiké plusz egy embert jelent, így kihozza magát a dolog egálra.Ferránnal minden egyes meccsen sokkal jobban néz ki a játék, nincs most kézifék elöl. És remélhetőleg kipihenten nem is lesz majd fék. Azért lehet, hogy a brazillal már lerendezük volna a meccset, de lehet, hogy nem. Yamal nagyon élne ellensúlynak, de valahogy nem jönnek a végén a megoldások, de nagyon látványos amit művel.
Hát, az egyik távolléte mínusz egy, a másiké plusz egy embert jelent, így kihozza magát a dolog egálra.
Pontosan, hallottam ezt már focistánál fél évig is elhúzódni, mert állandóan kiújult...