Sztem Santos jut tovább...
szerk: ezt nem hiszem el.... MIT HAGYOTT ki megint.
szerk2: Santos kapufa.
Nem is tudtam, hogy ilyen szép díjazása van. Ez mindenesetre megnöveli a presztizsét, így van értelme, mert azért lássuk be, Neymaron kívül a kutyát nem érdekli a klub VB. Persze ha kikap a Barca, akkor jönnek a kárövendők...Barcaman1993 írta:Most nézem mennyi pénzt berámolnak ezzel a kupával a csapatok:
1. 3,8m euró
2. 3,1m euró
Remélem a többit számításba se kell venni. Szépen fizető kupa az biztos.. Csak nyerjük meg.
Az Eurosport2-n 11:30-tól lesz látható a Barca meccs, majd 15:00-tól ismétlés még aznap, aztán (elvileg) pénteken reggel 10-kor megint adják, és 16:15-kor újfent. Necces nekem is, mert csütörtökön 11:15-től ZH, aztán 15:00-kor vonatozok hazafelé, így legkorábban pénteken délelőtt nézhetem majd meg a meccset, de addigra már szinte biztos, hogy tudni fogom valahonnan az eredményt, hogy a macska rúgja meg.Messidona10 írta:Sajnos a gimiben valamivel kötöttebben mozgok... Nem fog összejönni a dolog. Ha esetleg valaki tud ismétlésről, lehetőleg nem aznap délután, hanem máskor, az kérem, hogy írja be ide.ab1daL írta:Én úgy tervezem csütörtökön bemegyek, megírom a ZH-t, és harmadik óra után jövök haza meccset nézni.Messidona10 írta:Most tévedt oda a tekintetem a jobb oldalra, a következő meccsekre. Én ezzel bevallom még nem foglalkoztam, és ha már volt esetleg téma, elnézéseteket kérem. De ez komoly, hogy délelőtt lesz a klubvilágbajnoki elődöntő? Teljesen jogos a helyszín miatt végülis, de azért mégiscsak... Suliban vagyok, nem fogom tudni megnézni. És így van ezzel szerintem legalább félmilliárd ember...
A döntő mikor lesz? És az is délelőtt?A döntő vasárnap lesz!
Vasárnap lesz fél 12-kor.MichaaBee írta: Ez biztos? Ez alapján hétfőn lesz a döntő, ami nem egy jó döntés az anyagiakra nézve, ránk meg főleg nem...
Ez biztos? Ez alapján hétfőn lesz a döntő, ami nem egy jó döntés az anyagiakra nézve, ránk meg főleg nem...Ilúvatar írta: 15th Dec - 2nd Semi Final
18th Dec - 3rd position play off
19th Dec - Final
Sajnos a gimiben valamivel kötöttebben mozgok... Nem fog összejönni a dolog. Ha esetleg valaki tud ismétlésről, lehetőleg nem aznap délután, hanem máskor, az kérem, hogy írja be ide.ab1daL írta:Én úgy tervezem csütörtökön bemegyek, megírom a ZH-t, és harmadik óra után jövök haza meccset nézni.Messidona10 írta:Most tévedt oda a tekintetem a jobb oldalra, a következő meccsekre. Én ezzel bevallom még nem foglalkoztam, és ha már volt esetleg téma, elnézéseteket kérem. De ez komoly, hogy délelőtt lesz a klubvilágbajnoki elődöntő? Teljesen jogos a helyszín miatt végülis, de azért mégiscsak... Suliban vagyok, nem fogom tudni megnézni. És így van ezzel szerintem legalább félmilliárd ember...
Az Eurosport 2-őn lesz előben a csütörtöki meccsünk?Varatrix írta:http://port.hu/pls/tv/tv.prog?i_date=20 ... ayout_id=0
Csütörtökön 11:30-kor élőben adják a meccsünket, de minden valamire való valaki dolgozik, vagy az oskolában koptatja a padot. Szóval a 15-16 órás ismétlés remélem a mi meccsünk, vagy legalább valami hosszabb összefoglaló/beszámoló a klub vb-ről.
Én is nagyon remélem mert nekem sem fog összejönni a csütörtök délelőtt!Varatrix írta:http://port.hu/pls/tv/tv.prog?i_date=20 ... ayout_id=0
Csütörtökön 11:30-kor élőben adják a meccsünket, de minden valamire való valaki dolgozik, vagy az oskolában koptatja a padot. Szóval a 15-16 órás ismétlés remélem a mi meccsünk, vagy legalább valami hosszabb összefoglaló/beszámoló a klub vb-ről.
Eurosport 2 van kiírva a "következő meccsek" alattCapon írta:Most néztem melyik TV adja a klub vb meccsünket, de nem találkoztam vele sem a sport tv-n sem a sport klubon. Ezek szerint no TV közvetítés idehaza? Ha tévedek világosítsatok fel légyszi.
akkor a hétvégén nem játszik a Barca a bajnokságbanab1daL írta:Én úgy tervezem csütörtökön bemegyek, megírom a ZH-t, és harmadik óra után jövök haza meccset nézni.Messidona10 írta:Most tévedt oda a tekintetem a jobb oldalra, a következő meccsekre. Én ezzel bevallom még nem foglalkoztam, és ha már volt esetleg téma, elnézéseteket kérem. De ez komoly, hogy délelőtt lesz a klubvilágbajnoki elődöntő? Teljesen jogos a helyszín miatt végülis, de azért mégiscsak... Suliban vagyok, nem fogom tudni megnézni. És így van ezzel szerintem legalább félmilliárd ember...
Én úgy tervezem csütörtökön bemegyek, megírom a ZH-t, és harmadik óra után jövök haza meccset nézni.Messidona10 írta:Most tévedt oda a tekintetem a jobb oldalra, a következő meccsekre. Én ezzel bevallom még nem foglalkoztam, és ha már volt esetleg téma, elnézéseteket kérem. De ez komoly, hogy délelőtt lesz a klubvilágbajnoki elődöntő? Teljesen jogos a helyszín miatt végülis, de azért mégiscsak... Suliban vagyok, nem fogom tudni megnézni. És így van ezzel szerintem legalább félmilliárd ember...
A döntő mikor lesz? És az is délelőtt?