Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hella!TT írta:nem lesz élő közvetítés topic? ha valakinek van jó linkje a meccsről, majd tegye be! hajrá srácok! Gerardra vagyok nagyon kíváncsi.
Elég jó...tippem 1:4, GD villogni fogErxy írta:Már csak fél óra..
Hivatalos: Pinto - Alves Mascherano Bartra Adriano - Jonathan Espinosa S.Roberto - Afellay Alexis Deulofeu
Sajnos kicsit ízét vesztette a meccs, hogy nem lesz Messi (sem Villa, sem Fontás, talán Puyolra most nem lenne szükség). A Thiago-Cuenca duó meg úgyis az olimpián lenne... Az egyetlen öröm az ürömben, hogy a fiatalok most sok percet kaphatnak. Akikre kíváncsi leszek, de nagyon: Rafinha és Deulofeu. Remélhetőleg a kis spanyol némiképp kompenzála Messike hiányát.Gareth Tello írta: Pinto - Dani Alves, Bartra, Mascherano, Adriano - Sergi Roberto, Jonathan, Román - Afellay, Rafinha, Alexis.
London?:DChino írta:Valaki nem tudja Montoya miért nincs benne az utazókeretbe? Jó lenne minél több meccsen látni és legalább óvnánk egy kicsit Alvest.
Ó de jó, hogy benéztem ide. Különben lemaradok a meccsünkrőlPavel írta:A Sport1 élőben adja az esti meccset.
Ez tetszik! 0:2Erxy írta:Várható kezdőcsapat: Pinto - Alves Mascherano Bartra Adriano - Afellay Jonathan S.Roberto - Rafinha Messi Alexis [md]
Patricio Gabarrón, a Barça B 19 éves (védekező) középpályása.Messidona10 írta:Ki az a Patric egyébként?
Ki az a Patric egyébként?Erxy írta:Az utazó keret: Pinto (13) Oier (25) Dani Alves (2) Bartra (3) Ilie (4) Muniesa (5) Sergi Roberto (6) Deulofeu (7) Dos Santos (8 ) Alexis (9)
Messi (10) Rafinha (12) Mascherano (14) Joan Ángel Román (15)
Sergi Gómez (16) Lobato (17) Patric (18 ) Planas (19) Afellay (20)
Adriano (21) Balliu (23) Espinosa (24)
Várható kezdőcsapat: Pinto - Alves Mascherano Bartra Adriano - Afellay Jonathan S.Roberto - Rafinha Messi Alexis [md]
Puyol, Villa, Fontás nem utazik, nekik még nincs meg az orvosi engedély, de az utóbbi kettőnek közel a visszatérés, Puyi pedig ma edzett először.messideco írta:Remélem találok streamet hozzá.
Amúgy Villa nagy valószínűséggel kimarad az utazó keretből
magyar csatorna nem adja, ha jól néztem...aynas írta:a holnapi meccset közvetíti valamilyen tv csatorna vagy marad a stream?