Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

Nem tudom, de szerintem minimum annyi, ha nem nagyobb tétje van. Ott egy minimális vereség, de még egy X is belefért volna, ha most kikapunk a bajnokságban baromi nehéz helyzetben leszünk, és már nem csak a Real után kell loholni. Plusz jövő héten a Girona jön. Bár üröm az örömben, hogy ha hozzuk a két meccset, a realnak is kikaparjuk a tűzből a gesztenyét.Andris írta: ↑2023.12.03. 10:34:41A mai meccsnek sokkal kevesebb tetje van, mint a Porto elleninek, viszont sokkal nehezebbre szamitok, es sokkal kevesebb a valoszinusege, hogy nyerni tudjuk majd.
Volt megint nehany nap, hogy a serulesbol visszaterok valamivel jobb formaba keruljenek, es valamivel nyugodtabb is lehet a legkor most mar.
Ugyanakkor az Atletico europa egyik legjobb formaban levo csapata, es szerintem is a legjobb spanyol csapat jelenleg.
TS hianya itt a Portohoz kepest is duplan fog utni.
Szoval nem fogadnek a csapatra mert ez aztan akkor is ki-ki meccs lenne, ha minden csodalatos volna nalunk, de remenykedjunk egy jo meccsben.
Sajnos nem fogom tudni megnezni valoszinuleg hetfo estig.![]()
Azért van tét bőven. Ahogy Bob írta a másik topicban, vereség esetén -7-ben lennénk a Reallal szemben, -6-ban az Atleticoval szemben. Még nem behozhatatlan, de azért már jelentős hátrány lenne. A Real szerintem egy x esetén sem lenne szomorú, sőt nekik talán az mégjobb opció.Andris írta: ↑2023.12.03. 10:34:41A mai meccsnek sokkal kevesebb tetje van, mint a Porto elleninek, viszont sokkal nehezebbre szamitok, es sokkal kevesebb a valoszinusege, hogy nyerni tudjuk majd.
Volt megint nehany nap, hogy a serulesbol visszaterok valamivel jobb formaba keruljenek, es valamivel nyugodtabb is lehet a legkor most mar.
Ugyanakkor az Atletico europa egyik legjobb formaban levo csapata, es szerintem is a legjobb spanyol csapat jelenleg.
TS hianya itt a Portohoz kepest is duplan fog utni.
Szoval nem fogadnek a csapatra mert ez aztan akkor is ki-ki meccs lenne, ha minden csodalatos volna nalunk, de remenykedjunk egy jo meccsben.
Sajnos nem fogom tudni megnezni valoszinuleg hetfo estig.![]()
És ki ülne mögöttük a kispadon csatárként? Yamal? Pau Victor? Darvich? Guiu?Chino írta: ↑2023.11.30. 17:56:47
Én inkább egy olyat tudnék elképzelni, hogy a kp-na maradna a Gündi-Frenkie duó, előttük Pedri és Fermin, amolyan tkp/hamis kilences pozícióban, ő úgyis abban igazán jó, Pedrinek meg lenne társa. A támadósorban eggyel feljebb Felix és Raphinha. Cancelonak pedig így több területe is lenne.
Csak hát ehhez a lengyelt padoztatni kellene, ami nem fog megtörténni.
Bal szèlre mehetne Ferran, Yamal, Fermin. Szerintem Felix nagyobbat lendítene a csapaton közèpen. Persze ez csak rotáció ès csere esetèn.bence0330 írta: ↑2023.11.30. 15:48:26Ki lehetne próbálni, de a 3 támadóposztból a balszélső az, ahol semmiféle cserénk nincs (kár, hogy Abde nem akart csere lenni). Oké, CanceloNagybarcelona írta: ↑2023.11.30. 15:29:43Hát èn biztosan Felixet tennèm be támadónak, ha már nem Lewat, vagy ha cserère kerül a sor. Kedden is Lewat hoztam volna le. Szerintem Ferran hètvègi fejesènèl is jobb lett volna, ha Felix fejère èrkezik. Sokkal mozgèkonyabb, jobban fordul, ès jobban is cselez.De ő kell máshol. Szerintem ezért nem fog megtörténni, amúgy simán meg lehetne próbálni.
Én inkább egy olyat tudnék elképzelni, hogy a kp-na maradna a Gündi-Frenkie duó, előttük Pedri és Fermin, amolyan tkp/hamis kilences pozícióban, ő úgyis abban igazán jó, Pedrinek meg lenne társa. A támadósorban eggyel feljebb Felix és Raphinha. Cancelonak pedig így több területe is lenne.bence0330 írta: ↑2023.11.30. 15:48:26Ki lehetne próbálni, de a 3 támadóposztból a balszélső az, ahol semmiféle cserénk nincs (kár, hogy Abde nem akart csere lenni). Oké, CanceloNagybarcelona írta: ↑2023.11.30. 15:29:43Hát èn biztosan Felixet tennèm be támadónak, ha már nem Lewat, vagy ha cserère kerül a sor. Kedden is Lewat hoztam volna le. Szerintem Ferran hètvègi fejesènèl is jobb lett volna, ha Felix fejère èrkezik. Sokkal mozgèkonyabb, jobban fordul, ès jobban is cselez.De ő kell máshol. Szerintem ezért nem fog megtörténni, amúgy simán meg lehetne próbálni.