Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Decemberben még nem nyertek egy trófeát sem, szégyen, Xavi out!
Ez az első dolog amivel egy másodpercig se tudok vitatkozni.
Én is Xavi-ról beszéltem, ha a csapat nagyobbik fele nincs ott fejben, ott nálam az edző a közös nevező.ElBartimaeus írta: ↑2023.12.16. 23:28:58Az egyik, hogy Xaviról beszélt, nem a játékosokról. Hacsak nem tömi a játékosok fejét annyi instrukcióval, hogy ne tudjanak a lepattanóra koncentrálni, nem hiszem, hogy ez neki róható fel.
Azèrt ne essünk már túlzásokba. 4 alap kezdője hiányzott a Valenciának, ès nem is voltak túl jók, sokat gyengültek, erőn felül teljesítenek Duro miatt.
Szerintem ezen a szinten akkor lehet elvárás a folyamatos és eredményes játék, amikor a miénknél sokkal jobb a játékoskeret átlagos minősége és hossza, amikor nem sérült hónapokig a kezdőcsapat nagyobbik fele, és amikor sokkal nyugodtabb és biztosabb a csapat körül az általános klíma. Pl nem fenyeget kizárás, nem fenyeget fizetéshalasztás és anyagi csőd, nem fenyeget 0 eurós igazolási ablak, nem fenyeget állandó óriási eredménykényszer egy 5-7 éve dögrováson lévő csapat miatt, nem épp minden idők legjobb játékosának távozása utáni pufferéveket töltjük, és még sorolhatnám a végtelenségig.
Az egyik, hogy Xaviról beszélt, nem a játékosokról. Hacsak nem tömi a játékosok fejét annyi instrukcióval, hogy ne tudjanak a lepattanóra koncentrálni, nem hiszem, hogy ez neki róható fel.davi10 írta: ↑2023.12.16. 23:24:05Sokadik meccs, ahol mintha nem lenne ott fejben senki. Ha ma is kapunk egy gólt a 2. percben, egy szót nem szólhattunk volna. A bekapott gólnál összevissza pattogott a labda, mindenki a másikra vár. A kapu előtt is megvolt a már szokásossá vált szerencsétlenkedés. Ezekre hogy lehetne már 9-10-es osztályzatot adni?
Sokadik meccs, ahol mintha nem lenne ott fejben senki. Ha ma is kapunk egy gólt a 2. percben, egy szót nem szólhattunk volna. A bekapott gólnál összevissza pattogott a labda, mindenki a másikra vár. A kapu előtt is megvolt a már szokásossá vált szerencsétlenkedés. Ezekre hogy lehetne már 9-10-es osztályzatot adni?
Szerinted egy bajnoki címvédő csapatnál mikor lehet elvárás az eredményes és jó játék?
Laportának azon kell gondolkodnia maximum, hogy 10es vagy 9es osztályzatot adjon Xavinak. Szerintem az egyik legjobb játékunk volt a Mestallaban, amit valaha láttam. Pedig voltunk itt már nagyon rossz és nagyon jó Valenciák ellen is, de mindig baromi nehéz.ALEXDP írta: ↑2023.12.16. 23:10:58Igen, ez lesnek tűnt.. majd megkaptuk a szerkesztett képet...davi10 írta: ↑2023.12.16. 23:06:14Laporta-nak lassan érdemes lenne elgondolkodnia, ebből a hullámvölgyből már nem biztos, hogy van kiút. Továbbra se értem, hogy a 16 éves, teljesen súlytalan Yamalt miért lehet nyomatni, Guiu-t, akinek talán már több gólja is van, illetve olyan posztra jönne, ahol csak küszködünk, őt meg nem lehet becserélni.
Meg az is vicces, hogy a csilli-villi, Microsoft technológiás, lassított felvételt 360 fokban beforgatós spanyol tv-se azért a gólnál csak nem mutattak egy rajzot azokról a vonalakról, nekem eléggé lesnek tűnt.
Kaptunk egy képet, az egyel bentebbi védő térde lógott be, igaz, nem volt szépen beforgatva, csak 2 random csík behúzva.davi10 írta: ↑2023.12.16. 23:06:14Laporta-nak lassan érdemes lenne elgondolkodnia, ebből a hullámvölgyből már nem biztos, hogy van kiút. Továbbra se értem, hogy a 16 éves, teljesen súlytalan Yamalt miért lehet nyomatni, Guiu-t, akinek talán már több gólja is van, illetve olyan posztra jönne, ahol csak küszködünk, őt meg nem lehet becserélni.
Meg az is vicces, hogy a csilli-villi, Microsoft technológiás, lassított felvételt 360 fokban beforgatós spanyol tv-se azért a gólnál csak nem mutattak egy rajzot azokról a vonalakról, nekem eléggé lesnek tűnt.
Mutattak, de olyan milliméterekről van szó, hogy a vonal maga vastagabb...
Igen, ez lesnek tűnt.. majd megkaptuk a szerkesztett képet...davi10 írta: ↑2023.12.16. 23:06:14Laporta-nak lassan érdemes lenne elgondolkodnia, ebből a hullámvölgyből már nem biztos, hogy van kiút. Továbbra se értem, hogy a 16 éves, teljesen súlytalan Yamalt miért lehet nyomatni, Guiu-t, akinek talán már több gólja is van, illetve olyan posztra jönne, ahol csak küszködünk, őt meg nem lehet becserélni.