Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Többet indul meg Umtiti, de ha megfigyelted az utóbbi időben nem.palesz77 írta:Hat ha szerinted Umtiti es Matyi elorejateka egy szinten van, akkor ugy nehez vitatkozni azert..Rakitic is 3 labdat adott el, megsincs koze Busi szerepehez.
Paco kéne ide..recrea írta:Ez a meccs könyörög a cseréért.
Itt el lehetne azon vitatkozni, hogy miként definiáljuk a hibát. A dinamikátlan játékából közvetve bőven lehet gólt kapni, hiába nem ő passzolta el a labdát. Csupán olyan helyzetbe hozza a csapatot, hogy nehéz legyen kihozni a labdát. A te szempontrendszereddel élve ez nem hiba, mert jó helyre passzolt. Szerintem nagyobb sebességgel többet lehetne dobni a hátsó játékon, amiben benne a van a közvetlen hiba, de a bogyó kihozása is egyszerűbb lenne. Ebből pedig következik, hogy több hibával is lehet nyerni.Bob_Marley írta:Nem láttam, hogy gond lett volna a tempójával, de legyen így. Az első résszel meg baromira vitatkoznék, örök mondás, az nyer aki kevesebbet hibázik.
A másik francia úgy érzem kicsit megzavarodott mióta "lenyakalták". MAthieu is felteszi a labdákat ha kell. Védelembe ritkán cserél az ember meccs közben, s ma a Pique-Mathie páros ráadásul jól takarít eddig. Ezért sem értem a dolgot. Umtiti se tud többet adni, sőt megbontanánk a védelmet. Sokkal inkább gondolom azt, amit lejjebb említettek. Neymar le, Arde fel, Gomes be.palesz77 írta:Nem hibázott, nincs vele baj. De Umtiti nyomás alatt is képes támadólag pontosan feltenni a labdát, Mathieu nem. Szimplán ennyi, nincs ma baj a bagóssal szerintem se, csak Umtiti többet tud adni a csapatnak..Bob_Marley írta:Mathieu szinte alig hibázott, miért kéne lehozni. Sokkal inkább Digne miatt van ott kavalkdá, labdakihozatalban is. Jeremy hiba nélkül, abszolút jól adogatja a labdákat.
Nem láttam, hogy gond lett volna a tempójával, de legyen így. Az első résszel meg baromira vitatkoznék, örök mondás, az nyer aki kevesebbet hibázik. És nem csak kifejezést értem, de nem rétek vele egyet. Ma is, ha pontosak lennék, nem hibáznánk a támadó részlegben, vezethetnénk.Azért, mert a foci nem csak abból áll, hogy ki hibázik kevesebbet, hanem abból is, hogy milyen tempóval játszod meg a labdát és hova. Mielőtt Mathieu elpasszolja a labdát, a Betis háromszor rendeződik. Kell a tempó a játékba, amit látszólag ő képtelen tartani.
Azért, mert a foci nem csak abból áll, hogy ki hibázik kevesebbet, hanem abból is, hogy milyen tempóval játszod meg a labdát és hova. Mielőtt Mathieu elpasszolja a labdát, a Betis háromszor rendeződik és szenvedés lesz a labdakihozatal. Kell a tempó és a dinamika a játékba, amit látszólag ő képtelen tartani.Bob_Marley írta:Mathieu szinte alig hibázott, miért kéne lehozni?! Sokkal inkább Digne miatt van ott kavalkád, labdakihozatalban is. Jeremy hiba nélkül, abszolút jól adogatja a labdákat.
Nem hibázott, nincs vele baj. De Umtiti nyomás alatt is képes támadólag pontosan feltenni a labdát, Mathieu nem. Szimplán ennyi, nincs ma baj a bagóssal szerintem se, csak Umtiti többet tud adni a csapatnak..Bob_Marley írta:Mathieu szinte alig hibázott, miért kéne lehozni. Sokkal inkább Digne miatt van ott kavalkdá, labdakihozatalban is. Jeremy hiba nélkül, abszolút jól adogatja a labdákat.
Mathieu szinte alig hibázott, miért kéne lehozni?! Sokkal inkább Digne miatt van ott kavalkád, labdakihozatalban is. Jeremy hiba nélkül, abszolút jól adogatja a labdákat.palesz77 írta:Amúgy én még Umtitit is behoznám, ez kimaradt, labdakihozatalokban sokkal többet tud adni, mint Matyi. Busquets játéka meg ma jól látszik, hogy miért fontos.
Ebben a szezonban ha tetszik, ha nem, Arda sokkal élesebb bal támadóban, többet tud a játékhoz hozzá tenni, ezen a meccsen.eimenis1212 írta: mindig örömmel olvasom amikor azt írjátok itt h neymart le kéne vinni, amikor a helyzetek 70%-ában benne van, vagy ő indítja el (egy csellel, vagy ritmusváltással az akciót)....
Persze hogy nem, Denis és Arda se játszanak jól mellette, 1 ember meg nem sűrűn oldja meg a középpályás gondokat. Én mellette viccen kívül hoznám Gomest is, nincs labdabiztos ember a középpályán, senki nem mer támadólag játszani, csak az alibi. Rakitic is megnéztem, 3 labdát adott el hivatalosan egész meccsen - csínybe adottat nem számolják ugye -, de semmit nem ér előre játékban.eimenis1212 írta:csak szólok h Robi a középpályás problémákat sem fogja megoldani.. Persze ezt a szintet amit Rakitic hoz az elmúlt fél évben nem nehéz überelni, de ha Robi fellépne kp-ba azzal sem lenne olyan a középpályánk mint amilyennek egy barca középpályának kell lenni.
Ezt én se értem, le nem hoznám ma, benne még látom a lehetőséget, hogy eldönti a meccset valami megmozdulásával.eimenis1212 írta:mindig örömmel olvasom amikor azt írjátok itt h neymart le kéne vinni, amikor a helyzetek 70%-ában benne van, vagy ő indítja el (egy csellel, vagy ritmusváltással az akciót)....
Tényleg szánalmas volt, ráadásul, hogy fogta lábát - mondván Neymar szétrúgta - csak épp még hozzá sem érthdavid írta:Mekkora műesés xdddd
mindig örömmel olvasom amikor azt írjátok itt h neymart le kéne vinni, amikor a helyzetek 70%-ában benne van, vagy ő indítja el (egy csellel, vagy ritmusváltással az akciót)....Feast4 írta:Úgyanezt akartam irni.TripleH írta:Neymit le kéne vinni a szünetben, Ardát feltolni, Robi jöhetne be Rakitic helyére, Gomes pedig a kp-ra. Talán lenne valamiféle játékunk.