Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Úgyanezt akartam irni.TripleH írta:Neymit le kéne vinni a szünetben, Ardát feltolni, Robi jöhetne be Rakitic helyére, Gomes pedig a kp-ra. Talán lenne valamiféle játékunk.palesz77 írta:Pedig o is hibas ezert a jatekert, nincs semmi kozeppalyank, es o se segit a helyzeten. Nem ertem miert kell ott eroltetni, sokkal tobb haszna van a csapatnak belole, ha tamadot jatszik.
Neymit le kéne vinni a szünetben, Ardát feltolni, Robi jöhetne be Rakitic helyére, Gomes pedig a kp-ra. Talán lenne valamiféle játékunk.palesz77 írta:Pedig o is hibas ezert a jatekert, nincs semmi kozeppalyank, es o se segit a helyzeten. Nem ertem miert kell ott eroltetni, sokkal tobb haszna van a csapatnak belole, ha tamadot jatszik.Normandia írta:Arda aki jól játszik.
Pedig o is hibas ezert a jatekert, nincs semmi kozeppalyank, es o se segit a helyzeten. Nem ertem miert kell ott eroltetni, sokkal tobb haszna van a csapatnak belole, ha tamadot jatszik.Normandia írta:Arda aki jól játszik.
Mert ez LE taktikai zsenije, ezt mi nem érhetjük. Kitalált megint valami baromságot, amit majd hetekig nyomat mire ő is belátja hogy haszontalan. Robertot is ki fogja nyírni végleg, mint ahogy eddig a felkerülő fiatalok 90%-át. De nem baj, mert Matyit dédelgeti.recrea írta:Eleve nem értem, miért nem ő kezdett ott.Petr írta:Robi jöhetne szűrőbe.
Ha meg Arda ad egy ajtó ablak ziccert- azt kihagyja valamelyik.Stalkyard írta:MSN gyakorlatilag nem kap értelmes labdát. Nagyon harmat ez a középpálya.
Dühítő...esetleg egyszer ne azt próbálná, h kifordított bokával akarja a hosszúba rúgni. Egyrészt nem tudja, másrészt már én kivédeném. Ötletem nincs, miért nem csőröz bele egy rohadt nagyot csukott szemmel.hdavid írta:Hihetetlen h Neymar 1 éve nem tudják ezeket belőni...