Ez eddig szégyen...
Egyre nagyobb... Ez már nem foci...
Egy ilyen ellenfelet nem megverni...
Ez eddig szégyen...
Minden lehetőség megvolt, de nem egy formán kívüli csatárt kéne erőltetni a 80. percig...
ha nem nyerünk, akkor lassan hátrafelé kéne nézegetni, a Madrid valahogy be fogja húzni a meccsét.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.01.18. 22:41:59Ha ma nem nyerünk és a RM hozza a 3 pontot, és ez 2 fordulón belül nem változik akkor el kell engedni és harmadrangúvá tenni a bajnokságot.
Lecserélték, mostmár írhatsz másról így, mert az összes hozzászólásod minden élőben csak Lewa ekézéséről szól.
Ne érts félre, önmagában nem érdekel mit művel Alena, focizzon jó, ha tud, csak azt mondom neki lehet "vicces" a gyerekkori haverjainak ezt a "szép játékot" megmagyarázni, hogy focizhatott volna, megmutathatta volna a focitudását, ehelyett ennyi jött össze.csababarca írta: ↑2025.01.18. 22:21:34Szerintem üljön le a fűbe, hogy nem hajlandó játszani, mert szegény barca nehogy megszenvedje.
gondolom amikor Gavi hétközben felszántotta a pályát és gólt rúgott a betis ellen ez nem volt probléma.
Én is leszedném, de mivel középen nehezen tudunk támadni, mert mindenki ott tömörül, szélre vittük ki a támadásokat, amennyire lehet, és ívelgetésre nem nagyon van más célpont, mint ő. Szerintem ez a logika mögötte.
Szerintem üljön le a fűbe, hogy nem hajlandó játszani, mert szegény barca nehogy megszenvedje.
Lewy botrány, mennyire haszontalan...