Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nem lenne rossz, bár én kezdetném Alexist, hogy visszalendüljön a sérülése után; leginkább Tello helyett, aki viszont bejöhetne a második félidő elején valamikor, friss emberként mindig sok veszélyt tud teremteni - ráadásul a chileinek sem adnék egy teljes meccset még, ezért ez ideális megoldás lenne szerintem. A védelem meg e névsornál talán inkább Puyol-Busquets-Mascherano lenne, Dani Alves meg feljebb, de persze a posztok lazasága miatt ez nem lényeges. A szerkezet szerintem tökéletes.Gareth Tello írta: Valdés
Dani Alves, Puyol, Mascherano
Busquets
Thiago, Fabregas, Iniesta
Cuenca, Messi, Tello
Felesleges szerintem ennél a csapatnál kötött felállásokról beszélni. Kisebb csapatok ellen úgyis kevesebb valódi védővel, bővebb és támadóbb középpályával nyomjuk ( de hívhatjuk ezt persze 3-4-3-nak is). Igazából meccs közben is folyamatosan változtatjuk a felállást, úgyhogy nálunk ez már nem is meccs, hanem inkább szituációfüggő. Holnapi meccsen én egyértelműen egy támadóbb csapatot várok.ab1daL írta:Engem nem is lepne meg holnap egy 3-4-3.
Holnap ismét meccskristop írta:most van az utolsó lehetőség pihentetni. granada a nou campban, utána egy nehéz mallorca idegenben és a milan. busquets, xavi, fabregas, mascherano leülhetne az előző kezdőhöz képest, megy be keita, thiago, alexis, puyol helyettük.
Hát Piqué eszméletlen amit mostanság művel.bzozo írta:osztom a gyenge védelmi kritikát de szerencsére nem jött be nekik a helyzetkihasználás..ha ezen nem változtatunk akkor elég nehézkes lesz a milánói meccs!! remélem azt komolyabban veszik
Ezzel én is így vagyok.TrogAir írta:Szerintem egy jó meccs volt. Bár több gólnak jobban örültem volna, mondjuk egyet Pedro is lőhetett volna (:
Én összességében nem is a közvetlen védelmünket ostoroznám, hiszen a második félidőben gyakorlatilag zavartalanul jöttek át a középpályánkon az ellenfél játékosai. Sokszor volt az az érzésem, hogy teljesen kettészakadt a csapat, megszűnt az összeköttetés a védelem és a támadósor között. Talán nem véletlen volt ennyire szokatlanul alacsony a labdabirtoklásunk, illetve több kontrát vezettünk egy félidő alatt, mint máskor 3-4 teljes meccsen. Csapkodó, kaotikus és ezáltal sokkal sebezhetőbb lett a játékunk, de úgy érzem, hogy itt ma csapat szinten lett eltolva valami. Abban viszont igazad van, hogy a mostani Sevilla erejét minősíti, hogy még ezzel együtt sem igazán tudtak mit kezdeni velünk.Barcaman14 írta:A védelemnek ahogy írtam is finoman szólva javulnia kell. Voltak ziccereik, de a leggyengébb jelző szerintem indokolt. Egy korábbi Sevilla kapott volna az alkalmon, és képes lett volna megszorongatni minket. Ez a Sevilla viszont ennyire volt jó, nem véletlenül tanyáznak a tabella második felében.herlius írta: Azért ez az utóbbi évek leggyengébb Sevilla-ja is 4-5 igen komoly ziccert mutatott be ellenünk.
A védelemnek ahogy írtam is finoman szólva javulnia kell. Voltak ziccereik, de a leggyengébb jelző szerintem indokolt. Egy korábbi Sevilla kapott volna az alkalmon, és képes lett volna megszorongatni minket. Ez a Sevilla viszont ennyire volt jó, nem véletlenül tanyáznak a tabella második felében.herlius írta: Azért ez az utóbbi évek leggyengébb Sevilla-ja is 4-5 igen komoly ziccert mutatott be ellenünk.
Azért ez az utóbbi évek leggyengébb Sevilla-ja is 4-5 igen komoly ziccert mutatott be ellenünk. Szerintem Guardiola sem véletlenül dobálta a vizesflakont, érezte ő is, hogy túlzottan leült a csapat, főleg a csapatvédekezésünk volt helyenként teljesen kaotikus.Barcaman14 írta:Azért hozzá kell tenni hogy szerencsénk hogy az utóbbi évek leggyengébb Sevillája volt az ellenfél ma este, így belefért a kényelmesebb játék. Ugyanakkor az a kb. 20 perces periódus amikor játszottunk, erőteljesen közelített a legjobb forma felé, úgyhogy jó úton vagyunk!
A védelem miatt viszont továbbra sem lehetünk nyugodtak, és sajnos ismét Piquét kell "kiemelni" mert sokszor az az érzésem hogy a bizonytalansága az egész védelemre kihat. Mindenesetre a Milan ellen ez nem fog beleférni, javulni kell!
Magabiztos győzelem volt, különösebb erőlködés nélkül! Azért Messi gólját megint ki kell emelni, hihetetlen hogy megint mit művelt!![]()
Visca el Barca