Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
tét nélküli, stressz nélküli játék eredménye.Wolfy11 írta:Itt sikerült az ami a Klasszikuson és a BL-ben nem ment...kihasználni a helyzeteinket...sajnálom hogy most vagyunk jó formában.
Mesterhármasra gondoltamFirefox írta:2 kéne neki, mert Cuni már 43 gólosAlexis Sanchez7 írta:Remélem Leo ma újra betalál)
2 kéne neki, mert Cuni már 43 gólosAlexis Sanchez7 írta:Remélem Leo ma újra betalál)
Hm, Pintoval és Muniesával még egyet is tudnék érteni, de Afellay semmiképp se kezdjen. Álljon be a 60. percben, de kezdeni ne...Alex kezdjen csak. Afellay még 1 percet sem játszott idén, kizártnak tartom, hogy kezdőbe kerüljön és nem is lenne egészséges.Barcaman1993 írta:Ezt a kezdőt annyiban javítanám, hogy Alexis helyére Afellay.A többi tetszik. Muniesa is kaphatna 1-2 meccset. Amit Puyol és Mascherano az utóbbi időben műveltek az katasztrófa, ráadásul minden meccset végignyomtak. Talán még Muniesát is betenném. Jó lenne, ha mostantól Pinto védene, jnem lenne utolsó ha nem hidegen kéne védenie a döntőben. Én nekem ez kézenfekvőnek és logikusnak tűnne:
Pinto-Montoya, Puyol, Muniesa, Adriano-Thiago, Keita, Fabregas-Pedro, Messi, Afellay
A pihentetés az brutális mértékű lenne... Bár úgy érzem, hogy itt jó néhány emberre ráférne.
Főleg EB előttBarcaman1993 írta:Ezt a kezdőt annyiban javítanám, hogy Alexis helyére Afellay.A többi tetszik. Muniesa is kaphatna 1-2 meccset. Amit Puyol és Mascherano az utóbbi időben műveltek az katasztrófa, ráadásul minden meccset végignyomtak. Talán még Muniesát is betenném. Jó lenne, ha mostantól Pinto védene, jnem lenne utolsó ha nem hidegen kéne védenie a döntőben. Én nekem ez kézenfekvőnek és logikusnak tűnne:
Pinto-Montoya, Puyol, Muniesa, Adriano-Thiago, Keita, Fabregas-Pedro, Messi, Afellay
A pihentetés az brutális mértékű lenne... Bár úgy érzem, hogy itt jó néhány emberre ráférne.
Ahoz képest, hogy a fórumozók háromnegyede azt akarja, hogy a fiatalok játszhasonak, és hogy a nagyok pihenjenek, Guardiola a kezdő alapján másképp gondolja. De mindegy, a gála garantált!Tocy írta:Pihenni-pihenni kell, de én ezt a kezdőt küldeném fel ma...:
VV-Montoya,Mascherano,Puyol,Adriano-Keita,Thiago,Fábregas-Pedro,Messi,Alexis
Montoyának kellenek a percek mert tehetséges, már bizonyította többször, Alves pedig csak pihenjen, fejben az egyik legfáradtabb és ezáltal a legpontatlanabb játékosunk. Iniesta szintén pihenjen, Busquets is végigjátszik mindent mostanság, míg Pedro kevesebb szerepet kapott Cuenca és Tello mellett. Messi és Alex mindenképp kezdjen, kellenek a gólok, Cesc-nek talán végre összejön vmi a kapu előtt, Thiago pedig formája alapján megérdemli a kezdőtagságot. Hátul Montoyán kívül kb adott a másik 3 ember...