Élő közvetítések
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Egy Lewy-Olmo cserét megnéznék, az nagyon jól nézhetne ki ilyen szűk helyen.
Baldé és Pedri kiemelkednek ma, a többiek max igyekeznek.
Baldé és Pedri kiemelkednek ma, a többiek max igyekeznek.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Ara komoly labdákat osztogat hátulról.
Torre kéne nagyon, de kétlem, hogy látni fogjuk
Torre kéne nagyon, de kétlem, hogy látni fogjuk
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Rézmező Pedri egyenesen a Roxfortból
- Andras Inieszta
- Barça B
Egyelőre az van, amit vártam... Barca fölény, de kis megingás miatti 1-1- es félidő...
Amik jók:
Már az elején szereztünk gólt.
Koundé rendszeresen érkezik a kapu elé és ezt Pedri nagyon szépen szolgálja ki.
Baldé eszméletlenül gyors és most ki is tudja használni
Pena védett egy eszméletlent megint, pechére ebből gólt szereztek...
Yamal nagyon jó, én azt látom, hogy meccsről-meccsre határozottabb és eszesebb.
Amik nem jók:
Lewa egyelőre nem igazán hozza a gólerős formát...
Raphinak eddig nem jött össze semmi, de belőle bármikor kitelik a váratlan
A Getafe játékosok még nem jöttek bele igazán, a második félidőben, különösképp a vége felé nagy lesz a rugdosás...
...amiért én nagyon féltem Yamalt és Pedrit, ők és még Baldé is fognak nagyon keményeket kapni.
Gavi simán kapni fog egy lapot. (Ezt arra alapozom, hogy amikor a Getafe elkezdett keménykedni, ő is keményebben lépett oda. Szabálytalanság be lett fújva, de ha ez így megy, akkor simán ő fogja kapni a Barca első sárgáját...)
Alena mi a jó zivataros rossebet csinál? A színészkedést és az ekkora nyílt rájátszást én büntetném. Takarodjon már valahova ez az ember, rossz nézni, de tényleg. Igazából az fáj leginkább, hogy a "mi kölykünk" és én még anno láttam volna potenciált benne, ha marad... Ilyenkor jó, hogy mi ennyire nem látunk bele a tényleges dolgokba innen a kanapéról nézve.
Amik jók:
Már az elején szereztünk gólt.
Koundé rendszeresen érkezik a kapu elé és ezt Pedri nagyon szépen szolgálja ki.
Baldé eszméletlenül gyors és most ki is tudja használni
Pena védett egy eszméletlent megint, pechére ebből gólt szereztek...
Yamal nagyon jó, én azt látom, hogy meccsről-meccsre határozottabb és eszesebb.
Amik nem jók:
Lewa egyelőre nem igazán hozza a gólerős formát...
Raphinak eddig nem jött össze semmi, de belőle bármikor kitelik a váratlan
A Getafe játékosok még nem jöttek bele igazán, a második félidőben, különösképp a vége felé nagy lesz a rugdosás...
...amiért én nagyon féltem Yamalt és Pedrit, ők és még Baldé is fognak nagyon keményeket kapni.
Gavi simán kapni fog egy lapot. (Ezt arra alapozom, hogy amikor a Getafe elkezdett keménykedni, ő is keményebben lépett oda. Szabálytalanság be lett fújva, de ha ez így megy, akkor simán ő fogja kapni a Barca első sárgáját...)
Alena mi a jó zivataros rossebet csinál? A színészkedést és az ekkora nyílt rájátszást én büntetném. Takarodjon már valahova ez az ember, rossz nézni, de tényleg. Igazából az fáj leginkább, hogy a "mi kölykünk" és én még anno láttam volna potenciált benne, ha marad... Ilyenkor jó, hogy mi ennyire nem látunk bele a tényleges dolgokba innen a kanapéról nézve.
3 ennyire indiszponált támadóval az 1-1 félidőben reális sajnos a nagy labdatartási fölény ellenére.
Fájni fognak ezek a kihagyott ziccerek... 
Lewy 3 méterről kapu mellé...
Felhozzuk őket lélektanilag...

Lewy 3 méterről kapu mellé...

Felhozzuk őket lélektanilag...

azért fura, hogy Alena színészkedik a legtöbbet a nevelőklubja ellen...nem fura neki néhány nap, hét múlva a rokonoknak, gyerekkori barátoknak magyarázni ezt?
Azért nem a semmiből kaptuk, egyre határozottabban nyomtak,helyzet nem volt,de az csalóka,ilyenkor elég egy másodperc.
Szegény Pena,bravurrral vedett,aztán gól. Illetve Kounde aki kétszer is elintézte,hogy ne legyen les.
Szegény Pena,bravurrral vedett,aztán gól. Illetve Kounde aki kétszer is elintézte,hogy ne legyen les.
Lewy-től megint vagy 15 méterre pattan a labda... 

na ilyenkor kéne Ferrannak játszani, verekedni jó ő is, helyzeteink úgyse nagyon vannak
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Be kéne rámolni még 2-t, aztán a fő kincseket lehozni még mielőtt lerúgják őket.
Amúgy tetszik hogy lekopogom, de esélyt sem adunk nekik gólt szerezni.
Amúgy tetszik hogy lekopogom, de esélyt sem adunk nekik gólt szerezni.
Büdös ez a Getafe, bízom benne hogy még párszor megzörgetjük a hálójukat
szerezni kéne még egy gólt, vagy szétaprítanak minket és mellé jönnek az Oscar alakítások
Aljadékok. Megint lehet izgulni, hogy ne legyen sérülés.
Nekik meg a semmit is befújja
Nekik meg a semmit is befújja