No Sanchez is kérdéses,szal sztem Pep Villa után nem fog kockáztatni,és ő is kimarad...Vagy 3 csatárral Cuencával állunk fel ami nem lenne baj,de sztem valószínűbb egy real elleni kezdő csak Pedroval elöl Sanchez helyett...Tehát sztem VV-Alves-Puyol-Pique-Abidal-Busi-Xavi-Ini-Cesc-Pedro-Messi
És okés jó ez a Santos,támadásban,de labdaszerzésben,védekezésben nem,és nem hinném hogy komoly esélyük lenne...Szal ha Real nem tudott mit kezdeni ezzel a formációval,ahol azért több a jó játékos,meg masszív a védelem,meg az edző se [auto_cenzúra],nagyon meglepne ha sok vizet tudna zavarni a Santos...Okés Neymar,Ganso...tehetséges gyerekek,de CR meg Di Maria se rosszabb,sőt.Az az igazság hogy a Barca védekezési taktikája az hogy nincs az ellenfélnél a labda,namost úgy tudhat bármilyen bringa cseleket Neymar!

A veszélyes az lehet,hogy ahogy így láttam egykét Santos meccset már,ezek a gyerekek nem önbizalomhiányosak,nincs is miért tény,szal 25ről simán föltekerik a ficakba,erre kell figyelni,hogy nem szabad hagyni területet hogy lőjjenek,meg varázsoljanak,de amúgy sztem meg fogjuk folytani őket a világ legjobb középpályásaival...Meg amúgy is Villért fognak küzdeni,aki nagy haverjuk...Meghát a Real elleni meccs után,nem tudom elképzelni hogy vérre menő meccsen kikapjon ez a csapat...Dehát a futballban már sok minden megtörtént,szal ne kiabáljuk el...

„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!