2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Léfe írta:Nem akarok vitát gerjeszteni, de év elején is voltak jelek,hogy ez a csapat nem a régi. Ez sajnos az élet rendje. Sokan a BL.-ben biznak, de azt tapasztalom, ha egy csapat leenged az álltalános és nehéz lesz a BL. is. Ráadásul a sikerek össze a kudarcok szét viszik a csapatokat. Abban biztos vagyok -nem tegnap este óta- hogy ez a keret, vagy csapat tul van a zeniten, és alapos mozgások nélkül nem lesz olyan magasságokban mint az elmult három évben. Hiába ez volt a nyerő gárda, meg "csak nem felejtettek el focizni" ennek a csapatnak extra szinten vége. Mint a szinházban uj müsorhoz uj redező és szinészek kellenek. De én is bizakodó vagyok - a szurkoló ilyen.
Hát,nemtudom hogy a Lombard u16-os csapata mennyire profi szint,de azért leirom hogy nekem mennyiben más egy idegenbeli meccs.Nekem nagyon,de nagyon fontos a családom,a 2 testvérem és a szüleim.A hazai meccseken mindig ott szorítanak nekem a pálya mellett,és ez nekem rengeteget számít,míg az idegenbeli meccsekre csak nagyon ritkán tudnak eljönni,ezért ott ez nekem hiányzik,de Messiéknek ez nem lehet a baj,abban biztos vagyok.A másik dolog az utazás,mert mikor hajnali 6-kor elindulunk Pestre hogy felérjünk a 10-kor kezdődő meccsre,akkor a 3 órás út sokat kivesz belőlem.Nekem ami még számít,az a pálya.Mert míg a hazain minden nap edzem,addig az idegenbeli pályákon csak a meccs elött,így azt is szoknom kell,legalábbis nekem.Kb. így ennyi,ami nekem zavaró tényező lehet,de Messiéknél maximum az utazás és esetleg a pálya esete áll fenn,de szerintem náluk máshonnan fúj a szél,mert a körülmények minden pályán tavaly is ugyanezek voltak,mégis sikerült nyerni,idén viszont nem...JanPieterzoon írta:Azon gondolkodom most ettől a meccstől függetlenül, inkább csak úgy általánosságban érdekel, hogy miért jelent ilyen sokat az, hogy idegenben vagy hazai pályán játszik a csapat. Van itt valaki aki profi szinten sportolt? Ha igen, akkor megmondaná, hogy miért számít ilyen mértékben az, hogy egy csapat otthon játszik-e vagy sem. Gondolom a szurkolók támogatása sokat számít, de szerintem ez Puyolékat annyira nem befolyásolja, főleg ilyen csapatok ellen, mint Osasuna vagy Real Sociedad. Az utazás fáradalmi jelentenének ilyen sokat, hogy ennyire szignifikáns a különbség a Nou Camban és az idegenben játszott meccsek között?
splinter írta:Véleményem szerint nem csak a lent említett középpálya, akinek szüksége van a pihire..Leo-ra is ráférne egy kis tea-time...
Gyurinho írta:Igazad van sok sérült volt de mégis erre kihegyezni a rossz teljesítményt megin csak hülyeség mert más csapatnál ugyanígy megvannak a sérültek ,és? Pep vállalta szezon elején ,hogy ezzel a viszonylag szűk kerettel csinálja végig a szezont, becsúsztak a sérülések amiről ugyan nem ő tehet - de akkor még mindig mondhatta volna ,hogy szeretne kiegészítő embereket a téli átigazolási időszakban - nem tette. Most meg a semmit is rotálja ami néha bejön ,néha nem, de szerintem ostobaság a sérültekre fogni meg mindig valamire..N7 írta:Azok közé tartozom,akik nem adták fel és még most sem akarják feladni a bajnokságot!!Igaza van annak is aki aztmondja,hogy elkényelmesedtünk,ahhoz vagyunk szokva,hogy minden meccset nyerjünk és már-már elvárás,hogy mindenből címvédők legyünk!Gyerekek az a legnagyobb helyzet,hogy továbbra is MI VAGYUNK A VILÁG LEGJOBB CSAPATA,kitűnő játékosokkal,csakhogy semelyik élcsapatnál nem történt meg az idén,ami nálunk,méghozzá,hogy ennyi sérülés van! Olyan alapemberek hiányoztak/nak hetekig/hónapokig mint, Iniesta,Villa,Pedro,Xavi,Pique,Alexis,Puyol,Fabregas...szeptember óta sérüléshullám és most csak az alapembereket soroltam fel,nem tudunk variálni,a játékosok fáradtak és dekoncentráltak.Messinek nincsenek hetek óta ott a jól megszokott csapattársai(Ini,Xavi és Cesc,sőt még ide sorolhatom Pedrot és Villat is)mindig más emberek játszanak nincs összeszokottság!
Igazad van sok sérült volt de mégis erre kihegyezni a rossz teljesítményt megin csak hülyeség mert más csapatnál ugyanígy megvannak a sérültek ,és? Pep vállalta szezon elején ,hogy ezzel a viszonylag szűk kerettel csinálja végig a szezont, becsúsztak a sérülések amiről ugyan nem ő tehet - de akkor még mindig mondhatta volna ,hogy szeretne kiegészítő embereket a téli átigazolási időszakban - nem tette. Most meg a semmit is rotálja ami néha bejön ,néha nem, de szerintem ostobaság a sérültekre fogni meg mindig valamire..N7 írta:Azok közé tartozom,akik nem adták fel és még most sem akarják feladni a bajnokságot!!Igaza van annak is aki aztmondja,hogy elkényelmesedtünk,ahhoz vagyunk szokva,hogy minden meccset nyerjünk és már-már elvárás,hogy mindenből címvédők legyünk!Gyerekek az a legnagyobb helyzet,hogy továbbra is MI VAGYUNK A VILÁG LEGJOBB CSAPATA,kitűnő játékosokkal,csakhogy semelyik élcsapatnál nem történt meg az idén,ami nálunk,méghozzá,hogy ennyi sérülés van! Olyan alapemberek hiányoztak/nak hetekig/hónapokig mint, Iniesta,Villa,Pedro,Xavi,Pique,Alexis,Puyol,Fabregas...szeptember óta sérüléshullám és most csak az alapembereket soroltam fel,nem tudunk variálni,a játékosok fáradtak és dekoncentráltak.Messinek nincsenek hetek óta ott a jól megszokott csapattársai(Ini,Xavi és Cesc,sőt még ide sorolhatom Pedrot és Villat is)mindig más emberek játszanak nincs összeszokottság!
Akkor bocs!Renesans írta:ez csak annyit jelent h a vereség ellenére végig ki kell tartanunk és h most már előre kell tekinteni és a BL-meccsre készülni.splinter írta:Derrota dura. Pudimos reaccionar pero no fue suficiente. Hay que seguir hasta el final. Ahora a preparar el partido de Champions. Un abrazo
Az már elég baj ha Ini ilyet posztol...fejben Ők is feladták??? nemárrrrrrrrrrrr
ez csak annyit jelent h a vereség ellenére végig ki kell tartanunk és h most már előre kell tekinteni és a BL-meccsre készülni.splinter írta:Derrota dura. Pudimos reaccionar pero no fue suficiente. Hay que seguir hasta el final. Ahora a preparar el partido de Champions. Un abrazo
Az már elég baj ha Ini ilyet posztol...fejben Ők is feladták??? nemárrrrrrrrrrrr
Katasztrófa volt ma, de amúgy a meccset figyelve,meg azért a védekezést is Alves ,hol poroszkált ma?? Az ő oldalán úgy suhanhattak csak el alkalomadtán ,ahogy csak akartakaynas írta:Nézzétek vissza a kapott 3 gólunkat. Konkrétan Piqueről kaptuk mind. Méterekre állt a csatártól.
Miért, most ezzel mi a baj? 10 pontos hátrányunk van. A Real nem fog ennyit botlani. Innentől kezdve pedig Pep és a játékosok is minden erejükkel a Bl-re fognak majd koncentrálni. Lehet elszállt kijelentésnek tűnik: de simán hoznunk kellene a Bl-t. Egy komoly riválisunk van csak a mezőnyben, az pedig a Real Madrid... Egyébként meg letett a Pep-team az elmúlt években annyit az asztalra, hogy simán hinni tudjak a Bl győzelemben. 2009 győzelem, 2010 inter..., 2011 győzelem, 2012 miért ne lehetne? Minden sorozat megszakad egyszer. Mint ahogyan a bajnoki címes szériánk is most. S miért ne lehetne az, hogy mi legyünk az első címvédők a Bajnokok Ligájában?Gyurinho írta:"kötelező a számunkra az, hogy behúzzuk a Bajnokok Ligáját" - ez már megint micsoda? Mi az ,hogy kötelező? Mitől lenne kötelező?Piquenbauer írta:Most értem haza munkából, s komolyan meglepett az, hogy kikaptunk az Osasunától. Ez a hajó sajnos valóban elúszott, innentől kezdve pedig kötelező a számunkra az, hogy behúzzuk a Bajnokok Ligáját.
Az egyetlen fájó dolog az egészben az, hogy mindezt a 23. forduló után kell kijelentetnünk...
Páran elszálltak itt a sikerektől és ilyenkor a vereségek után látszik csak ez igazán...
Nem mindegy hogy hány pont, mivel ha 13 pont lenne az előnyük a 35. fordulóban (El Clássicó), akkor az egy sorfal állást jelenten hazai pályán...Komiszka írta:A bajnokságot már egy ideje elbuktuk, tök mind1 hogy 7 pont vagy 10 van közte. A ligában a második helyet semmi nem veszélyezteti, teljesen jogos, hogy Pep inkább a BL-re tartogatja a sztárjainkat.
A bajnokság már jó ideje elment ezt el kell tudni fogadni, a BL és a Kupa a lényeg.
Ettől függetlenül azért én sem vagyok büszke a csapat hozzáállására félreértés ne essék, Tello és Cuenca jók voltak legalább. Illetve még kiemelném Thiagot, nála legalább a hozzáállás és a küzdőszellem megvolt.
"kötelező a számunkra az, hogy behúzzuk a Bajnokok Ligáját" - ez már megint micsoda? Mi az ,hogy kötelező? Mitől lenne kötelező?Piquenbauer írta:Most értem haza munkából, s komolyan meglepett az, hogy kikaptunk az Osasunától. Ez a hajó sajnos valóban elúszott, innentől kezdve pedig kötelező a számunkra az, hogy behúzzuk a Bajnokok Ligáját.
Az egyetlen fájó dolog az egészben az, hogy mindezt a 23. forduló után kell kijelentetnünk...