- ha, figyelmesebben olvasod talán megérted, hogy a már tét nélküli, félidőben 15 gólos különbséggel megnyert meccseken miért kell Messit a pályán hagyni 90 percig!!???????? Miért nem lehet a pl. fiatalokat a gyepre engedni ilyen esetekben?Dzsukela írta:Messi nem cserélhetetlen, nem erről van szó. Hanem arról, hogy Messi bármelyik pillanatban ledöntehti a meccset. Gondoljunk arra, amikor világklasszis labdát adott cesc-nek, asszem még az 1. félidőben, de hát egy VB és EB győztes, Spanyol focista nem tudta átvenni a labdát, lepattant a lábáról, és a jóval 3-4 méterre álló kapushoz pattant. 1-0 a barcának.Tudom, hogy Messi szent és sérthetetlen, de hogy "cserélhetetlen"
Aztán pedig, messi a meccs vége fele adott le egy lövést, ha az bemegy, akkor 2-0, de ha nem, ottvolt megint Cesc, aki kirúgta a stadionból. Messit lecserélni nem jó ötlet, az kész öngyilkosság.
Mint írtam, nem tudom mi ennek a háttere?, lehet, hogy Leo szimplán kérte Pep-et, hogy ő mindig játszani szeretne és akkor ő boldog lesz, DE! mint látjuk, tudjuk ez sok jóra nem vezet........
Illetve, ki az edző?, a főnök? a második apa? aki ilyen esetekben okosan érvel magyaráz, hogy kisfiam örökké nem lehetsz a gyepen, néha neked is pihenned kell, MERT (valamilyen szinten) elfáradsz! (nem merem leírni: kiégsz!)
Értem, hogy Forest, izé Leo akkor boldog, ha minden meccsen futhat, DE ez vissza is üthet és most a fagyi vissza nyalt! (remélem így érthetőbb volt!