Húha. Meccs előtt lejátszottam fifában, 6-0-ra nyertem Cesc és Messi dupláival, valamint Iniesta és Alexis góljaival. Mikor Iniesta bevágta, azt hittem, telitalálat lesz

Csak Cuenca gólját én Messivel lőttem

Gyors, pontos labdajáratás, és mikor kellett, jó helyzetkihasználás jellemezte ma a csapatot, maximális tisztelet! Hátsó alakzat nekem tetszett, bár ismét nem kaptunk gólt, óriási területek adódtak a Levante előtt, de ez nyilván a 3 védős rendszer hátulütője. Cuencát meg kell szidni...így kell kihasználni egy helyzetet, agresszíven letámadni, megcsinálni a cseleket, és részt venni az összjátékban. Voltak eladott labdái is most szép számmal, én megbocsátom, bőven ledolgozta. Messi meg már kb 25 gólnál járhatna, ha a szezonban a helyzeteinek csak a 60%-át belőné

Egy negatívumot azért mondanék: Xavi. Botrány volt a második félidőben főleg. Folyamatos labdaeladások, pontatlan passzok...nem volt koncentrált a legkevésbé sem, ez az első félidőben egy fokkal azért jobb volt, ott sok jó labdát adott Cuencának. Összességében fel vagyunk készülve a Bernabeura, bár az egy teljesen más meccs lesz...Visca el Barca!