Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sztem meg esélye sem volt tegnap a gijonnak még a pontszerzésre se .Néztem a meccset a reál végig uralta a meccset.Idegenbe mindig nehéz(főleg nekünk mostanában...) de ők lazán lehozták.Otthon meg majd ők is gáláznak ennyi...Volt idén 1-2 meccs amikor én is kiegyeztem volna hasonló eredménnyel idegenbe......1st.BARCA írta:Tegnap pont az történt amit vártam.
Barca _ Levante 5-0
Ez lehet volna még 8,9-0 is.![]()
3 pont jelenleg a lemaradásunk! Nem 6 pont! A Realnak meg kell még nyerni azt a mérkőzést! Nem kap senki sem, ingyen 3 pontot!
Ha meg a classicot nyerjük, akkor a táblázat élére ugrunk!![]()
Szerintem mi vagyunk a favorit!
(Ezt nem nagy képűségből mondom!)
Tegnap a Real elképzelés nélkül játszott a Gijon ellen.
Nyertek 3-0 ra.
Mi azért a tegnapi napon, komolyabb játék erőt mutattunk, egy erősebb csapat ellen!
Tudom nem ebből a fordulóból kell ki indulni, de az én meg látásom az hogy mi egy komolyabb és erősebb játékszintet képviselünk mint a Real Madrid.
Én egy 0-2 es meccset várok a classicora. Vagy akár több góllal is nyerünk mint 2!
???lluisllach89 írta:meccsek óta Abidal borzasztó játéka, kár hogy Adriano sérülékeny mostanában.
Na?Messa írta:Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
Kérem a nyereményem!Messa írta:Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
Ő még él?shutterisland írta:dede.Robcsyy írta:Sergi nem veszélyeztetett sárga lapokat tekintve?
mondjuk ha netán megkapná, akkor masch mehet a középpályára
pedrot játszatnám amúgy, mindenképpen...
van még valaki akinek 4 sárgája van?shutterisland írta:dede.Robcsyy írta:Sergi nem veszélyeztetett sárga lapokat tekintve?
mondjuk ha netán megkapná, akkor masch mehet a középpályára
Meg én isMessa írta:Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
Ezt valahogy én is érzem most.MessiFan írta:Egy tipp amit meg tennék bwinen ha fent lennék: Cesc ma este be fog találni a levante kapujába
dede.Robcsyy írta:Sergi nem veszélyeztetett sárga lapokat tekintve?
Bízom a 3 védőben, bízom a középpályában, bízom Cuencában és bízom a győzelemben, de 5-0át egy levante ellen.. Legyen úgy srác!S.Agüero írta:5-0