2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem mindegy hogy hány pont, mivel ha 13 pont lenne az előnyük a 35. fordulóban (El Clássicó), akkor az egy sorfal állást jelenten hazai pályán...Komiszka írta:A bajnokságot már egy ideje elbuktuk, tök mind1 hogy 7 pont vagy 10 van közte. A ligában a második helyet semmi nem veszélyezteti, teljesen jogos, hogy Pep inkább a BL-re tartogatja a sztárjainkat.
A bajnokság már jó ideje elment ezt el kell tudni fogadni, a BL és a Kupa a lényeg.
Ettől függetlenül azért én sem vagyok büszke a csapat hozzáállására félreértés ne essék, Tello és Cuenca jók voltak legalább. Illetve még kiemelném Thiagot, nála legalább a hozzáállás és a küzdőszellem megvolt.
"kötelező a számunkra az, hogy behúzzuk a Bajnokok Ligáját" - ez már megint micsoda? Mi az ,hogy kötelező? Mitől lenne kötelező?Piquenbauer írta:Most értem haza munkából, s komolyan meglepett az, hogy kikaptunk az Osasunától. Ez a hajó sajnos valóban elúszott, innentől kezdve pedig kötelező a számunkra az, hogy behúzzuk a Bajnokok Ligáját.
Az egyetlen fájó dolog az egészben az, hogy mindezt a 23. forduló után kell kijelentetnünk...
Persze, ezt nem lehet tőlük elvárni, de ne is nyilatkozzanak olyanokat, hogy a végsőkig küzdenek a bajnokságért és mindent megtesznek, mert az a szurkolók arcon köpése! Ha így lenne, megtennének mindent a sikerek érdekében, akkor el is fogadnám, de ameddig 7 pontos hátrányban SR és Pedro a kezdőben van jelölve, miközben az igazán nagy spílerek a padot koptatják, addig nem fogom elhinni Guardiola nyilatkozatait.lui1698 írta:Szerintem nem kell kifogásokat keresni, amíg mi voltunk a bajnokok mindig az volt mondva, hogy mivel hosszú távon kiegyensúlyozottabbak és jobbak voltunk ezért nyertük mi a bajnokságot.
Most a Real van ebben a státuszban, ők hozzák még a gyengébb meccseiket is, mi meg minden lehetőséget megragadunk, hogy bevegyük azt a bizonyosat.
El kell ismerni, hogy a szezon végén a jelenleg kiegyensúlyozottabb és jobb csapat nyeri a ligát, még ha az egymás elleni eredmények nem is ezt mutatják.
Rá kell mostantól feküdni ezerrel a két sorozatra amiben még versenyben vagyunk és azokból a maximumot kihozni.
Kupában természetesen győzelem, BL-ben pedig én legalább egy elődöntőt várok.
Azt pedig szerintem ezek után se nagyon várja senki, hogy majd akár Pep akár a játékosok olyanok nyilatkoznak amikkel elismerik, hogy bukták a bajnokságot. Ezer százalék, hogy nem fogják nyíltan elismerni, hogy ilyen viszonylag korai szakaszban már lefutott a buli.
honda25 írta:Gratulálok Pep.
Ilyen gyenge középpályával kezdeni, miért kell állandóan rotálni?
Kezdd már ebből elegem lenni, meg abból is, hogy kimegyünk a pályára a ki a király stílusban és az első pár percben hokizunk a foci helyett.
Amit a srácok produkáltak, az szégyen volt.
Messi amilyen ziccereket kihagy hetek óta, az már nagyon bosszantó.
Puyol ma rendkívül gyenge volt(Abidal és Piqué is), viszont amit ő az előző meccseken produkált, az fantasztikus volt, Pedrot nem kellett volna kezdő közelébe sem tenni meccshiány miatt, a sztárjaink meg ülnek a pálya mellett.
Szégyen volt a játékosokra nézve az egész meccs, megint az utolsó pár percben akartuk megváltani az egész világot. Tény, megint nem adtak meg egy szabályos gólt az első félidőben, de nem a bírókkal meg az ítéletekkel kellene foglalkozni, hanem játszani kellene.
Valdesnek is gratulálok, tanuljon meg kirúgni, minden évben el kell játszania ezt a bakit.
A két fiatal cserénket kiemelném, mindenki más gondolkodjon el a teljesítményén, hogy hozhattunk le ennyire gyenge első félidőt.
Ez a vereség sem ébreszti fel a csapatot, akkor a bl is felejtős lesz.
Ha a Madrid nyer holnap, akkor ennyi volt a bajnokság.
Ilyen gyenge idegenbeli játékkal, amit az egész bajnokságban nyújtunk, nem tudom, mit akartunk.
A védelmünk nagyon gyenge hetek óta, kontrából bármikor gólt kaphatunk, mentségünkre szól viszont a pálya talaja és a szél.
Az Osasuna az összes gólját jó nagy védelmi hibákból lőtte.
Nagy csalódás volt a ma este, hozzáteszem nem a vereség miatt, hanem a mutatott rettentően gyenge játékunk miatt.
A második félidős hozzáállást és küzdeni akarást nem szólhatja le senki! Olyan böcsülettel mentek előre, amilyet én nem nagyon láttam idén. A probléma a kezdőcsapatban és az első félidős játékban volt.krampusz írta:Ki lehet kapni, nincs azzóal világvége, csak nem így...
Vagy egy olyan mondás, hogy küzdeni mindig, feladni ....
Mindenben egyet értek, kivéve azzal, hogy csak a 2 kupában küzdjünk tovább...IGENIS adjanak bele apait-anyait a La Liga-ba is még ha már el is buktuk!lui1698 írta:Szerintem nem kell kifogásokat keresni, amíg mi voltunk a bajnokok mindig az volt mondva, hogy mivel hosszú távon kiegyensúlyozottabbak és jobbak voltunk ezért nyertük mi a bajnokságot.
Most a Real van ebben a státuszban, ők hozzák még a gyengébb meccseiket is, mi meg minden lehetőséget megragadunk, hogy bevegyük azt a bizonyosat.
El kell ismerni, hogy a szezon végén a jelenleg kiegyensúlyozottabb és jobb csapat nyeri a ligát, még ha az egymás elleni eredmények nem is ezt mutatják.
Rá kell mostantól feküdni ezerrel a két sorozatra amiben még versenyben vagyunk és azokból a maximumot kihozni.
Kupában természetesen győzelem, BL-ben pedig én legalább egy elődöntőt várok.
Azt pedig szerintem ezek után se nagyon várja senki, hogy majd akár Pep akár a játékosok olyanok nyilatkoznak amikkel elismerik, hogy bukták a bajnokságot. Ezer százalék, hogy nem fogják nyíltan elismerni, hogy ilyen viszonylag korai szakaszban már lefutott a buli.
Mert azt ne mondja már nekem senki, h az Osasuna a mai meccsen futotta a legtöbbet a bajnokságban.Már elnézést de sz*rok voltak, csak mi még annál gyengébbek.Rewolution5 írta:Ne higyjétek el magatoknak,csak be kéne már vallanotok,hogy most nem mi vagyunk a kiegyensúlyozottabb,a fejben odafigyelőbb,győzelemre motivált csapat .... a kiscsapatok ugyanúgy teljesítenek ellenünk mint a madriddal szemben,..(csak mi látjuk úgy,akik nem akarunk objektívek maradni),hogy a madrid javarészben mourinho által sokkal kiegyensúlyozottabb mint mi,de még úgyse tudnak olyan jól pörögni maxon,tehát még mindig mi vagyunk a jobbak,épp ezért lessz meg a copa del rey,és a bl is... a madrid meg beéri egy ligával,ami ám nem kis teljesítmény,javuló tendencia....SZVSZalbicelesteX írta:Amúgy teljesen azt látom,hogy ellenünk minden ilyen csíra csapat felszívja magát,míg a madridnak,ha nem is lefekszik,de nem köpik ki a tüdejüket,és a liga két bal kezes lepkevadász kapusainak az 50 %-a is ellenünk játssza élete meccsét.
Ne higyjétek el magatoknak,csak be kéne már vallanotok,hogy most nem mi vagyunk a kiegyensúlyozottabb,a fejben odafigyelőbb,győzelemre motivált csapat .... a kiscsapatok ugyanúgy teljesítenek ellenünk mint a madriddal szemben,..(csak mi látjuk úgy,akik nem akarunk objektívek maradni),hogy a madrid javarészben mourinho által sokkal kiegyensúlyozottabb mint mi,de még úgyse tudnak olyan jól pörögni maxon,tehát még mindig mi vagyunk a jobbak,épp ezért lessz meg a copa del rey,és a bl is... a madrid meg beéri egy ligával,ami ám nem kis teljesítmény,javuló tendencia....SZVSZalbicelesteX írta:Amúgy teljesen azt látom,hogy ellenünk minden ilyen csíra csapat felszívja magát,míg a madridnak,ha nem is lefekszik,de nem köpik ki a tüdejüket,és a liga két bal kezes lepkevadász kapusainak az 50 %-a is ellenünk játssza élete meccsét.
Ez a véleményem! Tökéletesen leírtad. Ha feladtuk a bajnokságot, akkor legalább ne etessenek minket kamu dumákkal, és mondják meg egyenesen, nyíltan. Egyébként pedig HAJRÁ BARCELONA!socio66 írta:én alapvetően nagyon megértő vagyok a csapattal szemben,és nyugodtan fogom fel,hogy idén nem leszünk bajnokok,de az utóbbi meccseken nyújtott teljesítmény,és ez a tíz pont már nonszensz.
ilyen szerencsétlen csapatokat,mint az osasuna fél lábbal is meg kell verni, ne hülyéskedjünk már.
egy dolgot szeretnék most,ha nem jönnének a továbbiakban a kamu nyilatkozatok,mint 'semmi nem dőlt el', vagy 'mindent megtettünk', meg a többi baromság,mert a szurkolók nem hülyék.
legyen nyíltan kimondva,hogy innentől a kupára koncentrálunk,és akkor mi is a helyén kezeljük az olyan meccseket,mint a mai.
Mikaos írta:Még mindig nincs lefutva a bajnokság, ez a poén![]()
Egyébként ha létezik olyan, hogy Igazság, akkor mi nyerjük a bajnokságot is. Én bízom benne, hogy létezik ilyen.
Hiszen mi vagyunk a Liga legjobb csapata, a jelenlegi helyzettől függetlenül. Legnagyobb ellenfeleinket simán verjük a legtöbb esetben, de a legnagyobbat szinte rendre ütjük.
"""Sajnos""" szinte mindent megnyertünk az utóbbi években, ezért mind a játékosok, mind a szurkolók el vannak telve egy kicsit. A probléma gyökere ebben van. Borzasztó nehéz lehet motiválni ezt a csapatot már.
A Madridnak meg egész egyszerűen szerencséje van, hogy a többi La Liga csapat szánalmas. Egy kicsit komolyabb bajnokságban nagyjából most lenne csak esélyük, hogy egyáltalán behozzanak minket.
Kezdjenek csak ünnepelni, annál jobb lesz nekünk, ha primadonnáék elhiszik a végső győzelmüket.
A BL-t és a kupát hoznunk kell, a bajnokságot meg az Igazságra hagyom
ha szánalmas a többi csapat akkor, mitől van a 7 pont hátrány? vagy csak a barca ellen nem szánalmasak?Mikaos írta:
A Madridnak meg egész egyszerűen szerencséje van, hogy a többi La Liga csapat szánalmas.
Köszi bill gates a helyesírás-javítód:) szóval :megtapsuljuk...splinter írta:Tudjátok az a helyzet, hogy mi vagyunk olyan átkozottul sportszerűek, hogy meg tapsoljuk a bajnokot...nem úgy mint a murinnyó-szakasz... és vagyunk annyira is hogy a Nou-Camp-ban irgalmatlanul elpicsázzuk Őket, protokoll ide-vagy oda:)