Élő közvetítések
Hogy ment be, de kár a jobbosért.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Lejjebb írta valaki, Messi sokadikat szórakozza el. Abszolút így van, megcsinálja magának, de sokkal tisztább helyzetben volt társ.

Messi a nehezét megcsinálta.
Na, Neymarnak ez nem megy. Pedig kellene
Na, Neymarnak ez nem megy. Pedig kellene
Ilyet
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Mascherano zseniálisat mentett....
Rami megkaphatta volna a második sárgáját amiért Busit jól lerúgta.
Rami megkaphatta volna a második sárgáját amiért Busit jól lerúgta.
- Titinho
- Director del Fútbol
Na ezek olyan fejmosást kaphattak Lucho-tól a félidőben, hogy azt nem teszik zsebre
Jobban pörgünk, többet futunk, végre letámadunk.
Busi öcsém...megköszönheted Mach-nak a szerelést

Jobban pörgünk, többet futunk, végre letámadunk.
Busi öcsém...megköszönheted Mach-nak a szerelést

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Védelem csillagos ötös a kapott gól ellenére is.

Rami megússza a kiállítást
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Srácok, itt a nagy sopánkodás közben valaki észrevenné azt is, hogy az MSN újra játszik? 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
most kéne egy gól, mert nem tudják hol vannak.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Messi is most folyamat rossz döntéseket hoz.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ziccereink nekünk vannak, most már sokadjára ma szemben a kapussal....

Denisbe ma van lendület, kifejezetten jól játszik, Palesz örülhet. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Bízom benne, hogy nem megyünk bele adok-kapokba, mert abba szerintem jobbak és a birka focinak nincs értelme. Eddig jól zárt a védelem, így tovább. Elől megint ott volt a lehetőség.

Áááááá
-
- Jugador d'estrella
én többször leírtam már SR-nek max. respect. Ráadásul sztem a karrierjével játszik és mégis a csapatért megteszi h jobbhátvédet játszik, ahol sztem soha nem fog befutni, soha nem lesz igazán jó (a sebessége miatt, illetve mert ő középpályás nem hátvéd). Szval emberileg max. respect. De itt a fórum olyan bődületes módon, irreálisan tolja őt h az hihetetlen. Ahol tényleg kell jobbhátvéd ott általában nem fogja megállni a helyét. Egyébként nézd meg a helyezkedését az első félidőben és a játékát. Csak az előre játéka ok, a sebessége, helyezkedése katasztrófa. Ez nem az ő posztja. Mindegy , hosszú..Rinku írta:Nézem. De amit leműveltek sokan a hsz-ekben, az egyszerűen szánalmas.eimenis1212 írta:Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.A szurkoló az egyik leghálátlanabb fajta a világon. Nincs jó meccse, van ilyen. De ami mocskos gyűlöletbeszéd lefolyik vele kapcsolatban, elgondolkodok, hogy ugyanabban a táborban ülünk-e. Bohózat.
Egy kis felüdülés. Szokás szerint a BeIN sporton nézem, Ray Hudson miatt. Épp mutatják a Got karaktereket a páholyban Ő meg kiakadva kérdezi, hogy kik ezek, mire a kommentátor társa mondja, hogy a "The Mountain" erre kiakad, hogy kit érdekel amikor itt van Messi. 

Ráadásul egyáltalán ki a fenét lehetne oda rakni most?Rinku írta:Nézem. De amit leműveltek sokan a hsz-ekben, az egyszerűen szánalmas.eimenis1212 írta:Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.A szurkoló az egyik leghálátlanabb fajta a világon. Nincs jó meccse, van ilyen. De ami mocskos gyűlöletbeszéd lefolyik vele kapcsolatban, elgondolkodok, hogy ugyanabban a táborban ülünk-e. Bohózat.
Denis játszik Titinho.
Nyerni fogunk, visszaadja a sors a tavalyit.
Nyerni fogunk, visszaadja a sors a tavalyit.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.11.06. 21:49:59-kor.
- Titinho
- Director del Fútbol
Most azért mert volt egy jó kb. 7 másodpercünk a meccsen, ne kezdjünk el nagyon bizakodni, mert nem nagyon van mire.
Busi nem fog felgyorsulni 15 perc alatt, annyira lassan mozog, hogy mire megfordul már megmutatták a Sevilla akcióját a kivetítőn...Rakitic elfelejtett passzolni és labdát kezelni, Denis még próbálkozik is. Suárez 3x nem találkozott a labdával, Messi tötyög, Neymar nagyon eltűnik. De lehetne ezt a félidőt vesézni reggelig is szerintem.
Legalább két embert kell behozni a kp-ra a 2. félidőre, Gomes és Arda személyében, mert így nem sok esélyünk lesz. Sajnos nem látom a meccsben, hogy ezt hogy nyerhetnénk meg jelenleg...
54-46-os labdabirtoklás...jézusuramisten...

Busi nem fog felgyorsulni 15 perc alatt, annyira lassan mozog, hogy mire megfordul már megmutatták a Sevilla akcióját a kivetítőn...Rakitic elfelejtett passzolni és labdát kezelni, Denis még próbálkozik is. Suárez 3x nem találkozott a labdával, Messi tötyög, Neymar nagyon eltűnik. De lehetne ezt a félidőt vesézni reggelig is szerintem.

Legalább két embert kell behozni a kp-ra a 2. félidőre, Gomes és Arda személyében, mert így nem sok esélyünk lesz. Sajnos nem látom a meccsben, hogy ezt hogy nyerhetnénk meg jelenleg...

54-46-os labdabirtoklás...jézusuramisten...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Titinho 2016.11.06. 21:51:17-kor.
Més que un club

-
- Jugador del Barça
LG írta:A másik oldalon nem vezetett veszélyes támadásokat a City meg a Sevilla?Az, hogy a kiscsapatok ellen támadásban vannak jó beadásai (mert középpályás ugye) az nem mérvadó. City is, Sevilla is az ő oldalát játszatja, eredménnyel.
Vezetett. Viszont ez nem cáfolja a kijelentést.
Magam is ezen a véleményem vagyok.Rinku írta:Nézem. De amit leműveltek sokan a hsz-ekben, az egyszerűen szánalmas.eimenis1212 írta:Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.A szurkoló az egyik leghálátlanabb fajta a világon. Nincs jó meccse, van ilyen. De ami mocskos gyűlöletbeszéd lefolyik vele kapcsolatban, elgondolkodok, hogy ugyanabban a táborban ülünk-e. Bohózat.
Nyerni fogjuk ezt a meccset sztem.
Nem vagyunk rosszak, de a következő félidőben több kell. Messi egyenlítő gólja nagyon jókor jött.
A második félidőben több kell. Helyzetünk, ha nem is sok, de azért volt, a következő 45 perceben pedig akár még a győzelmet is megszerezhetjük.
Visca El BARCA!!!
A második félidőben több kell. Helyzetünk, ha nem is sok, de azért volt, a következő 45 perceben pedig akár még a győzelmet is megszerezhetjük.
Visca El BARCA!!!

Nézem. De amit leműveltek sokan a hsz-ekben, az egyszerűen szánalmas.eimenis1212 írta:Úgy látom a meccset csak nézed de nem látod, ezért nem gond h személyeskedsz, többet nem várok tőled.

Football, bloody hell. /SAF/