Élő közvetítések
Kevés... Nagyon kevés....
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Nem áll össze a játék, és a védelem nem fogja ezt sokáig bírni! Jön egy újabb hiba.
Nem csak ma hiányzik a tűz. És ezt látják hétről hétre az ellenfeleink.Titinho írta:a Sevillában van tűz, iram, motiváltság, nálunk sajnos ma nincs.
Az az érzésem, hogy a clasicot is simán bukni fogjuk. Főleg ilyen hozzáállással
Itt a baj!Középpálya nélkül játszunk meccsek óta.De még ha nem lenne miből válogatni.Titinho írta: Rakitic és Busi mintha pályán se lennének, kettejük teljesítménye talán kitesz 1 játékost jelenleg

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kis szerencsével jobb kifutással meglett volna, de ezt Stegen nyakába varrni erős. Tiszta ziccer volt, ezt ilyen szinten ki is használják a támadók. Szemben a kapussal zavartalanul, nagy bravúr kellett volna

Azt megmondta a szpíker "És a 9-es pozicióján a 9-es".

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Nem hiszem el hogy Stegen a téma egy ilyen gólért:D
Agyam eldobom komolyan.
Sokat hibázik de itt ugyan mit? Vegyétek le a bravo tangákat aztán nézzétek a meccset mert nincs értelme így.
Agyam eldobom komolyan.
Sokat hibázik de itt ugyan mit? Vegyétek le a bravo tangákat aztán nézzétek a meccset mert nincs értelme így.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Annyira kár, hogy nincs egy másik jobbhátvédünk mert SR kellene erre a középpályára mint egy falat kenyér. Szerencsétlen Denis védekezésnél azt se tudja, hogy hol van. Rakitic is összevissza lézeng. Nagyon fel kellene pörögni.
Sevilla focizik
Sevilla focizik

+1. Ráadásul ahogy Bob is mondja, a hibát leszámítva nem játszik rosszul.Rinku írta:
Robi hoz 2 rossz meccset és a kedves édesanyját. Tavaly top3 játékosunk volt, elnéz pár dolgot és tűzre vele. You know.Szvsz nagyon szép indítás volt. Amikor ellenünk .opja be az ellenfél, akkor nyilván zsenik játszanak nálunk.
Milyen támadást nyomott a Sevilla.

- Titinho
- Director del Fútbol
Na ezt nem gondoltam volna még, hogy Denis lesz az első 25 percben a legjobb kp-nk.
Pedig meccsek óta alig játszott...
Rakitic és Busi mintha pályán se lennének, kettejük teljesítménye talán kitesz 1 játékost jelenleg
Így viszont nagyon nehéz lesz, a Sevillában van tűz, iram, motiváltság, nálunk sajnos ma nincs.

Rakitic és Busi mintha pályán se lennének, kettejük teljesítménye talán kitesz 1 játékost jelenleg

Így viszont nagyon nehéz lesz, a Sevillában van tűz, iram, motiváltság, nálunk sajnos ma nincs.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Egyébként is imádom használni, kellemes emlékfrissítő volt részedről, igen!TripleH írta:Látom tetszett a kép amit múltkor linkeltem Robi témára.

Amúgy ti ki a jó tökömet hoznátok jobbhátvédnek?

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Rinku 2016.11.06. 21:14:09-kor.
Football, bloody hell. /SAF/
2 gólal jobbnak tűnik a Sevilla... amit Lajos kihagyott,azt az egysikú Tello annak idején simán beverte,ezzel nem azt mondtam,hogy jobb játékos lenne a spanyol.
Luchonak felvan adva a lecke.

„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Messze volt azért tavaly a top 3 jatekosunktol.
Amúgy vicces hogy ezek semmire nem kapnak lapot, Neymar meg egyből kapta.
Umtitit is térden rúgják, alig akart lefújni is.
Amúgy vicces hogy ezek semmire nem kapnak lapot, Neymar meg egyből kapta.
Umtitit is térden rúgják, alig akart lefújni is.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Eddig Umtiti az egyedüli biztos pont
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ha Neymaré sárga volt akkor ez miértnem?
Amúgy én nem Roibira haragszok hanem a vezetőségre, hogy konkrétan igazi JHV nélkül indultunk a szezonnak..
Amúgy én nem Roibira haragszok hanem a vezetőségre, hogy konkrétan igazi JHV nélkül indultunk a szezonnak..
Még ezt most hagyán, de az egész játékunk döcög.

Neymarnak meg egyből sárga...
nevetséges
nevetséges
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Ez nem sárga? Ney pont ilyenért kapott az előbb
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A vicc az hogy Robi amúgy meg jól játszik, több szerelése és jó passza is volt, erre "kikerüli" a labda és gól.
Egyértelműen benne volt, nem is mosdatom, de igazi védősors az övé eddig.

Látom tetszett a kép amit múltkor linkeltem Robi témára.Rinku írta:
Robi hoz 2 rossz meccset és a kedves édesanyját. Tavaly top3 játékosunk volt, elnéz pár dolgot és tűzre vele. You know.Szvsz nagyon szép indítás volt. Amikor ellenünk .opja be az ellenfél, akkor nyilván zsenik játszanak nálunk.

-
- Jugador d'estrella
a másik aki bögyömben van mostanában Rakitic. Elfelejtett labdát kezelni, és csak hátrafelé passzol (az előre játékot nem ismeri mostanában)
Top 3 játékosunk persze
Egy ügyes középpályás a mi rendszerünkben de jobbhatvednek hosszútávon alkalmatlan.

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”

Robi hoz 2 rossz meccset és a kedves édesanyját. Tavaly top3 játékosunk volt, elnéz pár dolgot és tűzre vele. You know.

Football, bloody hell. /SAF/