Lehet ezt ismételgetni hetente sajnos, de egyre jobban ki kéne már valamit találni, mert ez az őszünk majdnem, hogy kuka. :/Bob_Marley írta:Suarez lábában tényleg ott volt, sajnos az hogy gólt kapunk "törvényszerű" volt. Sérülése után Robi keresi a helyét, kár érte, de idő mint a tenger.
Élő közvetítések
Rendszeresen csinálja Ter Stegen, h megáll, ahelyett, h kirontana és zárná a szöget...rohadtul unom. Nagyon messze van az ember Bravo barcelonai teljesítményétől.
Ettől függetlenül sajnos SR gólja volt.
Ettől függetlenül sajnos SR gólja volt.
Mondtam hogy jobbhátvédet kell venni es igen Robi helyére. Bravo es Alves távozása óta összeomlott a védelem.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Suarez lábában tényleg ott volt, sajnos az hogy gólt kapunk "törvényszerű" volt. Sérülése után Robi keresi a helyét, kár érte, de idő mint a tenger.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Robi plss...
Persze nem kell nekünk másodlagos JHV ha Robi esetleg leeresztene egy ideig,ááhh dehogy...

Persze nem kell nekünk másodlagos JHV ha Robi esetleg leeresztene egy ideig,ááhh dehogy...
-
- Jugador d'estrella
Roberto fanok hol vagytok? Az éles meccsek csak megmutatják sajnos h kinek lesz igaza vele kapcsolatban
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Benz es Kun igen, Lewa hasonlo suta mint Lajos.Nero. írta:Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.
Így nehéz lesz a meccs, meg a szezon is.
Roberto őrült hiba, kaptuk is a gólt.
Nem lepődök meg, iszonyat gyenge hetek óta ami megy.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Azért lassan kiderül, hogy SR a nagyobb meccseken még kevés.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Csak a szokásos...
- Titinho
- Director del Fútbol
Hát ilyen nincs...
Robi b.zdmeg megint!!!!
Meg is érdemlik amúgy, jobban kezdték a meccset...

Robi b.zdmeg megint!!!!

Meg is érdemlik amúgy, jobban kezdték a meccset...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Nagyon nagy zakó lesz. Roberto nem oda való!
Agüero és Lewa sem nagyon panaszkodhat a kiszolgálásra, Benzema pedig inkább kiszolgál. Ne feledjük azt sem, hogy a Liverpoolban is ontotta a gólokat. Mondjuk akkoriban nem szórakozott el ennyi ziccert, az tény.Nero. írta:Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.

Mascht felrúgják az nem ért sárgát. Neynek meg egyből megadják. No comment
Tavaly sokan nekem ugrottak amikor azt mondtam hogy nincs benne a top 3ban. Ilyen kiszolgalas mellett Aguero, Benzema vagy Lewandovski is hozna évi 50 gólt. Es ok lehet hogy meg egy passzt is megtudnak csinálni.csababarca írta:Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Lajos elkezdte a szokásos sutaságát.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Unatkozni nem fogunk.
Hát ezek támadni fognak!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Nekünk fognak esni, erre feltétlen figyelni kell. Főleg Umtiti is higgadtabb kell legyen, mert harmadjára már nem fogja megúszni a kétes büntetőket. Elől meg valakiről pattanjon be és jók vagyunk. Hajrá

- Kash
- Entrenador del Barça
Középpályán vagyunk a legjobban eleresztve, mégis ott vagyunk a leggyöngébbek, Iniesta és Rakitic az egyetlenek, akik az előrejátékhoz pozitívan hozzátudnak adni a teljesítményükből, Neymar és Suarez
meg mesterei a ziccergyilkolásnak.
meg mesterei a ziccergyilkolásnak.

Nincs, de cserébe itt egy szomorú krumpli.Lionel Kicsi Messi írta:Valakinek nincs egy olyan statisztikája, hogy hány labdát adott el ma Roberto?

- geridoss
- Director del Fútbol
Egyébként miért lett ma ő a bűnbak, ha szabad megkérdezni? Többen is őt szidjátok, csak nem tudom, hogy miért..Lionel Kicsi Messi írta:Valakinek nincs egy olyan statisztikája, hogy hány labdát adott el ma Roberto?
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!