Bajnoki Mérkőzések
Bombaerős ez a kezdő. Úgy tűnik Pep semmit sem akar a véletlenre bízni. 

Barca - Més que un club!
- shutterisland
- Director del Fútbol
az tetszik, hogy a 11 játékosból 8 támadó szellemű, pique sem egy söprögető-favágó khv típus, van még puyol meg valdes.
ezt már szeretem.
ezt már szeretem.
-
- Director del Fútbol
Maxwellt nagyon sokan leírják, a tavalyi londoni zakóról sokak szerint csak ő tehet. Szerintem nem, és nagyon is jó védőnek tartom, bár ha Abidalt is balbekknek vesszük, akkor persze csak 3. számú. Viszont tavaly fél éven keresztül baromi jól játszott.Tocy írta:Honnan? Ha ez lesz, hát az tetszenefcbpete írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Iniesta, Thiago, Villa, Messi y PedroMaxwell annyira nem, de hát neki is kell valamikor játszani. Thiago jól védekezik, elképzelhető, hogy ez is 3-4-3 lesz, Maxwellel a baloson, Thiagoval a jobbon, középen Xavi-Iniesta, elöl MVP, hátul Alves-Piqué-Puyol. Tetszetős
szerk.: persze ez csak az én agyamban létezik, a felállásból simán lehet 4-3-3 is, csak vkp nélkül. Bár én valószínűbbnek tartom az előbb általam felvázolt formációt...
Szerintem is 3-4-3 lesz amúgy, viszont az Adrianoval lenne az igazi, bár Maxi sem rossz eggyel feljebb, de lehet hogy pont Dani lesz előretolva, ez a szép ebben a csapatban

Örülök hogy Piqué és Puyí megint együtt tolja. Thiagonak meg nagyon szurkolok most, na meg egy Pedro gólnak is örülnék, csak megjött az önbizalma azzal, hogy visszakerült a válogatottba.

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
#fcbliveról. hivatalos. Sztem Max VKP. pad: Pinto, Mascherano, Abidal, Fontàs, Adriano, Busquets y Keita
Honnan? Ha ez lesz, hát az tetszenefcbpete írta:Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Iniesta, Thiago, Villa, Messi y Pedro

szerk.: persze ez csak az én agyamban létezik, a felállásból simán lehet 4-3-3 is, csak vkp nélkül. Bár én valószínűbbnek tartom az előbb általam felvázolt formációt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2011.10.15. 19:22:39-kor.
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Maxwell, Xavi, Iniesta, Thiago, Villa, Messi y Pedro
Ez nem igaz, az Atma ellen 3-4-3-ban bizony a 3 tagú hátvédsor jobb oldalán játszott, és Pep valszeg ezt a posztot szánja neki. A kp-n egyik oldalon Thiago, másikon Iniesta, elöl Cesc. Illetve Thiago helyett lehet Xavi is, de ő gyengébb a védekezésben. Szerintem a Villarreal ellen láthattuk igazán Pep terveit, 3 belső védő, ebből a két "szélső" eredetileg szélsőhátvéd(tudom, ott Masch volt, mert Dani el volt tiltva...), mert sokat kell kisegíteni a szélekre, előttük Busquets takarít ( ott Keita volt ), aki szükség esetén a védelembe is visszahúzódhat. A kp-n a fiatal, energikus Thiago, aki jó a védekezésben is, a másikon Iniesta, elöl Cesc és Messi, a széleket pedig két gyors játékos zárja le, akik remekül védekeznek, 3 tüdővel rendelkeznek, és a támadásokat is jól fejezik be ( Pedro és Alexis ). Tehát nálam jelenleg az igazi kezdő: Valdes-Alves,Piqué,Abidal-Busquets-Thiago,Fábregas,Iniesta-Alexis,Messi,Pedro. Nyilván ebben a szezonban még Xavi fog játszani Thiago helyén, de talán már jövőre a kiskölyöké lehet az a poszt.Lionel85 írta:3-4-3-ban Alvés középpályást játszik, szóval nagyon nincs kivéve a játékból, csak annyi a különbség, hogy egy sorral följebb játszik. Ha az ellenfél támad, akkor visszajön védekezni.Barcaman14 írta:Teljesen fölösleges hátra vezényelni ismét Mascheranot. Piqué teljesen egészséges, és szerintem Puyol is tud kezdeni, legfeljebb nem játszik végig.
A vkp poszton csak Pep tudja ki játszik ma, Iniesta játéka már nagyon hiányzik, úgyhogy remélem ő kezd Xavi oldalán. Elől pedig Pedro-Messi-Villa.
Érdekes ez a 3-4-3. Kellett valami újítás ez egyértelmű, nem is működik rosszul, és a maihoz hasonló erősségű ellenféllel szemben jó. Viszont a 4-3-3 biztosabb, plusz az előbbivel Alvest gyakorlatilag kivesszük a játékból, már pedig az ő széljátéka rendkívül fontos a támadásoknál, még akkor is ha a beadási nem mindig a legjobbak.![]()
Nehéz kérdés, én jobban szeretem a megszokott 4-3-3-at, de nyilván Pep tudja, hogy mikor melyik hasznosabb.
Szerintem ma egy nem túl érdekes, de sima győzelem lesz.
Visca el Barca
én igazából már nem hátravezénylésnek nevezném, mert szinte az a posztja már. csak ott játszott és konkrétan a legjobb védőnk az idén, nem hagynám ki hátul és középen is jobban szeretem ha busquets nyomja a finom játékát. és 343ban azért a két szélső belsővédőnek gyorsnak kell lennie, nálam ezért lenne alves, piqué, masch hátul.Barcaman14 írta:Teljesen fölösleges hátra vezényelni ismét Mascheranot. Piqué teljesen egészséges, és szerintem Puyol is tud kezdeni, legfeljebb nem játszik végig.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Elméletileg nincs, de gyakorlatilag amikor 3-4-3-at játszottunk, számomra teljesen "halott" volt Alves játéka önmagához képest. Legalábbis nekem ez jött le.Lionel85 írta:3-4-3-ban Alvés középpályást játszik, szóval nagyon nincs kivéve a játékból, csak annyi a különbség, hogy egy sorral följebb játszik. Ha az ellenfél támad, akkor visszajön védekezni.

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
- Lionel85
- Llegenda del Barça
3-4-3-ban Alvés középpályást játszik, szóval nagyon nincs kivéve a játékból, csak annyi a különbség, hogy egy sorral följebb játszik. Ha az ellenfél támad, akkor visszajön védekezni.Barcaman14 írta:Teljesen fölösleges hátra vezényelni ismét Mascheranot. Piqué teljesen egészséges, és szerintem Puyol is tud kezdeni, legfeljebb nem játszik végig.
A vkp poszton csak Pep tudja ki játszik ma, Iniesta játéka már nagyon hiányzik, úgyhogy remélem ő kezd Xavi oldalán. Elől pedig Pedro-Messi-Villa.
Érdekes ez a 3-4-3. Kellett valami újítás ez egyértelmű, nem is működik rosszul, és a maihoz hasonló erősségű ellenféllel szemben jó. Viszont a 4-3-3 biztosabb, plusz az előbbivel Alvest gyakorlatilag kivesszük a játékból, már pedig az ő széljátéka rendkívül fontos a támadásoknál, még akkor is ha a beadási nem mindig a legjobbak.![]()
Nehéz kérdés, én jobban szeretem a megszokott 4-3-3-at, de nyilván Pep tudja, hogy mikor melyik hasznosabb.
Visca el Barca

- Barcaman14
- Director del Fútbol
Teljesen fölösleges hátra vezényelni ismét Mascheranot. Piqué teljesen egészséges, és szerintem Puyol is tud kezdeni, legfeljebb nem játszik végig.
Érdekes ez a 3-4-3. Kellett valami újítás ez egyértelmű, nem is működik rosszul, és a maihoz hasonló erősségű ellenféllel szemben jó. Viszont a 4-3-3 biztosabb, plusz az előbbivel Alvest gyakorlatilag kivesszük a játékból, már pedig az ő széljátéka rendkívül fontos a támadásoknál, még akkor is ha a beadási nem mindig a legjobbak.
Visca el Barca
Érdekes ez a 3-4-3. Kellett valami újítás ez egyértelmű, nem is működik rosszul, és a maihoz hasonló erősségű ellenféllel szemben jó. Viszont a 4-3-3 biztosabb, plusz az előbbivel Alvest gyakorlatilag kivesszük a játékból, már pedig az ő széljátéka rendkívül fontos a támadásoknál, még akkor is ha a beadási nem mindig a legjobbak.

Visca el Barca

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Én egy ilyen kezdőnek örülnék:
Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Maxwell - Mascherano, Thiago, Iniesta - Pedro, Messi, Villa.
De szerintem 343 lesz, megint valahogy jól megvariálva. Mindenesetre remélem, hogy Puyol és Piqué is játszanak és Mascheranót láthatjuk végre vkp-ként is. Busquetsre ráfér a pihenés.
Valdés - Alves, Puyol, Piqué, Maxwell - Mascherano, Thiago, Iniesta - Pedro, Messi, Villa.
De szerintem 343 lesz, megint valahogy jól megvariálva. Mindenesetre remélem, hogy Puyol és Piqué is játszanak és Mascheranót láthatjuk végre vkp-ként is. Busquetsre ráfér a pihenés.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
nálam
vv - alves, piqué, masch - sergio, xavi, thiago, iniesta - pedro, messi, villa
vv - alves, piqué, masch - sergio, xavi, thiago, iniesta - pedro, messi, villa
- Chino
- Llegenda del Barça
Leginkább azért preferálnám a 3-4-3 –at, mert otthon játszunk egy kevésbé veretes csapat ellen. (nem lebecsülve a Racingot, lehet meglepetés. ld: Sociedad) Ha Pep tényleg hosszú távon kíván számolni ezzel a formációval, akkor ha lehet próbálgatni kell.
Kezdőm:
VV -Alves-Piqué-Abidal –Masch-Iniesta-Adriano-Thiago –MVP
Adriano-nak kulcsszerepe lehetne. Az ő dolga lenne, hogy a játékhelyzettől függően egy sorral hátrébb helyezkedjen, stabilalabbá téve a védelmet. Nyílván nem ilyen egyszerű, de viszonylag kevés változtatással tudnánk taktikát változtatni. Persze nagyban függ ez az ellenféltől is.
Kezdőm:
VV -Alves-Piqué-Abidal –Masch-Iniesta-Adriano-Thiago –MVP
Adriano-nak kulcsszerepe lehetne. Az ő dolga lenne, hogy a játékhelyzettől függően egy sorral hátrébb helyezkedjen, stabilalabbá téve a védelmet. Nyílván nem ilyen egyszerű, de viszonylag kevés változtatással tudnánk taktikát változtatni. Persze nagyban függ ez az ellenféltől is.
Forca Barca!!!!
- Kash
- Entrenador del Barça
Nem akarom én megszabni a kezdő 11-et, nem is szeretem csinálni, de most csak és kizárólag azért vázolom, mert szeretném, ha holnap ez a kezdő 11 képviselné a csapatot, vagyis a barcát.
Viktor Valdés - Alves - Mascherano - Piqué - Abidal - Thiago - Iniesta - Xavi - messi - villa - Pedro.
Nem kell semmilyen "Univerzális" játékosok pozició csréje, ez mind csak nyúlós rétes tészta, igy a legjobb. Egyenlőre.
Viktor Valdés - Alves - Mascherano - Piqué - Abidal - Thiago - Iniesta - Xavi - messi - villa - Pedro.
Nem kell semmilyen "Univerzális" játékosok pozició csréje, ez mind csak nyúlós rétes tészta, igy a legjobb. Egyenlőre.

- Kash
- Entrenador del Barça
barca0417 írta:gondolod hogy direkt eggyel kevesebben állunk ki, így esélyt adva az ellenfélnek?S.Agüero írta:VV - Alves ; Piqué ; Puyol - Sergio ; Xavi ; Iniesta - Adriano ; Messi ; Villa
5-0
Messi3, Villa, Ini
Ezen röhögök még egy órát

- barca0417
- Entrenador del Barça
gondolod hogy direkt eggyel kevesebben állunk ki, így esélyt adva az ellenfélnek?S.Agüero írta:VV - Alves ; Piqué ; Puyol - Sergio ; Xavi ; Iniesta - Adriano ; Messi ; Villa
5-0
Messi3, Villa, Ini

- MatyiG
- Adminisztrátor
VV - Alves ; Piqué ; Puyol - Sergio ; Xavi ; Iniesta ; Thiago - Pedro ; Messi ; Villa
5-0
Messi3, Villa, Ini

hupsz egy lemaradt
5-0
Messi3, Villa, Ini

hupsz egy lemaradt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MatyiG 2011.10.14. 17:22:43-kor.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Na holnap végre ismét meccs van. Ráadásul hazai pályán egy gyengébb ellenfél ellen játszunk. Akkor holnapra:
3-4-3
Valdes-Alves, Piqué, Maxwell-Thiago, Mascherano, Iniesta, Adriano-Pedro, Messi, Villa
4-3-3
Valdes-Alves, Piqué, Puyol, Adriano-Thiago, Mascherano, Iniesta-Pedro, Messi, Villa
Iniesta visszatérésével ismét nagyon sok variációs lehetőségünk van. Xavit mindenképp pihentetném és Abidalt is letenném a padra. 1 dolgot nem szeretnék végre meglátni: Se Mascherano, se Sergio ne középső védő legyen! Végre Puyol és Piqué is visszatért használjuk végre őket!
3-4-3
Valdes-Alves, Piqué, Maxwell-Thiago, Mascherano, Iniesta, Adriano-Pedro, Messi, Villa
4-3-3
Valdes-Alves, Piqué, Puyol, Adriano-Thiago, Mascherano, Iniesta-Pedro, Messi, Villa
Iniesta visszatérésével ismét nagyon sok variációs lehetőségünk van. Xavit mindenképp pihentetném és Abidalt is letenném a padra. 1 dolgot nem szeretnék végre meglátni: Se Mascherano, se Sergio ne középső védő legyen! Végre Puyol és Piqué is visszatért használjuk végre őket!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
A győzelem meg van, aminek külön örülök, hogy végre lehoztunk hátul is egy sima meccset!A ijón helenként nagyon jól védekezett, de így is lehetett volna lőni még 1et!De ez annyira nem is fontos, a lényeg a 3 pont, s igaz vanak sérültek, de komolyabb gondot nem érzek!Letudtunk 1 hetet, hogy nem kaptunk gólt 3 meccsen, s ez nagyon bíztató s ráadásul lőttünk 11et! 

Küzdős meccs volt, nem is tudott végig lekötni. Elkóboroltam néha a képernyő elől. Megvan a győzelem, most ennek kell örülni.
-
- Director del Fútbol
Xavi halványabb volt, de nálam tűrhető volt. Messi viszont az utóbbi idők leggyengébb meccsét hozta.P.U.Y.O.L. írta:Xavi és Messi értékelhetetlenül rossz volt, ami rányomta a bélyegét a többiek teljesítményére is...
Most egy ilyen tökös, tüzes csapat ellen, válogatott szünet után, nem volt csoda a múltkori 1-1.
Hál'Istennek most nyertünk, szerintem elkapjuk a fonalat a válogatott szünet után, HA ott nem lesz sérülés. Mivel Puyol sokat kihagyott, Piquének pedig 2 izomsérülése volt egymásután, ráadásul válogatottban tuti hogy játszanak, ezért joggal pihentette őket valamelyest Pep.
De most a FIFA vírust kioltjuk, hisz a Camp Nouban térünk vissza tudtommal, bár nagyon el vagyok tájolodva mostanság, már ami a dátumokat illeti

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona