Élő közvetítések
kicsit másként gondoltam.....

piros?
Kezdenek gurulni a bogyóik....sárga, sárga....jöhet egy piros is lassan
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Ez piros lesz, eltalálta sajnos, nagy hiba.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Azért hamar jutott nekem is egy gól. Gyönyörű kontra volt.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Na most kell egy sorcsere, pihenni kell amennyit lehet, 5-1-nél talán még DJ is belefér, meg Martin egyszerre.
Remélem ez semmi nem volt
Remélem ez semmi nem volt
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Most majd uj szintre kapcsol a rugdosas rangatas pofazas. Manzano esznel kell hogy legyen
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Ez a madris a prime Modric és Kroos nélkül egy marék szotyi, közük nincs a meccshez. Nyilván nem szabad lebecsülni őket, de nagyon nagy focit játszunk majd, bravó-bravó.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
Hihetetlen, de így van.....csababarca írta: ↑2025.01.12. 21:17:33Komolyan mondom, bárcsak minden meccsen a real ellen játszanánk![]()
Raphinhanak lehet jót tett az első ziccer elbénázása, azóta szárnyal.

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Komolyan mondom, bárcsak minden meccsen a real ellen játszanánk

"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Tchoumenit megkoszönhetjük belső védőként. Ezzel el is dőlt véglegesen,le lehet pörgetni

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
5
Remélem nem állunk le és történelmi győzelmet aratunk felettük.

Remélem nem állunk le és történelmi győzelmet aratunk felettük.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hát, pedig ezt érdemes nézni.
https://cdn.livetv818.me/webplayer2.php ... 765583&fwm
Ezt még próbáld meg, a videó alatt vannak számok, végig lehet nyomni őket, hátha valamelyik jó lesz!
Közben Rapha, te atyaég.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Nincsenek szavak
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Camavinga-Tchoumani futball iq-ban közepesek. Nem hiába Ceballos játszotta be magát mostanában a kezdőjukbe. Ugyanaz a gondjuk, Modric öreg marad Ceballos aki képes megtartani és jó helyre tenni. Szerencsére nálunk Pedriek egész meccsen ezt teszik és kiválóan.

Bence ezt töltsd le és bármit tudsz nézni. (holafootball)bence0330 írta: ↑2025.01.12. 21:09:46Persze, látta, tisztán neki ment körömpasszból. Raphinhát a látás hiányával nemigen lehet vádolni.Majdnem pont ugyanazt csinálta, mint a Bilbao elleni első gól előtt, finom csel, körömpassz.
Viszont te is írtad, hogy hogy a tippmixprón nézed. Hogy? Két böngészőn sem találok regisztrációs lehetőséget, meg olyan üzeneteket kapok, mintha fejlesztés alatt állna az oldal. Ha tudsz valami direkt linket regihez, megköszönném, kipróbálnám ezt is.
https://apps.apple.com/app/id6736359074
angollal ment, amíg mentbence0330 írta: ↑2025.01.12. 21:13:15Troym írta: ↑2025.01.12. 21:11:0830 percben meghalt, magyar weboldal, gondolom 14+ látogató esetére nincsenek felkészülve
nekem ez megy úgy, ahogy:
https://livetv.sx/enx/eventinfo/2618261 ... 0|141|1|en
Ja, köszi, streammel nincs gondom, mert TV-m sincs, szóval erre vagyok berendezkedve, csak gondoltam kipróbálnám, de akkor nem én vagyok a hülye.Az amúgy kommentátorral megy? Angol, magyar? Vagy csak üresen kommentár nélkül?
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Amióta a Gavi-Pedri páros együtt játszik szerintem nem volt meccsünk, ahol ne domináltuk volna a kp-t. Elképesztő mind a két srác és nagyon sokat hozzátesz az egész csapat játékához. Már Flick sem az eszetlen rohanjunk előre taktikát nyomja csak, aminek én nagyon örülök. Ahogy Bob írta, ez már kezd igazi Barcás játék lenni.Messa írta: ↑2025.01.12. 21:01:50Minden tekintetben uraljuk a meccset, tényleg nagy a különbség. Ez a Real középpálya Modric és Kroos nélkül egy marék szotyit nem ér. Lucas Vasquez remélem marad a pályán, full homály, akárcsak a másikon Mendy.
Nálunk viszont sok a jó teljesítmény, Raphinha full extra ma is. Zseni a pali.
https://top.soccerstreams100.io/
Válogassatok!
Válogassatok!