Messias2 írta:Senki nem temet semmit sztem. Csak páran, köztük én is, nem a napi formára, és az egyéni hibákra fogja a mait, hanem pl. LE inkompetenciájára.
Van Lucho takarodj hsz, meg olyan, aki szerint másodikok se leszünk. Ez azoknak szólt szerintem..
Lucho meg tényleg le van meccselve 1 héten belül 2-szer, de ez nem idei újdonság szerintem, hogy ő nem a taktikailag legképzettebb edző. Az ő csapata sokkal inkább alapszik az MSN egyéni formájára, mint egy szisztematikusan kiépített rendszerre, ha az MSN-nek nem ment, akkor az egész csapatnak se, ez így megy 3 éve. A védekezést jól megszervezte, a támadásokban meg egyéni képességekre hagyatkozik inkább. Viszont most a góljaink javát azért kapjuk, mert többen is végigmozizzák a helyzeteket. Ez nyilván Lucho hibája is, mert Busival már illett volna tenni valamit, de ha Matyival ketten - plusz Alba - ma csak a tudások 80%-át hozzák, nem 3-0 lenne.
Init és Gomest többször is keverni azért nem egyszerű művelet, Norbinak ha jól láttam mégis összejött..
Piqué meg a legjobb támadónk mostanában. A második félidőre javultunk, de necces lesz nagyon.. Remélem azért valahogy behúzzák a srácok! Na ezt be kell lőni!