Élő közvetítések
Messinek nem sok minden sikerül.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kaparunk mint disznó a jégen, de teljesen jól toltjuk és tartjuk magunkat. ÍGy tovább, kevesebb mint félóra hátra.

- geridoss
- Director del Fútbol
Inkább elVaratrix írta:
4 éve kölcsön adtuk volna.

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
Messi nagyon el van tűnve
- Varatrix
- Director del Fútbol
"Pedig nem is jobbvédő!"Yokozuna írta:S. Roberto jól teszi a dolgát. Soha nem gondoltam volna róla.
Enrique zseni, nem véletlenül lett kegyenc a srác, pedig ha a szurkolókon múlik már 4 éve kölcsön adtuk volna.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
hihetetlen, h nekünk gondolkodás nélkül osztogatja
S. Roberto jól teszi a dolgát. Soha nem gondoltam volna róla.
Lajos, te állat! hova bikáztad el?
Nagyon kellene az a 2. gól, hogy lehűtsük a baszkokat, mert ez az 1-0 nagyon rizikós, hogy ki tart-e a végéig.
Messi is szürke
jééé egy sárga
jééé egy sárga
Hát nem egy hibája volt, de ha nyerünk meg van bocsátva.Messias2 írta:S.Agüero írta:Rosszul játszunk, Busi rossz?![]()
Nem egy meccset nézünk, szerintem rohadt jól nyomjuk, Busi is parádé, főleg a gól előtti passza Luisnak. Egy hibája volt eddig, de azt is korrigálta utána.
Jól játszunk, de Busi magához képest tényleg gyenge. Elfogult vagy.
-
- Entrenador del Barça
Mindemellett lassítja a játékot és későn szűkíti a háromszögeket. A labdát szó szerint gyengén játssza meg, mire célba ér eltolódik a védelem. Lehet remek passza a kapu előtt, ha ma hátráltatja az addig való eljutástS.Agüero írta:Rosszul játszunk, Busi rossz?![]()
Nem egy meccset nézünk, szerintem rohadt jól nyomjuk, Busi is parádé, főleg a gól előtti passza Luisnak. Egy hibája volt eddig, de azt is korrigálta utána.

- Varatrix
- Director del Fútbol
Busi tragédia, nem védekezik, és sok labdát ad el. Magához képest nagyon gyenge.S.Agüero írta:Rosszul játszunk, Busi rossz?![]()
Rakitic a kp ma!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
S.Agüero írta:Rosszul játszunk, Busi rossz?![]()
Jól játszunk, de Busi magához képest tényleg gyenge. Elfogult vagy.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MatyiG
- Adminisztrátor
Rosszul játszunk, Busi rossz?

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Tényleg nem olyan jó ma, Gomest hoznám a másodikra. Viszont a gól előtt ahogy elvitte a védőt Arda elől, azt tanítani kéne..Tromort77 írta:Denis Suarez ma nagyon kilóg a középpályáról, valahogy nem érzi. Messi oldalán sokkal jobban szokott szerepelni.
Bilbao nagyon jól zárja a passzsávokat, az ívelgetés meg nem a mi játékunk, nincs meg hozzá a fizikumunk.nzxtpo írta: Sokszor lassan forgatjuk a széleket, végigmegy csigatempóban Alba-Umtiti-(néha Ter Stegen)-Piqué-Robi vagy fordítva, ennyi idő alatt sétálva áttolódnak, hagyjunk már ki néha hátul is egy-egy embert a passzokból, mert nagyon ritkán csináljuk. Inkább az első harmadban voltak inkább keresztlabdák.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- randomguy
- Capitá del Barça
ezt a laoz, mallenco vonulatot tényleg hagyni kéne, inkább jöjjönek külföldről birok mert ezek a világ szégyenei...
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért érzitek a 10-7- szabálytalanság és 1-3 sárgalap arány között az ironiát...
Amúgy nem is csodálom hogy Denisnek nem ízlik a Bilbao stílusa.

Amúgy nem is csodálom hogy Denisnek nem ízlik a Bilbao stílusa.
Busquets-el meg nem tudom mi van de a tavalyi szezon vége óta kuka. Most is mindennel foglalkozik csak a játékkal nem. Remélem meg lesz szorongatva kicsit. Nagyon el van kényelmesedve.
Denis Suarez ma nagyon kilóg a középpályáról, valahogy nem érzi. Messi oldalán sokkal jobban szokott szerepelni. Rakitic viszont oktat. A gólján kívül is nagyon jó.
Denis Suarez ma nagyon kilóg a középpályáról, valahogy nem érzi. Messi oldalán sokkal jobban szokott szerepelni. Rakitic viszont oktat. A gólján kívül is nagyon jó.
- nzxtpo
- Capitá del Barça
Nagyon rosszul játszunk, főleg az első negyed órában fogtam a fejem. Mindenki be volt tojva ettől a letámadástól, nem tudom mi volt a srácokkal.
Ter Stegen majdnem adott egy gólpasszt, meg is érdemelte, hogy fejbe rúgják utána.
Umtitiről kéne egy kimutatás, szerintem az Alba-MATS-Piqué hármason kívül nem nagyon passzolt másnak. A gyerekről eddig sütött a magabiztosság, most nem igazán mert bevállalni egy kicsit kockázatosabb felpasszt, még akkor sem, ha lett volna rá bőven tere-ideje.
Sokszor lassan forgatjuk a széleket, végigmegy csigatempóban Alba-Umtiti-(néha Ter Stegen)-Piqué-Robi vagy fordítva, ennyi idő alatt sétálva áttolódnak, hagyjunk már ki néha hátul is egy-egy embert a passzokból, mert nagyon ritkán csináljuk. Az első harmadban voltak inkább keresztlabdák.
A másik vicc, a műesés miatti reklamálás során képesek voltunk összeszedni két sárgát
, méghozzá két olyan játékos, aki amúgy is nagyon fontos láncszem, nem ilyen hülyeségek miatt kéne gyűjtögetni a lapokat. És akkor lefele menet is hárman veszik körbe az asszisztenst, köztük a sárgás Busi... Puyol stílusú kapitány lett volna a pályán biztos elrángatta volna őket.
Arda gólpassza szép volt, kár a kihagyott ziccerért. Helyenként vannak jó labdajáratásaink, szép passzaink, de ebből többet a következő félidőre.
Ter Stegen majdnem adott egy gólpasszt, meg is érdemelte, hogy fejbe rúgják utána.
Umtitiről kéne egy kimutatás, szerintem az Alba-MATS-Piqué hármason kívül nem nagyon passzolt másnak. A gyerekről eddig sütött a magabiztosság, most nem igazán mert bevállalni egy kicsit kockázatosabb felpasszt, még akkor sem, ha lett volna rá bőven tere-ideje.
Sokszor lassan forgatjuk a széleket, végigmegy csigatempóban Alba-Umtiti-(néha Ter Stegen)-Piqué-Robi vagy fordítva, ennyi idő alatt sétálva áttolódnak, hagyjunk már ki néha hátul is egy-egy embert a passzokból, mert nagyon ritkán csináljuk. Az első harmadban voltak inkább keresztlabdák.
A másik vicc, a műesés miatti reklamálás során képesek voltunk összeszedni két sárgát

Arda gólpassza szép volt, kár a kihagyott ziccerért. Helyenként vannak jó labdajáratásaink, szép passzaink, de ebből többet a következő félidőre.
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára nzxtpo 2016.08.28. 21:22:16-kor.

"I learned all about life with a ball on my feet." - Ronaldinho
- visca el barca
- Presidente del Barça
bár az egyik legynegébb spanyol füttyös, most mégsem őt venném elő, hanem az asszisztenst, ő "fújta" beTobias88 írta:Mateo Laos
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Kemény meccs,de a második góllal lezárható. A középpályás játékunk nem az igazi, sajnos DS gyenge Ini poszton,Busi is messze van a csúcsformától, és megint sokat jár a szája. Arda és Rakitic nagyon jól nyomják.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
idegenben, szakadó esőben, kemény ellenfél ellen, azt mondom soha rosszabbat! idegbajt kapok a hátsó alakzatunk kapu előtti dekázásaitól de mégis azt mondom, időnként szemet gyönyörködtető az az elegancia ahogy csinálják és az sem mellékes, hogy a letámadásra ez (is) jó fegyver csak kissé kockázatos.
tetszik amit látok.
tetszik amit látok.
- visca el barca
- Presidente del Barça
elég komoly kis meccs van tempó rendesen. a bilbao a 2 fi. elejét még tuti megnyomja, ott nagyon kell figyelni, utána remélhetőleg elfáradnak, mert ekkora tempót, folyamatos pressziót nem lehet bírni. turan zicceréért kár, 0-2 talán meg lett volna a meccs.
suarez meg buszkecc annyit tudnak pofázni hogy hihetetlen, ezért komolyan büntetném őket...
suarez meg buszkecc annyit tudnak pofázni hogy hihetetlen, ezért komolyan büntetném őket...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...