Lehet, ki van adva utasításba, hogy csak legvégső esetben bikázza előre. Aztán pont ehhez kell a rutin és az állandóság, hogy ráérezzen a legvégső esetekre. Amiből lett az a nagy védése, az se lett volna rossz passz, csak pont ellentétes irányba mozdult Pique (vagy Busi, nem tudom ki volt). A passz jó ötlet volt, csak nem értették meg egymást (nyilván Stegen hibája volt, csak nem feltétlenül rajta múlott)recrea írta:Fel kellene mérni adott esetben, h a megyében bevált remek módszert alkalmazva fenéken rúgja a labdát.geridoss írta: Ter Stegen témához, szerintem ha meglesz neki a folytonos játék, akkor a stabilitás is állandósulni fog. Később pedig már rutinból is elhagyja ezeket a hülyeségeket. Persze nem a jósom mondta, ez csak szubjektív vélemény
Élő közvetítések
- geridoss
- Director del Fútbol
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
ez sem sárga?????????
Rohadjak meg nyugodtabb vagyok így, hogy Umtiti ott van a védelemben.
Umtiti kap egy nagy rúgást, megért volna az is egy sárgát
Adója egy százalékával kérjük támogassa a látássérült spanyol bírót. Köszönjük.
Szerk.: Közben Umtiti
Szerk.: Közben Umtiti

Fel kellene mérni adott esetben, h a megyében bevált remek módszert alkalmazva fenéken rúgja a labdát.geridoss írta: Ter Stegen témához, szerintem ha meglesz neki a folytonos játék, akkor a stabilitás is állandósulni fog. Később pedig már rutinból is elhagyja ezeket a hülyeségeket. Persze nem a jósom mondta, ez csak szubjektív vélemény
Nekem megérne egy éves eltiltást ez a kopasz gyökér.
Arda mit kapott a nyáron?!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.08.28. 20:51:27-kor.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Grat...Denis Suarez ellen szabálytalankodnak 16-oson belül-->kifelé szabad..Jóhogy nem adott sárgát neki.. 

itt mit fújt le?
jaaaa, csak a szokásos.
amúgy fejben nem érzem igazán itt a fiúkat.
jaaaa, csak a szokásos.
amúgy fejben nem érzem igazán itt a fiúkat.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vakmacska 2016.08.28. 20:47:04-kor.
Ez a Denis sem olyan rossz. Jó lenne a középpálya Busquets nélkül.
- geridoss
- Director del Fútbol
Rakitic nagyon megérdemelte ezt a gólt.
Ter Stegen témához, szerintem ha meglesz neki a folytonos játék, akkor a stabilitás is állandósulni fog. Később pedig már rutinból is elhagyja ezeket a hülyeségeket. Persze nem a jósom mondta, ez csak szubjektív vélemény

Ter Stegen témához, szerintem ha meglesz neki a folytonos játék, akkor a stabilitás is állandósulni fog. Később pedig már rutinból is elhagyja ezeket a hülyeségeket. Persze nem a jósom mondta, ez csak szubjektív vélemény

"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/
Visca el Barca!
Visca el Barca!
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
nem tudom elhinni hogy csak cirka 20 millió volt....recrea írta:Mint úgy általábanrandomguy írta:ez eddig ma vilagklasszis szint rakétától

Suarez is marha jól fordult le is tette ki Ardának a labdát, nagyon szép akció volt!
Mint úgy általábanrandomguy írta:ez eddig ma vilagklasszis szint rakétától

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ezzel nagyon nem értek egyet, mert a chilei menni akart. Itt nem ez a kérdés, hanem hogy valóban elbírja-e az első számú kapus posztot a német. Ezen vitáztunk pénteken, kiderül. Véleményem szerint pont az ilyen abszolút felelőtlen megmozdulások miatt vétek lenne ekkora nyomást ráhelyezni, mert rohadt hosszú a szezon és egyenletes teljesítmény kell, erre pedig a látottak alapján még nem képes. Szerencséje, hogy a nyilatkozatokból az jön le Cillessen nem elég tökös ahhoz hogy igazán megszorongassa, de kiderül. Én a kupa mellett valamelyiket így is a hollandnak adnám, mert ezt így nehezen fogjuk tudni végig vinni ha Stegen továbbra is jobbra-balra kolbászol.Nero. írta:Teljesen nyilvanvalo volt hogy Bravot kellett volna megtartani. A Bilbao meg majd kifarad ugyis.Bob_Marley írta:Nem mondok semmi rosszat,mert megint valaki elfogultsággal vádol. Nincs meg a 100% bizalom a német felé, s ezért. Szertelen és felelőtlen olykor.
És jön Rakitic.

Mondtam, hogy Rakitic!!! Na meg Arda...
Gyönyörűűű!!!
Nagyon fontos gól.
Nagyon fontos gól.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Arda! 

“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
-
- Director del Fútbol
szépen felépített akció volt

Ez szép volt.
Gotchaaaa! 

Rakéta ...szép
Rakétaaaaaaaaaaa!!! Egyre nagyobb kedenc! 

- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Eddig: Busqets sehol, Rakitic egy isten, Umtiti egy fal, Lahoz egy semmirekello.