Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
tengit írta:Megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, hol lehetne megnézni a meccset. A Digit az időjárás erősen negviselte, így a tv nálam kiesik. Egyéb lehetőség? Ha van tippetek, örömmel fogadnám.
http://www.sport365.live/en/home/5856e3d2bc7bb" target="_blank HD streamek a meccs kezdete előtt 5 perccel, legtöbbször magyar is van, de angol mindig...tengit írta:Megköszönném, ha valaki meg tudná mondani, hol lehetne megnézni a meccset. A Digit az időjárás erősen negviselte, így a tv nálam kiesik. Egyéb lehetőség? Ha van tippetek, örömmel fogadnám.
Nem, pár évig így volt, de 15/16-ban megváltoztatták, szóval előfordulhat, h dupla tét lesz nekik a döntő, kupa + EL, mert elég meleg a szitu a bajnokságban, sűrű a mezőny, ha kiesnek a hatból, nem indulnak sehol Európában.Vakmacska írta:Ha megnyerjük a bajnokságot, és a kupát is, akkor a kupadöntőben, akit megvertünk, az indulhat az EL-ben, ugye?
Nem lenne rossz ez a forgatókönyv, mert gondolom Albát az első félpályán elkövetett kis falt után kisárgázzák, Suarezben meg mindig benne van, hogy hevesebben reagál egy-egy szituációban, vagy odapakol az ellenfélnek. Jó lenne egy korai lőtt góllal nyugodtabb mederbe terelni a meccset, remélem ennek szellemében lép pályára holnap a csapat.hdavid írta:Egyet lőhetne Suarez, 0-1-re elmennénk, és abban a pillanatban Suarez és Alba is le, kellenek a döntőre!
Miért? Oké, beleszállt az ellenfélbe, narancssárgás volt, de semmi szándékosság nem volt a szabálytalanságban, én pont ezért nem állítottam volna ki.kristop írta:egyebkent szerintem az, hogy sergi robertot nem allitottak ki sokkal nagyobb hiba volt, mint barmi az alaves ellen, megis azt a meccset kaptak fel jobban.
Ha jól emlékszem a Celta elleni kupameccs után mondta, ahol a becserélése után egyedüli csatárként volt fent a pályán. Ezt csak arra a meccsre értette és akkor indokolt is volt. Én se hiszem, hogy jobb szélső poszton is úgy küldené ki, hogy "fiam, csak támadjál nyugodtan, a védekezést majd a többiek intézik..."Nero. írta:Ezt mikor mondta? Ezt elég nehezen hiszem el. Még Messinek és Suareznek is van feladata védekezésben.Dembelénél is mondta a Mester hogy úgy küldi ki, hogy semmilyen védekező munkája ne legyen
1. Nem tudom, de nem volt rossz így a csapat. Gondolom 4 "kpt" akart, Rakitic középen jobb mint a szélen, ebben a felállásban viszont látom Dembelé helyét, annyit biztosan tud mint Vidal.Yokozuna írta:Egy újabb unalmas meccs, fogyatkozó nézők előtt.
Kérdések. Milyen távlati célt szolgált Vidal kezdő csapatba állítása? Hogyan fog beépülni a csapatba Coutinho, ha alig játszik, és láthatóan elképzelés sincs arra, hogy milyen szerepkörben, és a pálya melyik részén? Mi lesz, ha Messi vagy Suarez közül akár csak egyik is kiesik, vagy pihentetésre szorul?
De Valverde tudja a válaszokat, az eredmények ezt igazolják.
Ezt mikor mondta? Ezt elég nehezen hiszem el. Még Messinek és Suareznek is van feladata védekezésben.Dembelénél is mondta a Mester hogy úgy küldi ki, hogy semmilyen védekező munkája ne legyen
Yokozuna írta:Egy újabb unalmas meccs, fogyatkozó nézők előtt.
Kérdések. Milyen távlati célt szolgált Vidal kezdő csapatba állítása? Hogyan fog beépülni a csapatba Coutinho, ha alig játszik, és láthatóan elképzelés sincs arra, hogy milyen szerepkörben, és a pálya melyik részén? Mi lesz, ha Messi vagy Suarez közül akár csak egyik is kiesik, vagy pihentetésre szorul?
De Valverde tudja a válaszokat, az eredmények ezt igazolják.
Mondjuk a kijövetele vicces volt,majdnem túlszaladt rajta,aztán meg utolérte és becsúszva szereltpalesz77 írta: Már van.Nem láttam a meccset, de statok alapján kétlem, hogy Cillessenre szavazott volna bárki is.
Pedig a becsúszó szerelése miatt rá akartam.palesz77 írta: Már van.Nem láttam a meccset, de statok alapján kétlem, hogy Cillessenre szavazott volna bárki is.
HoppS.Agüero írta:A bajnokságban is ezért szenvedtünk nagyon a Mestallában. Végül egy Mess-Alba játék mentett meg minket, de addig helyzetünk se volt nagyon.A szezon legjobb első félidőnket játszottuk a Mestallában, labda nem volt náluk, brutál letámadásunk volt akkor, lőttünk egy gólt, amit nem adott meg a bíró, szóval...
A bajnokságban is ezért szenvedtünk nagyon a Mestallában. Végül egy Mess-Alba játék mentett meg minket, de addig helyzetünk se volt nagyon.
Szerintem meg a Valenciának most fontosabb lesz a kupa-meccs. Reális esélyük van küzdeni egy döntőért. Ők is tudják, hogy a bajnokságban a 4. helyért fognak csatázni a Villareallal, de arra még van 17 meccsük. Az Atleti meg jóvicc, hogy nem adja le, nekik már nincs mire tartalékolni, az EL még odébb van. Amúgy meg mi előbb játszunk, szóval nem tartalékolhatunk az ő eredményüket ismerve.Cestus írta:Az Atlético ellen nagyon fontos meccset fognak játszani pár nap múlva, elképzelhetetlennek tartom, hogy azt leadná bármelyik fél. Nem bánnám, ha kikapna az Atléti vagy iksz lenne, akkor mi is tudnánk rotálni az Espanyol ellen. Talán Messinek jót tenne 1-1 kiült meccs.