szerk.: ahogy beírtam, két szép csellel ziccert csinált, csak lemaradt a társ

Valószínűleg. Akarom mondani biztos. De most őszintén ugyan kit mozgat ez a kupa?Norton írta:Tudja valaki hogy a döntőt mikor játsszuk? Esetleg az Espanyol ellen is a B csapattal?
http://lsh.lshunter.tv/index.php?option ... yout=popupEigner Zsolt írta:valaki küldene egy linket!!
Francba, hogy Deulofeu nem kezdRobcsyy írta:Kezdő:Lionel85 írta:A Barça Atlétic kerete
Oier, Miño, Balliu, Sergi Gómez, Rosell, Ayala, Carmona, Deulofeu, Dos Santos, Berjón, Rafa Alcántara, Cuenca, Dalmau, Espinosa, Grimaldo, Armando, Lobato, Gustavo, Dongou, Riverola
Miño, Dalmau, Gómez, Rosell, Balliu, Gustavo, Dos Santos, Riverola, Carmona, Lobato,Saúl
Kezdő:Lionel85 írta:A Barça Atlétic kerete
Oier, Miño, Balliu, Sergi Gómez, Rosell, Ayala, Carmona, Deulofeu, Dos Santos, Berjón, Rafa Alcántara, Cuenca, Dalmau, Espinosa, Grimaldo, Armando, Lobato, Gustavo, Dongou, Riverola
A Barca B vegyítve a Juvenil A-val...Messidona10 írta:Akkor ez gyakorlatilag a Barca B meccseként fogható fel? És rendesen 2×45 perc? Valami olyasmi rémlik, hogy nem, persze lehet, hogy az valami más volt...
Akkor mind1,nem lesz majd egy nagy meccs,bár ha a nagyok játszanak akkor sem lett volna az sztemLionel85 írta:Elvileg a nagycsapat játszana, de mivel a katalán kupának kb. nulla a presztízse, meg aztán most fáradtak a játékosok, így átadta a stafétát a fiataloknak és Eusébiónak Pep.Messi-Ini írta:Lehet hogy hülye kérdés,de a mai meccsen mire számíthatunk?Lesz egyáltalán játékos az első csapatból?Vagy csak én gondolom hülyén,és az A csapat játszik?Hogy is vn ez a Katalán Kupa?
Elvileg a nagycsapat játszana, de mivel a katalán kupának kb. nulla a presztízse, meg aztán most fáradtak a játékosok, így átadta a stafétát a fiataloknak és Eusébiónak Pep.Messi-Ini írta:Lehet hogy hülye kérdés,de a mai meccsen mire számíthatunk?Lesz egyáltalán játékos az első csapatból?Vagy csak én gondolom hülyén,és az A csapat játszik?Hogy is vn ez a Katalán Kupa?
Tavaly ha emlékeim nem csalnak, Adriano játszott, meg talán még 1-2 játékos a nagy csapattól, de idén nem lesz ott egy játékos se az A csapatból.Messi-Ini írta:Lehet hogy hülye kérdés,de a mai meccsen mire számíthatunk?Lesz egyáltalán játékos az első csapatból?Vagy csak én gondolom hülyén,és az A csapat játszik?Hogy is vn ez a Katalán Kupa?