Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Én azt néztem, hogy a sprintelő Piqué mellett úgy viharzott el mint a gyorsvonat.lluisllach89 írta:Francba, én is 2-t akartamLionel Kicsi Messi írta:
2 Messi Gólt mondok!:D Te?:D
1 akkor a tippem. Fabregast még elnézegetném, remélem még nem fogja lecserélni Pep. Montoya viszont tényleg egész jó volt.
Fontás bár nem gyorsulta le Lavezzit, azért magasságához képest azt néztem hogy igen gyors
Francba, én is 2-t akartamLionel Kicsi Messi írta:
2 Messi Gólt mondok!:D Te?:D
Nekem elég jónak tűnik első ránézésre, fut, hajt, volt egy-két jó csele is, sztem a B-nek simán lehet húzóemberemessideco írta: Kikot megilletődöttnek látom egy kissé.
2 Messi Gólt mondok!:D Te?:Dlluisllach89 írta:Ma nem fogja.Lionel Kicsi Messi írta:Villa ma a gól vonalról sem rúg gólt...:@ Alexis mutasd meg hogy kell ezt!:D
Cesc zseniális labdát adott, meg Adriano is, de Villa kihagyta mindkettőt. Keita fejese igen szép volt.
Messi mennyit rúg? Fogadhatnánk
Ibra-feeling :/Kelemen Berti írta:Villa el van átkozva pedig mekkora labdát kapott
Ma nem fogja.Lionel Kicsi Messi írta:Villa ma a gól vonalról sem rúg gólt...:@ Alexis mutasd meg hogy kell ezt!:D
Adrianonak nincs sok dolga a baloldalon, a gólpassza szép volt SmileMessiFan írta:Hogy játszanak a fiatalok és Fabregas?
Enjoy írta:Real ellen nem úgy nézett kiKash írta:Szerintem ez az új Barca mez megvan átkozva
Amúgy brutál jól néz ki az egész szett (sztem)