Élő közvetítések
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
TIZI!
már előre félek...
Dehát ez leszorított kéz volt srácok!!
Vajon megkapja Suarez/Neymar h kihagja ?
már előre félek...
Dehát ez leszorított kéz volt srácok!!
Vajon megkapja Suarez/Neymar h kihagja ?
Ardát behozhatná.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Az én lelkiismeretem teljesen nyugodt lesz, ha bajnokságot nyerünk, akár ilyen gólokkal is. Bár szerintem nem vagyok ezzel egyedül.LG írta:Azért kicsit gáz ez a meccs 2 véleményes góllal.Kéne még lőni néhányat, hogy nyugodtabb legyen az ember lelkiismerete.

A 2. félidőre javultunk valamicskét, lesgól ide vagy oda, legalább a játék képe javult egy icipicit.
Amit viszont Neymar művel az elfogadhatatlan. Ha egyszer ilyen pocsék meccse van, akkor esetleg egyszer megpróbálhatná, hogy inkább passzol ahelyett, hogy az önző, haszontalan megoldásait erőlteti.
Amit viszont Neymar művel az elfogadhatatlan. Ha egyszer ilyen pocsék meccse van, akkor esetleg egyszer megpróbálhatná, hogy inkább passzol ahelyett, hogy az önző, haszontalan megoldásait erőlteti.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Piqué nagyon nem nézett ki jól, azért cserélte be gondolom.mahitoo írta:Aki olvassa a Bartra topikot, tudja, hogy egyik legnagyobb rajongója vagyok, de ennek a cserének most mi értelme volt???
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Aki olvassa a Bartra topikot, tudja, hogy egyik legnagyobb rajongója vagyok, de ennek a cserének most mi értelme volt???
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

Azért kicsit gáz ez a meccs 2 véleményes góllal.
Kéne még lőni néhányat, hogy nyugodtabb legyen az ember lelkiismerete.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Komolyan nem értek sok embert... Én is bátorítanám ha ott lennék, most fütyüljük ki és rögtön adjuk el mikor ősszel ő vitte a csapatot, és tavaly is God Mode-ban tolta a szezon nagy részében?!Nero. írta:Azért mert tett már értünk ezt azt. Szerinted ha elkezdenék fütyülni mennyire tenné jót az önbizalmának ami kb. amúgy is a nullán van már?LG írta:A közönség miért kántálja, hogy Neymar, Neymar minden kihagyott ziccere után?
Nem értem mi bajuk sokaknak ennyire vele, de egy rakás Madridista jobban becsüli Neymart, mint itt páran, ami azért elég sokat jelent...
Eladhatjuk, aztán majd foghatjuk a fejünket, ha Messiék után gyűjti az aranybogyókat és a jelenlegi legjobb játékos lesz a posztján, de más csapatban...
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Sima les volt... Rohadt nehéz 3 meccsünk lesz hátra.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Lesen volt, fél méterre legalább.Vakmacska írta:erősen lesgyanús volt. De nagyon remélem, hogy csak nekem
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- visca el barca
- Presidente del Barça
amúgy kb 10 perccel ezelőtt a gijonnal is volt egy kezezés a 16oson belül...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ajjj....les
erősen lesgyanús volt. De nagyon remélem, hogy csak nekem
- visca el barca
- Presidente del Barça
méteres les...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Azért mert tett már értünk ezt azt. Szerinted ha elkezdenék fütyülni mennyire tenné jót az önbizalmának ami kb. amúgy is a nullán van már?LG írta:A közönség miért kántálja, hogy Neymar, Neymar minden kihagyott ziccere után?
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Tudtam, hogy Suarez!
-
- Director del Fútbol
szépen végigvitt támadás, Suárez góllal lezárva 

Végre
SUAREZZZZZZZZZZZ!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ZBarca 2016.04.23. 21:50:42-kor.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Bátorítás, itt azért nem gyakran fütyülik ki ilyenért az embert.LG írta:A közönség miért kántálja, hogy Neymar, Neymar minden kihagyott ziccere után?
Suarezt is bátorította a Camp Nou amikor az elején bénázott amikor még nem szokott bele a csapatba.
SZERK: OTT VAN SUAREEZ!!!
Ini beadta rendesen

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2016.04.23. 21:50:40-kor.
- mahitoo
- Entrenador del Barça
Ejjmár... Neymar. Az ilyeneket be kell lőni. De amúgy nem igaz, hogy megint otthon szenvedünk.

- visca el barca
- Presidente del Barça
neymar is hanyadik helyzetét bohóckodja el istenem.... ott van 2 méterre a kapustól és mint vmi nyeretlen kétéves, nem tudja mihez kezdjen a labdával...

A közönség miért kántálja, hogy Neymar, Neymar minden kihagyott ziccere után? 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Akkora gólt rúgott Cech ellen 2009-ben hogy kiakadt a célzókája...MG írta:Ini hogy tud ilyeneket lőni???

Mondjuk a Bernabeuban is rúgott 2 nemcsúnya gólt.
Ilyen nincs