Élő közvetítések
Suarez ma -2embert ér...nemigaz, hogy nem cseréli le
- visca el barca
- Presidente del Barça
mekkora egy undorito moslék fetrengő csapat
előre látom lesz 2 perc hosszabbítás

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Nem igaz
Masch mi labdát adott..
Hát igen, kellemetlen, hogy ma este egy épkézláb emberünk sincs a padon. Igy csak azokban reménykedhetünk, akik már a pályán vannak.Messias2 írta:Ha lenne egy Rafinha a padon, simán lehoznám Busit.
Ez szép volt Rakitictől.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára LG 2016.04.17. 22:02:04-kor.
Busi csak káros hatással van a játékunkra ma. Masche viszont a szezonja meccsét játsza.
Lassan jöhetne be Munir is akár, vesztenivaló nincs.
Lassan jöhetne be Munir is akár, vesztenivaló nincs.
Neymar....pfff...
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Az X-el is ugyanott vagyunk amugy osszessegeben, ha nem nyerunk, akkor tobb pontot mar nem hullajthatunk. Max lelektanilag jonne jobban, de most nem ugy tunnek a sracok nekem, mint akik a padlon lennenek.. Csak be kene rugni a helyzeteket ugye.Feast4 írta:Még kettő az sok... Jó lenne ha egyáltalán X-re kihoznánk.Kelemen Berti írta:Messi, még időben
Neymar mondjuk mindent megtesz, hogy ne forditsunk..

Ha lenne egy Rafinha a padon, simán lehoznám Busit.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
a bíró is csak segíti, hogy húzzák az időt...meglehet a meccs, most kéne még 1 gól gyorsan
Még kettő az sok... Jó lenne ha egyáltalán X-re kihoznánk.Kelemen Berti írta:Messi, még időben

Na, most átszakadhat a gát.
Gyerünk fiúk!
A közönség hangja is megjött.

A közönség hangja is megjött.
És olyan mikor volt utoljára, hogy nem örültek egy gólnak?
Vannak elegen, akik kárognak meg sírnak. Gondolom a meccs után a fél forum elzavarja Enriquét meg le igazolja a Thiago Silva / Pogba kettőst.csababarca írta:Benyaltatok egy optimistapista bélyeget?Nero. írta: Detto. Vezetjük a bajnokságot még mindig, a többiek érdekeltek a BLben,mi már nem. Meglehet még ez, de honnan leadtuk,úristen...
Ha nem rúgunk kapura, úgy hiába a jó játék.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
MESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIII!!!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Na akkor van fél óra megmutatni, hogy nem engedjük ki a bajnoki címet és van szíve a csapatnak. Hajrá

-
- Director del Fútbol
Messi, még időben
De rég volt ilyen!!!
- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Nyilvan folyamatos rossz dontesekkel nem lehet meccset nyerni. De a mostani jatekunk nekem nem elkeseredesre ad okot, ha begyotrunk egyet szerintem atszakad a gat. Vannak rossz teljesitmenyek ma, rengeteg a kihagyott helyzet, de ez boven biztato ma szerintem.csababarca írta:Benyaltatok egy optimistapista bélyeget?
Ha nem rúgunk kapura, úgy hiába a jó játék.
Ott is a gol.

Paci, HRG az micsoda?

Meglesz ez
Vicc, hogy még nem tudott gólt rúgni a barca, ezt nem is hiszem el 
suarez hihetlen milyen szerencsétlen ma is

suarez hihetlen milyen szerencsétlen ma is
-
- Jugador d'estrella
abszolút egyetértek. Egyébként ezzel sem lenne baj ha LE lehozná akiket le kell hozni, Messi meg pl. ha tudja h nem megy a szabadrúgás átadhatná másnak stb. És ilyen apróságok ha meg lennének lépve jönne az eredmény isBob_Marley írta:Fáradtság nálam ez, mikor rossz döntéseket hozunk. Kapu előtt, hátul elváltunk, rossz passz. Olyan lehetőségek vannak, amiből bajnokságot lehet nyerni. Mentális fáradtság ez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára eimenis1212 2016.04.17. 21:49:59-kor.
Csak a második félidőben lőhettek volna 4-t...ehelyett...
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
HRG > MSNNero. írta:Detto. Vezetjük a bajnokságot még mindig, a többiek érdekeltek a BLben,mi már nem. Meglehet még ez, de honnan leadtuk,úristen...palesz77 írta:Nem tudom mikor toltuk ilyen jol legutobb, eskuszom nem ertem a sok sirast. Meg ha ki is kapunk, ilyen jatekkal siman nyerhetjuk a hatralevo meccseket.