Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
A 20-ból valamelyiket tuti behozza. Nekem az anno az ócska 256kb/s net is behozta.
De próbálhatod ezt is: www.myp2p.eu Mondjuk itt is hasonlók vannak.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
nem tölt be innen semmit:(
barca1615 írta:SZevasztok! Egy linket pls dobjatok a Juve-Chelsea-hez ami műkszik köszi fontos tesómnak kell
Alábbi hsz-eim közt ott van. www.rojadirecta.com Kizárt dolog, hogy ne találj rajta legalább 20 linket.
H a t t r i c k
SZevasztok! Egy linket pls dobjatok a Juve-Chelsea-hez ami műkszik köszi fontos tesómnak kell
www.rojadirecta.com Itt kb. 50 link van csak ehhez a meccshez, amiből 35-höz nem kell semmilyen program.socio66 írta:Van ez az atdhe.net,amin múltkor kib.szott jó volt a minőség. A Pool-Real meccset akarom majd nézni,valaki tudna adni egy direkt linket,mert én csak a media player szerű változatot találom,ami viszont nekem ilyen összevisszaszínű..

szerk.:
ha jól értelmeztem a helyzetet, akkor Andris jelenleg Németországban tartózkodik.messi1996 írta:Nézd TV6-on!vagy ha ninc s én itt szoktam www.justin.tv!

H a t t r i c k
Nézd TV6-on!vagy ha ninc s én itt szoktam www.justin.tv!
Melyik volt az a csatorna?lionelmessi19 írta:Hát nekem németországban fogható német adó kéne most, ami adja.. amit pl biztosra tudok, hogy a múltkori meccsünket egy német csatorna élőben adta, nem úgy mint a tv6. Bízom benne hogy most is lesz ..
Más: a Sat1 a MU-Inter meccset adja.

H a t t r i c k
Van ez az atdhe.net,amin múltkor kib.szott jó volt a minőség. A Pool-Real meccset akarom majd nézni,valaki tudna adni egy direkt linket,mert én csak a media player szerű változatot találom,ami viszont nekem ilyen összevisszaszínű.. 
Na már megvan.
Akinek kell:
http://www.atdhe.net/live-tv-4712.html
Atomcool kép

Na már megvan.
Akinek kell:
http://www.atdhe.net/live-tv-4712.html
Atomcool kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára socio66 2009.03.10. 20:38:28-kor.
-
- Entrenador del Barça
Igazad van, a dátumra nem figyeltem.Messa írta:Szerintem valamit benéztél.![]()
A főoldalon azok az odavágók még. Február 24. kedd...
A mi meccsünket élőben nyomják.

Akkor viszont örülünk.

CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
egyetértek, tv-ben sokkal jobb meccset nézni.Varatrix írta:Végre egy jó hír!Messa írta:A mi meccsünket élőben nyomják.
Szeretem a spanyol kommentátorokat a neten, de azért Tv-ben mégiscsak kényelmesebb.
Manchaster-Inter Izgalmasabb lesz mint az előző.
Egyértelmű Utd továbbjutás.
Az Inter nem egy BL csapat.
Off:
sztem az inter még csapatnak is nehezen nevezhető...
összevásárolt zsoldosok és a edző is egy zsoldos...
sztem ritka nézhetetlen meccs lesz...
nem lepődnék meg, ha tizik döntenének
- Varatrix
- Director del Fútbol
Végre egy jó hír!Messa írta:A mi meccsünket élőben nyomják.
Szeretem a spanyol kommentátorokat a neten, de azért Tv-ben mégiscsak kényelmesebb.
Manchaster-Inter Izgalmasabb lesz mint az előző.
Egyértelmű Utd továbbjutás.
Az Inter nem egy BL csapat.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
tényleg azt írják, h élőben a mi meccsünket adják!Messa írta:Szerintem valamit benéztél.![]()
20:30
UEFA Bajnokok Ligája (12)
Barcelona - Lyon /ÉLŐ/
22:50
UEFA Bajnokok Ligája (12)
Roma - Arsenal
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2009.03.09. 19:45:28-kor.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Szerintem valamit benéztél.cps46 írta:http://www.tv6.co.hu/MichaaBee írta:A német adók nem nagyon adják a BL meccseket, csak ha német csapat játszik. Esetleg a Pro7-en talán megy valamelyik meccs, de nem tuti.
Mazoristáknak ott van a netes meccsnézés, ill. ha jól tudom a TV6 élőben adja, de ebben inkább nem foglalnék álláspontot, amíg nem látom a hivatalos oldalukon.![]()
Felvételről
szerk: és ha az MU-Interen 11-esek lesznek...

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
http://www.tv6.co.hu/MichaaBee írta:A német adók nem nagyon adják a BL meccseket, csak ha német csapat játszik. Esetleg a Pro7-en talán megy valamelyik meccs, de nem tuti.
Mazoristáknak ott van a netes meccsnézés, ill. ha jól tudom a TV6 élőben adja, de ebben inkább nem foglalnék álláspontot, amíg nem látom a hivatalos oldalukon.![]()
Felvételről

szerk: és ha az MU-Interen 11-esek lesznek...
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!
THE DOCTOR
THE DOCTOR
- Varatrix
- Director del Fútbol
Élőben megint nem közvetíti egy magyar csatorna sem?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Andris
- Adminisztrátor
Hát nekem németországban fogható német adó kéne most, ami adja.. amit pl biztosra tudok, hogy a múltkori meccsünket egy német csatorna élőben adta, nem úgy mint a tv6. Bízom benne hogy most is lesz ..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
A német adók nem nagyon adják a BL meccseket, csak ha német csapat játszik. Esetleg a Pro7-en talán megy valamelyik meccs, de nem tuti.
Mazoristáknak ott van a netes meccsnézés, ill. ha jól tudom a TV6 élőben adja, de ebben inkább nem foglalnék álláspontot, amíg nem látom a hivatalos oldalukon.
Mazoristáknak ott van a netes meccsnézés, ill. ha jól tudom a TV6 élőben adja, de ebben inkább nem foglalnék álláspontot, amíg nem látom a hivatalos oldalukon.

H a t t r i c k
- Andris
- Adminisztrátor
Van valakinek ötlete, hogy hol tudnám megnézni, melyik német adó(k) adja(ák) a meccsünket szerdán.. ?
Előre is köszi!
Előre is köszi!

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- Fernando
- Llegenda del Barça
Port.hu:
Kedd:
TV6: Liverpool vs. Real Madrid ÉLŐ
TV6: Juventus vs. Chelsea FELV.
Szerda:
TV6: Barcelona vs. Lyon ÉLŐ
TV6: Roma vs. Arsenal FELV.
M1: Manchester vs. Inter ÉLŐ
Szerk.: Amugy nemtudom min lepődtök meg... Évek óta ugy adják, hogy az odavágót és a visszavágót fordított sorrendben. A miénk volt a multkor felvételről, most akkor ami felvételről ment élőben megy.
Kedd:
TV6: Liverpool vs. Real Madrid ÉLŐ
TV6: Juventus vs. Chelsea FELV.
Szerda:
TV6: Barcelona vs. Lyon ÉLŐ
TV6: Roma vs. Arsenal FELV.
M1: Manchester vs. Inter ÉLŐ
Szerk.: Amugy nemtudom min lepődtök meg... Évek óta ugy adják, hogy az odavágót és a visszavágót fordított sorrendben. A miénk volt a multkor felvételről, most akkor ami felvételről ment élőben megy.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)