Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
barca1615 írta:SZevasztok! Egy linket pls dobjatok a Juve-Chelsea-hez ami műkszik köszi fontos tesómnak kell
www.rojadirecta.com Itt kb. 50 link van csak ehhez a meccshez, amiből 35-höz nem kell semmilyen program.socio66 írta:Van ez az atdhe.net,amin múltkor kib.szott jó volt a minőség. A Pool-Real meccset akarom majd nézni,valaki tudna adni egy direkt linket,mert én csak a media player szerű változatot találom,ami viszont nekem ilyen összevisszaszínű..
ha jól értelmeztem a helyzetet, akkor Andris jelenleg Németországban tartózkodik.messi1996 írta:Nézd TV6-on!vagy ha ninc s én itt szoktam www.justin.tv!
Melyik volt az a csatorna?lionelmessi19 írta:Hát nekem németországban fogható német adó kéne most, ami adja.. amit pl biztosra tudok, hogy a múltkori meccsünket egy német csatorna élőben adta, nem úgy mint a tv6. Bízom benne hogy most is lesz ..
Igazad van, a dátumra nem figyeltem.Messa írta:Szerintem valamit benéztél.![]()
A főoldalon azok az odavágók még. Február 24. kedd...
A mi meccsünket élőben nyomják.
egyetértek, tv-ben sokkal jobb meccset nézni.Varatrix írta:Végre egy jó hír!Messa írta:A mi meccsünket élőben nyomják.
Szeretem a spanyol kommentátorokat a neten, de azért Tv-ben mégiscsak kényelmesebb.
Manchaster-Inter Izgalmasabb lesz mint az előző.
Egyértelmű Utd továbbjutás.
Az Inter nem egy BL csapat.
Végre egy jó hír!Messa írta:A mi meccsünket élőben nyomják.
tényleg azt írják, h élőben a mi meccsünket adják!Messa írta:Szerintem valamit benéztél.![]()
A főoldalon azok az odavágók még. Február 24. kedd...
A mi meccsünket élőben nyomják.
Szerintem valamit benéztél.cps46 írta:http://www.tv6.co.hu/MichaaBee írta:A német adók nem nagyon adják a BL meccseket, csak ha német csapat játszik. Esetleg a Pro7-en talán megy valamelyik meccs, de nem tuti.
Mazoristáknak ott van a netes meccsnézés, ill. ha jól tudom a TV6 élőben adja, de ebben inkább nem foglalnék álláspontot, amíg nem látom a hivatalos oldalukon.![]()
Felvételről
szerk: és ha az MU-Interen 11-esek lesznek...
http://www.tv6.co.hu/MichaaBee írta:A német adók nem nagyon adják a BL meccseket, csak ha német csapat játszik. Esetleg a Pro7-en talán megy valamelyik meccs, de nem tuti.
Mazoristáknak ott van a netes meccsnézés, ill. ha jól tudom a TV6 élőben adja, de ebben inkább nem foglalnék álláspontot, amíg nem látom a hivatalos oldalukon.![]()