nezzuk meg 1-2 ev mulva az edzo es jatekosok munkajat
kapuralovesek 20-5, vegeredmeny 1-0
Alba pedig 10 perc jatekkal MOM

aki szurkolo az itt kell legyen akkoris, amikor nem megy latvanyosan a csapatnak (csak utcahosszal nyerik a bajnoksagot)
Nem mondtam, hogy álomjáték volt, csak az is túlzás, hogy nem csináltunk semmit, de főleg az, hogy nem érdemeltünk győzelmet. Dehogynem, nekik kb 0 helyzetük volt, nekünk meg valahol 10-20 között, alsó hangon 3 ziccerrel. A helyzetkihasználás tényleg botrányos, de az szerintem kicsit más kérdés.Sonoma írta: ↑2023.05.02. 21:39:33Áthoztam ide.bence0330 írta: ↑2023.05.02. 18:39:45Azért rengeteg helyzetet vagy majdnem helyzetet dolgoztunk ki, nem igaz, hogy nem csináltunk semmit, Raphinhának volt ziccere, Dembélének, DJ-nak, és volt még pár jó lövésünk is. Bőven megérdemeltük, csoda lett volna, ha x marad. Ők meg tán egyszer értek fel a kapuig.
Kedves Bence! Értem én az örök optimizmusodat, mindenben meglátod a jót, ha a Barcelona játszik, de ez nekem kevés.
Neked ez egy újabb jó meccs volt, nekem egy szenvedő ötlettelen játék.
Mások vagyunk.
Engem nem tölt el örömmel, amikor egy B sorral felálló kiscsapat 10 emberrel is képes 85 percen keresztül kitartani, nekünk meg kell 30 helyzet, hogy egy gólt begyötörjünk.
Áthoztam ide.bence0330 írta: ↑2023.05.02. 18:39:45Azért rengeteg helyzetet vagy majdnem helyzetet dolgoztunk ki, nem igaz, hogy nem csináltunk semmit, Raphinhának volt ziccere, Dembélének, DJ-nak, és volt még pár jó lövésünk is. Bőven megérdemeltük, csoda lett volna, ha x marad. Ők meg tán egyszer értek fel a kapuig.
Azért ez ma minden volt csak mázli nem, ha mázlink lett volna akkor ez 5-0 alaphangon. Ma addig nyomtuk őket a kapu elé amíg teljesen elfáradtak és végül sikerült betalálni.Mascherano14 írta: ↑2023.05.02. 21:29:23Akkora mázlink van idén a ligában, hogy az közelíti a real BL mákjait.
Igen,az látszik,hogy finoman szólva sem az a kockázat kereső edző,olyan,mintha a Seria A-ban szocializálódott volna. Legalább nem rakta rögtön padra Raphit,mert visszatért Dembele,ez pedagógiai szempontból mindenképpen jó pont. Gavi csapágyasra járatás jelen helyzetben már nem indokolt.Jack Napier írta: ↑2023.05.02. 18:25:09Ugyanaz a kezdő lesz, mint ami volt a hétvégén is.
Azért ezt én tényleg nem nagyon tudom hova tenni, hogy egy már 80%-ban megnyert bajnokságnál sem mer rotálni Xavi, ráadásul úgy hogy most 3 naponta játszanak.
Tetszene a kezdő. Alba szerintem kicsit méltatlanul van mellőzve ilyen szinten. Még mindig elég magas színvonal, főleg elöl.
Mai meccsre én egy ilyen kezdőt látnék szívesen:
Éppen ezért helyeztem ilyen szövegkörnyezetbe, hogy feltűnő legyen.
Oké, de mi volt a túlzás? Hogy a Betis ellen jól játszottunk, akár már a kiállítás előtt, vagy hogy ezeknek az EL helyekért játszó spanyol csapatoknak alig hagytunk levegőt az egész szezonban? Mert külön odaírtam a hsz-ben, hogy ne legyek félreérthető, hogy oké, egy lendületes európai csapat ellen ez nem megy még, sőt, konkrétan megneveztem a csapatokat, akikről beszéltem, szóval innentől a MU eleve nem annyira cáfolat rá, de ennyi erővel az is túlzás, hogy a MU megfojtott minket.Peter írta: ↑2023.04.30. 22:58:56Ez a negyede éppen elég volt ahhoz, hogy ők jussanak tovább. A maradék háromnegyedben ezek alapján mi csak próbáltunk fojtogatni, de mégsem sikerült.
Rayo, Getafe, Girona ellen sem sikerült, hiába spanyol középcsapatok
De tartom, hogy nem ez a lényeg, hanem a túlzások elkerülése, mert az egyik túlzás generálja a másikat, miközben már a fáktól nem látjuk majd erdőt....![]()
Valóban ez a helyzet. A Ligában mi vagyunk a legesélyesebbek, mert a gyengébb csapatok ellen a játékstílusunk lehengerlő. Viszont nincs válaszunk arra, ha az ellenfél dominánsan játszik. A Madrid ennek az ellenkezője. Ők tudnak szenvedni, ha nincs előttük terület, és betolják előttük a buszt. De egy arrogáns angol csapatot, amelyik azt hiszi, hogy fel tudja velük venni a kesztyűt és belemegy egy nyíltsisakos küzdelembe, minden túlzás nélkül könnyebben megvernek, mint egy spanyol középcsapatot.Peter írta: ↑2023.04.30. 22:23:58Ez a két dolog akkor fér meg korrektül egymás mellett - szerintem -, ha így szól :
Ezeket az erős közép-majdnem top spanyol csapatokat egyszerűen nem hagyjuk focizni, tényleg teljesen megfojtjuk őket. Emellett megfér az is, hogy a MU egyszerűen nem hagy minket focizni, tényleg teljesen megfojt minket.
Korrektség legyen, bármilyen irányról is van szó. Kerülve a túlzásokat, helyén kezelve a dolgokat.
Ez a negyede számukra éppen elég volt ahhoz, hogy ők jussanak tovább. A maradék háromnegyedben mi nem jutottunk semmire, ezek alapján mi csak próbáltunk fojtogatni, de mégsem sikerült.
Bár ez off, de a 4 félidőből 3-ban minimum partiban voltunk, de a mérleg talán inkább billent felénk, az első meccset nyernünk kellett volna a játék alapján. Az utolsóban tényleg megfojtottak, de hát ez a párharc negyede volt.Peter írta: ↑2023.04.30. 22:23:58Ez a két dolog akkor fér meg korrektül egymás mellett - szerintem -, ha így szól :
Ezeket az erős közép-majdnem top spanyol csapatokat egyszerűen nem hagyjuk focizni, tényleg teljesen megfojtjuk őket. Emellett megfér az is, hogy a MU egyszerűen nem hagy minket focizni, tényleg teljesen megfojt minket.
Korrektség legyen, bármilyen irányról is van szó. Kerülve a túlzásokat, helyén kezelve a dolgokat.
Ez a két dolog akkor fér meg korrektül egymás mellett - szerintem -, ha így szól :