Na persze ha szóvá tennék, akkor rögtön instant piros, plusz 4 meccs eltiltásRobcsyy írta:Rá se nézett a labdára...
De nyilván a szájkarate miatt kell eltiltani játékosokat.
Nem a lecserélés tényével van bajom, hanem azzal, hogy nem tudni mi okból kapta őt le Lucho. De nagyon remélem, hogy neked van igazad, és tényleg csak pihentetni akarja őt LE.Bob_Marley írta:Három null van, emberelőny, utazgatott mostanában, sérülésből jött és mutogathatja az Aranylabdáját. Mikor cserélnéd le ha nem most?ZBarca írta:Nem tetszik ez nekem, de remélem LE csak azért kapta le Leot, hogy pihenhessen egy kicsit.
Alapból az a vicc szerintem, hogy őt szinte nem lehet lecserélni.
Három null van, emberelőny, utazgatott mostanában, sérülésből jött és mutogathatja az Aranylabdáját. Mikor cserélnéd le ha nem most?ZBarca írta:Nem tetszik ez nekem, de remélem LE csak azért kapta le Leot, hogy pihenhessen egy kicsit.
Úgy lászik, megkapta az SMS-emet Ney.MessiNeymarSuarez írta:Messias2 írta:Abban reménykedem, hogy Suarezzel rugatnak egyet, mert eddig ma se jön neki össze semmi. Talán egy gól kisegítené a hullámvölgyből, amibe az elmúlt pár meccsen került.
OTT IS VAN![]()
![]()
![]()
Neymarral deszépen összejátszott![]()
Messias2 írta:Abban reménykedem, hogy Suarezzel rugatnak egyet, mert eddig ma se jön neki össze semmi. Talán egy gól kisegítené a hullámvölgyből, amibe az elmúlt pár meccsen került.
3 percet minimum.nzxtpo írta:1 perc hosszabbítás? Mennyit állt a játék a kapuscserénél...