Távkapcsoló a kézben - Internetes meccsnézés, streamek
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ezért van 3 csatorna, ami spanyol bajnokikat is közvetít.hady írta:Szombaton a mi mérkőzésünket adják vagy a madridét..?...egy időben lesznek.

Sport1,Sport2,SportKlub
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Szombaton a mi mérkőzésünket adják vagy a madridét..?...egy időben lesznek.
Neten tökéletesen élveztem Angolul

de ironikus az a tagadás ..

de ironikus az a tagadás ..

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
A 'clásicot meg nem láthattad!Sanama írta:Az nekem karácsonykor történt meg,de Sportklub "szerencsére" nincsEtooka írta: Szerencsére vagy nem, nekem bőven megéri még így is a TV,mivel fater épp a napokban vett egy jó kis "dobozt", amin makulátlan minőségű kép jön![]()
Visca el Barca
"Szerencsére"?
K.
Az nekem karácsonykor történt meg,de Sportklub "szerencsére" nincsEtooka írta:Szerencsére vagy nem, nekem bőven megéri még így is a TV,mivel fater épp a napokban vett egy jó kis "dobozt", amin makulátlan minőségű kép jönSanama írta:Akkor marad ma is a netes közvetítés,ami azért jobb egy Petinél
Na győzelmet várok, Messi,Eto'o gólokkal.
Forca Barca!![]()
Visca el Barca

-
- Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)
Kérek a "dobozról" egy képet, meg típust, meg mindent!Etooka írta:Szerencsére vagy nem, nekem bőven megéri még így is a TV,mivel fater épp a napokban vett egy jó kis "dobozt", amin makulátlan minőségű kép jönSanama írta:Akkor marad ma is a netes közvetítés,ami azért jobb egy Petinél
Forca Barca!![]()
Visca el Barca
Számolj be töviről hegyire!
K.
Szerencsére vagy nem, nekem bőven megéri még így is a TV,mivel fater épp a napokban vett egy jó kis "dobozt", amin makulátlan minőségű kép jönSanama írta:Akkor marad ma is a netes közvetítés,ami azért jobb egy Petinél
Forca Barca!

Visca el Barca

.
Akkor marad ma is a netes közvetítés,ami azért jobb egy Petinél 
Forca Barca!

Forca Barca!
Remélem, nem túlvilági Péter lesz a szpíker...
Egyébként néha érdemes odakapcsolni már az adás elejétől is, olyan jókat lehet nevetni

Egyébként néha érdemes odakapcsolni már az adás elejétől is, olyan jókat lehet nevetni

.
- lui1698
- Llegenda del Barça
myp2p.euszajko írta:Spanyol - Angolt hol adják?
és a Francia - Argentínt?
rojadirecta.org

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Spanyol - Angolt hol adják?

Nem frissítették.CFirpo3 írta:A sport1tv.hu-n az van kiírva, hogy "20:45: Labdarúgás, Spanyol Kupa, elődöntő, első mérkőzés (élő)". Akkor lesz stúdióbeszélgetés is, vagy hogy lesz?
A teletexten a 194. oldalán 21:15 van írva, úgyhogy biztos akkor lesz.
- Titinho
- Director del Fútbol
21:15-től lesz a SPORT1-en.robbyt írta:Sziasztok!
Ha valaki tudja,írja legyen szíves ,hogy adja-e valamelyik csatorna a Mallorca elleni kupameccset?
Aki lekési az megnézheti 01:00-tól az ismétlést a SPORT2-n.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
-
- Barça B
Sport1 csütörtökön, jelenlegi állás szerint 20:45től de ez változni fog úgyis mert a meccs kezdési időpontja 21:30robbyt írta:Sziasztok!
Ha valaki tudja,írja legyen szíves ,hogy adja-e valamelyik csatorna a Mallorca elleni kupameccset?
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Na most már mindenki látja,hogy hol kell keresgélni linkeket a meccsel kapcsolatban,úgyhogy ezután törlöm az olyan hsz-t amibe linkért esedezik a szerző!Majd úgyis lesz betéve egy csomó válogathattok kedvetekre.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure