2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Állítsátok be a tükröt normálisan!LG írta:Nekünk is digi van, és egy nagy hibája van..a szélsőséges időjárás zavarhatja az adást
Nálunk is Digi van, de nálunk újabban már nincsenek ilyen gondok. Akár esik, akár fúj, akár felhős, akár nem, ugyanúgy bejön az adás.LG írta:Nekünk is digi van, és egy nagy hibája van..a szélsőséges időjárás zavarhatja az adást
Nekünk is digi van, és egy nagy hibája van..a szélsőséges időjárás zavarhatja az adástRoniee21 írta:.....
Amennyivel olcsóbb, annyival bizonytalanabb is, mert amíg a DigiTv-sasi1 írta:Krojf!Krojf írta: Addig amíg én a UPC Direct szolgáltatásom keretében nem látom,
addig még mosolyogni sincsen kedvem a híren.
K.
Válts Digire
Abban minden benne van, és olcsóbb.
Rossz az infó, még csak tárgyalások vannak a TV6-tal. Egyébként onnan az infó, hogy ott dolgozomEl Payaso írta:Egy örömteli hír!
Február 28-tól a TV6 is bekerül a UPC digitális kínálatába!!
jokesz írta:Vagy T-Home sat-ra.
Egy fényévvel jobb mint a digi.
Krojf!Krojf írta: Addig amíg én a UPC Direct szolgáltatásom keretében nem látom,
addig még mosolyogni sincsen kedvem a híren.
K.
Addig amíg én a UPC Direct szolgáltatásom keretében nem látom,El Payaso írta:Egy örömteli hír!
Megkérdezhetem, hogy honnan az infó?El Payaso írta:Egy örömteli hír!
El Payaso írta:Egy örömteli hír!
Ezért van 3 csatorna, ami spanyol bajnokikat is közvetít.hady írta:Szombaton a mi mérkőzésünket adják vagy a madridét..?...egy időben lesznek.
A 'clásicot meg nem láthattad!Sanama írta:Az nekem karácsonykor történt meg,de Sportklub "szerencsére" nincsEtooka írta: Szerencsére vagy nem, nekem bőven megéri még így is a TV,mivel fater épp a napokban vett egy jó kis "dobozt", amin makulátlan minőségű kép jön![]()
Visca el Barca
Az nekem karácsonykor történt meg,de Sportklub "szerencsére" nincsEtooka írta:Szerencsére vagy nem, nekem bőven megéri még így is a TV,mivel fater épp a napokban vett egy jó kis "dobozt", amin makulátlan minőségű kép jönSanama írta:Akkor marad ma is a netes közvetítés,ami azért jobb egy Petinél
Na győzelmet várok, Messi,Eto'o gólokkal.
Forca Barca!![]()
Visca el Barca
Kérek a "dobozról" egy képet, meg típust, meg mindent!Etooka írta:Szerencsére vagy nem, nekem bőven megéri még így is a TV,mivel fater épp a napokban vett egy jó kis "dobozt", amin makulátlan minőségű kép jönSanama írta:Akkor marad ma is a netes közvetítés,ami azért jobb egy Petinél
Na győzelmet várok, Messi,Eto'o gólokkal.
Forca Barca!![]()
Visca el Barca