Spanyol Kupa & Szuperkupa
Hát mondjuk engem meglepett,hogy Masch most se játszik,már hetek óta egészséges. Dembelé jöhet majd a 65. percbe. Arnaiz góllal nyerünk 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
visca el barca írta:kezdő:
cillessen - semedo, piqué, verma, digne - AG, paula, busi, DS - arnaiz, vidal
csatár nélkül, hajrá!
Gomessal, atyaég...

- visca el barca
- Presidente del Barça
kezdő:
csatár nélkül, hajrá!
csatár nélkül, hajrá!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

- MatyiG
- Adminisztrátor
Nem az a baj, hogy Suárez nem kerettag, hanem az, hogy sem ő, sem Messi nem utazott Vigóba, lényegében csatár nélkül vagyunk. Az meg nem teljesen igaz, hogy statiszta, azért az utóbbi egy hónapban már kezdett magára találni, még ha nincs is abban a formában, amilyen formában mi szeretnénk látni.
Pont egy ideje kezdett el normálisan játszaniTivadar6 írta:Érdekesek ezek a kommentek![]()
Suarez egy ideje, kb csak mint statiszta van jelen. Most, hogy kimaradt a csapatból, hirtelen mekkora pánik lett ....Szerintem, nyerni fogunk

Én mondjuk tök nyugodt lennék,ha legalább Paco ott lenne,de még ő sincs. Nem tudom mikor álltunk ki normális támadók nélkül,mert most az egyetlen támadónk Dembelé,aki ki tudja hogy milyen formában lesz így kapásból

Érdekesek ezek a kommentek
Suarez egy ideje, kb csak mint statiszta van jelen. Most, hogy kimaradt a csapatból, hirtelen mekkora pánik lett ....
Szerintem, nyerni fogunk 

Suarez egy ideje, kb csak mint statiszta van jelen. Most, hogy kimaradt a csapatból, hirtelen mekkora pánik lett ....

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ilyen csapattal lehet kinéz egy 4-0, 4-1
Celta is nemhogy a hétvégére készülne a Real Madrid ellen, majd ma jól kifutják magukat ellenünk és hétvégén mozdulni sem tudnak majd az urak ellen.

Celta is nemhogy a hétvégére készülne a Real Madrid ellen, majd ma jól kifutják magukat ellenünk és hétvégén mozdulni sem tudnak majd az urak ellen.

Nem értitek ti a csíziót. És ha Piqué lesz a center? 

Felállunk 5-4-1-be, kibuszozzuk a meccset, végén 90. perc után kontrából elmegyünk, 0-1. 

"It is what it is."
- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
[quote="soadroli"]aztán majd jól meglepődtök itt ha lesimázzuk a celtát
[/quot
Rolikám ez most tuti nem lesz. Én mondjuk most bánom majd legkevésbé, max. lehet egy buszos döntetlen kinéz.
Nézd a jó oldalát:van itt egy olyan fórumozó, aki csak a vereségnél ír ide, gondolhatod, mennyi ideje vár már szegény egy kommentre!

Rolikám ez most tuti nem lesz. Én mondjuk most bánom majd legkevésbé, max. lehet egy buszos döntetlen kinéz.
Nézd a jó oldalát:van itt egy olyan fórumozó, aki csak a vereségnél ír ide, gondolhatod, mennyi ideje vár már szegény egy kommentre!

Én Paulában bízom azért,na meg eddig Arnaiz is lőtt gólt,mindkét kupameccsen. Hátha most is eltalálja,1-1-et tippelek,annyi bőven elég lenne a visszavágóra.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ezzel a kezdővel nehezen hiszem h lövünk gólt. max ha paula belebotlik a labdábasoadroli írta:aztán majd jól meglepődtök itt ha lesimázzuk a celtát![]()
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

aztán majd jól meglepődtök itt ha lesimázzuk a celtát

- visca el barca
- Presidente del Barça
3.6-3.6-2.0 a pontos oddsok. és a mienk egyre csak nő. érzik a bukik is h itt bukta leszAlcantara írta:A tippmix 3,6-ra adja a Celta győzelmét, de a hazai és döntetlen is 1,74-es. Szinte ajándék a kezdőnket elnézve. Ők az év meccsére készülnek, mi meg elmegyünk tartalékosan letudni a mai napot. Egyszer úgy is ki kell már kapni, inkább ez, mint fontosabb BL vagy bajnoki.

- randomguy
- Capitá del Barça
Remélem nem kapunk ki, aztán szezon végére hátha megdöntjük a Real veretlenségi rekordját.
Nagyon várom már, hogy lássam Dembelét újra játszani, ennyire talán még nem is vártam meccset a szezonban.

Nagyon várom már, hogy lássam Dembelét újra játszani, ennyire talán még nem is vártam meccset a szezonban.
Xabi Prieto: "I have gone to the Bernabeu just to watch Messi play."
A tippmix 3,6-ra adja a Celta győzelmét, de a hazai és döntetlen is 1,74-es. Szinte ajándék a kezdőnket elnézve. Ők az év meccsére készülnek, mi meg elmegyünk tartalékosan letudni a mai napot. Egyszer úgy is ki kell már kapni, inkább ez, mint fontosabb BL vagy bajnoki.
Ilyen kerettel idegenben alairnam az Xet. Majd meglatjuk. Szerintem Dembelé kezdeni fog.
Hátul es közepén nem nagyon rotálnék nehogy valami csunya meglepetes legyen a vége...
Hátul es közepén nem nagyon rotálnék nehogy valami csunya meglepetes legyen a vége...
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Simán nyerünk, 0-3.
Unzué csak azért tudott velünk ikszelni, mert ismerte a csapatot. A mai csapatban senkit sem fog ismerni. 

"It is what it is."
- visca el barca
- Presidente del Barça
fú de übergagyi ez a keret te jó ég. azért az komoly, hogy a támadószekciónk konkrétan nulla lesz egy vidallal meg egy arnaizzal. sima vereséget várok, vagy nagyon max egy 0-0, ebben a keretben több nem lesz.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Gondolom az van mint Messiékkel, inkább tartogatni akarja őket és nem most rögtön kizsigerelni.mess2009 írta:Iniestával mi van? sérült lehet? azért őt nem ártott volna legalább a padon hagyni...
Gondolom akkor mehet a 4-4-2, elől Vidallal, és például Dembelével beugrósként.
Aztán lehet meghúzza azt hogy Paulinho lesz a center.

Én azért kicsit félve fogadom a holnapi meccset, ha valaki akkor Unzué tudja hogy mik a Barcának a gyenge pontjai.
Iniestával mi van? sérült lehet? azért őt nem ártott volna legalább a padon hagyni...
Inkább ezen a meccsen döntöttem volna el a párharcot az alibizés helyett. Hétvégén most lesz egy Levante, viszont jövőhéten akkor egyrészt le kell meccselni otthon a Celtát, és rá pár napra jön az Anoeta is. Ott egy iksz belefér mondjuk bőven.
Úgy látom, Deulofeu se került be a keretbe. Lehet, hogy a Murcia elleni bénázása után ő is kegyvesztetté vált, és el is lesz a hónapban passzolva.
Úgy látom, Deulofeu se került be a keretbe. Lehet, hogy a Murcia elleni bénázása után ő is kegyvesztetté vált, és el is lesz a hónapban passzolva.
"It is what it is."
- BarcafanTomee
- Director del Fútbol
Na ez meglepett, hogy mindkettejüket otthon hagyta. Azt hittem, hogy a padon biztosan ott lesz majd egyikük. Csatár nélkül azért kemény lesz a Balaidosban. Messiékkel is kikaptunk itt már 2x is. Na de azt mondom, hogy valamikor meg kell, szakadjon a veretlen széria, és holnap bele is férne egy szűk bukta. A visszavágón azt még vissza tudjuk hozni.
Okos húzásnak érzem ezt a pihentetést most. Tavaly is csak lézengtünk az év első meccsén Bilbaóban és ki is kaptunk 2-1re. Utána meg az a nagy januári rohanás ki is zsigerelte Messiéket. Most is januárban lesz 3 nehéz idegenbeli meccsünk a bajnokságban meg még a kupa is.
Jó kis lehetőség lesz ez Arnaizéknek, reméljük lesz tudnak élni vele, és a társak is majd segítik őket és nem pedig alibiző Gomesék lesznek mellettük.
Szerk:
Most nézem, hogy Iniesta sincs a keretben. Na így már semmi élet nem lesz a támadójátékunkban. Rámegyünk a 0-0ra szerintem.
Okos húzásnak érzem ezt a pihentetést most. Tavaly is csak lézengtünk az év első meccsén Bilbaóban és ki is kaptunk 2-1re. Utána meg az a nagy januári rohanás ki is zsigerelte Messiéket. Most is januárban lesz 3 nehéz idegenbeli meccsünk a bajnokságban meg még a kupa is.
Jó kis lehetőség lesz ez Arnaizéknek, reméljük lesz tudnak élni vele, és a társak is majd segítik őket és nem pedig alibiző Gomesék lesznek mellettük.
Szerk:
Most nézem, hogy Iniesta sincs a keretben. Na így már semmi élet nem lesz a támadójátékunkban. Rámegyünk a 0-0ra szerintem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára BarcafanTomee 2018.01.03. 22:03:34-kor.
Egyértelműen Paulinho,alapból feltűnik ott párszor a meccsek alatt18Barca99 írta:
Egy kérdésem van csak, ki lesz a középcsatár?