Élő közvetítések
- rrobbiefcb
- Jugador d'estrella
Ezzel a bíróval mdg mi van?
Alves azt be kéne vágni!!!
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
Mikor tanulják már meg befogni a lepénylesőt? 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Én Suarezt is kiemelném a túloldalról, meg Brunonak is köszönhető hogy párharcokat fognak. Amúgy ez tényleg gond, hogy kevés párharcot nyerünk meg.
Mi Suarezünk azt hozza amit szokott és meg is volt a szokásos helyzete csak most nem rúgta be.
Mi Suarezünk azt hozza amit szokott és meg is volt a szokásos helyzete csak most nem rúgta be.

- palesz77
- Az Év fórumozója 2014 & 2015
Jonathant kiemelnem a sargak kozul amugy, olyan mint egy verszemet kapott pitbull, szinte mindenhol ott van, es rengeteg parbajt nyer meg sajnos.
Nalunk kifejezetten jo teljesitmeny nincs, a tamadosorbol nem emelnek ki senkit, Neymar es Suarez onmagahoz kepest gyengebb, Munir szerintem javult ismet, elore sincs vele gond, vedekezni meg nagyon sokat szokott, akarcsak ma is. Kozeppalya halovany, de igazabol csak SR gyengebb szerintem a szokasosnal, a mozgas hianyaban amugy nehez onnan alkotni - viszont sok parbajt veszitenek a Villarreal jatekosokkal szemben, ez nagyon nem tetszik. Hatul eddig mukodik minden egesz jol, maradjon is igy tovabbra is. Neymar vagy Suarez kell, hogy megrazza magat legalabb egyszer, akkor meglehet.
Nalunk kifejezetten jo teljesitmeny nincs, a tamadosorbol nem emelnek ki senkit, Neymar es Suarez onmagahoz kepest gyengebb, Munir szerintem javult ismet, elore sincs vele gond, vedekezni meg nagyon sokat szokott, akarcsak ma is. Kozeppalya halovany, de igazabol csak SR gyengebb szerintem a szokasosnal, a mozgas hianyaban amugy nehez onnan alkotni - viszont sok parbajt veszitenek a Villarreal jatekosokkal szemben, ez nagyon nem tetszik. Hatul eddig mukodik minden egesz jol, maradjon is igy tovabbra is. Neymar vagy Suarez kell, hogy megrazza magat legalabb egyszer, akkor meglehet.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Alevs szerzi a legtöbb labdát, ma abszolút jó.

Ide-oda tévedtek ezt írtam. A reklamálás dolgot hányszor akarjuk elsütni miután csupán két embert szórtak ki közülünk elég rövid időn belül.MessiNeymarSuarez írta: Mert elég zavaró,főleg hogy Iniesta meg sárgát kap reklamálásért.
(Lassan tényleg az lesz hogy instant pirossal kiállítják Neymarékat hogy véletlen se játszhassanak a következő meccseken)

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.11.08. 17:01:01-kor.

Most látszik nagyon rakitic mire kell. Valahogy olyan darabosnak érzem magunkat. Kéne egy kis fizikális erő. Meg elég agresszív is az ellenfél, szerintem ez sem fekszik. Ha lőnénk nekik egy gólt szerintem leállnak és akkor már a miénk a meccs.

nehéz meccs. az ok: lassú és körülményes a csapat. valóban van néhány gyengébb teljesítmény, én is úgy látom: SR. Ney és persze Suaarez is gyártja a kihagyott ziccereket, az elhibázott lasztikat.
Alves is veszélyesen lassú, magára engedi állandóan a támadókat, aztán vagy veszít vagy hajszál...
a sárgák lényegesen egyszerűbben, de elég veszélyesen támadnak, szerencsére egyelőre elég sokat megfogunk középen.
nyilván több kell, és főleg gyorsabb játék.
Alves is veszélyesen lassú, magára engedi állandóan a támadókat, aztán vagy veszít vagy hajszál...
a sárgák lényegesen egyszerűbben, de elég veszélyesen támadnak, szerencsére egyelőre elég sokat megfogunk középen.
nyilván több kell, és főleg gyorsabb játék.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Mert elég zavaró,főleg hogy Iniesta meg sárgát kap reklamálásért.Bob_Marley írta:Többet foglalkozol a bírókkal mint a meccsel.MessiNeymarSuarez írta:Suarezt kicsit sem buktatták mikor beindult elég jó helyzetnél az a lényeg![]()
![]()
Előtte meg Marionak osztott egy sárgát a félpályánál mikor test-test elleni párharcban volt. Ide-oda tévednek, megszokott.
Nem volt ez rossz, megvoltak a lehetőségek, de a sárgák remekül tolják. Be fog egyszer pattanni remélhetőleg.
Alvest is kilehet emelni, labdákat szerez, nagyon aktív.
(Lassan tényleg az lesz hogy instant pirossal kiállítják Neymarékat hogy véletlen se játszhassanak a következő meccseken

Remélem max a 60-adik percig bírják ezt az iramot a Villarrealnál, és utána bekotrunk legalább 1 gólt.
Azért az elszórakozott Suarez helyzetért nagyon kár .
Lehet hogy provokálnak, de tényleg erős csapat, nagyon szívósak, szóval hajrá!
Nem vagyunk rosszak, a Villareal beparkolta a buszt, így nagyon nehéz helyzeteket kialakítani. A második félidőben legalább egyet be kéne kotorni.
Visca El BARCA!!!
Visca El BARCA!!!

- mahitoo
- Entrenador del Barça
Tipikus idei teljesítmény. Ha az Atletinek drukkolnék, és ők hoznának ilyen meccseket, még talán el is fogadnám. Nagyon kevés, és most nincs is mire pihenni.
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Többet foglalkozol a bírókkal mint a meccsel.MessiNeymarSuarez írta:Suarezt kicsit sem buktatták mikor beindult elég jó helyzetnél az a lényeg![]()
![]()

Nem volt ez rossz, megvoltak a lehetőségek, de a sárgák remekül tolják. Be fog egyszer pattanni remélhetőleg.
Alvest is kilehet emelni, labdákat szerez, nagyon aktív.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Bob_Marley 2015.11.08. 16:52:52-kor.

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Suarezt kicsit sem buktatták mikor beindult elég jó helyzetnél az a lényeg
Fel kell kötni a gatyát, és legalább egyet bekotorni csak ne is kapjunk.
Várható volt hogy szívósan játszik a Villarreal.

Fel kell kötni a gatyát, és legalább egyet bekotorni csak ne is kapjunk.
Várható volt hogy szívósan játszik a Villarreal.
Ha ez a szenvedés tovább megy, a döntetlen sem lesz meg. Remélem nem így lesz. Suarez kellene.
Nagyon provokálnak,.....meg kell nyugodni.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Hozzá kell tenni a sárgák nagyon jól játszanak, ügyesen ki is tudják hozni, hátul pedig ott vannak mindenhol. Jó meccs, de azért egyet be kell kotorni.

Neki és Neymarnak sem megy. 2 húzó ember rossz teljesítményét már megérzi a csapat.palesz77 írta:SR a gyenge szerintem ma, minden parbajt elveszitett az elmult 15 percben szinte.
Ini ellenben megint nagyon jó.
TS-Alba-Araujo-Koundé-Azpi-Busi-De Jong-Pedri-Dembélé-Lewa-Fati
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Azért amikor már Iniesta kap reklamálásért sárgát, az jelenthet valamit....
nem szokott ő csakúgy a semmiért reklamálni
Persze amikor buktatják 16-os előtt akkor meg mehet tovább

nem szokott ő csakúgy a semmiért reklamálni
Persze amikor buktatják 16-os előtt akkor meg mehet tovább
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.11.08. 16:41:02-kor.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ő azért lesz örökké megosztó személyiség mert amúgy úgy tűnik semmit nem csinál miközben rengeteget. Most is a semmiből "véletlen" telibe rúgja az ellenfé, miért? Mert két lépéssel hamarabb gondolkozik mint bárki a pályán és előre tudta hol fog menni a labda és belépett a passzsávba.Yokozuna írta:Busqets szerintem nulla, és Munir labdába sem ér, mint Suarez.

Busqets szerintem nulla, és Munir labdába sem ér, mint Suarez.
- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
Ejj Suarez mit szórakozott el....
Ini labdájára meg nincs kifejezés...
Amúgy Busis eset...mondjuk úgy hogy rossz mez volt rajta
Én már meg sem lepődök.
Munir driblije tetszetős volt
Ini labdájára meg nincs kifejezés...

Amúgy Busis eset...mondjuk úgy hogy rossz mez volt rajta

Én már meg sem lepődök.
Munir driblije tetszetős volt
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.11.08. 16:34:47-kor.