Egyéb Barça meccsek
Armando lőtte az utolsót.
- Barcaman1993
- Director del Fútbol
Hát remélem Pep ma nem ilyen csapatokat küldd majd pályára. Ilyen Barcát amit tegnap láttam, még sosem láttam. Vmi szörnyű volt. Az első félidőből kiemelném Afellay, Iniesta és Thiago játékát. A második félidőt nem is minősítem... Vmi elképesztő, hogy mennyire függött a játékunk Iniestatól. Az első félidőben egész jól tolta a csapat, de akkor azt állapítottam meg, hogy van egy normális kp-k, de nincs befejező ember. A második félidőben ennek pont a fordítottja történt meg. A csatársor erős volt, de a kp-n senki... Pedronál talán 1x, max. 2x volt a labda egy félidő alatt. Poén az egész és ez nem az ő hibája volt... Remélem Pep azért ma acélosabb csapatokat küld a pályára, mert ezek a csávók a B-ből nem sok vizet zavartak. Az lenne a legjobb, ha Piqué és Xavi is játszana. És akkor egy ilyet el tudnék képzelni: Valdes-Fontás, Piqué, Abidal, Maxwell-Xavi, Sergio, Iniesta-Afellay, Villa, Pedro. Bár ennek zéró esélye van. Pedig jó lenne. Ezzel a csapattal simán kéne ütni a Bayernt, de sztem ha ma este kisebb vereséggel megússzuk, akkor már az is jó eredmény lesz. Apropó Sergi Robertoval mi történt? Év végén Pep többször is bevetette, de most nem játszott (sztem ott sem volt). Thiagot pedig többet kell majd játszatni, mert elképesztő, hogy már most mekkora játékos. Az egyetlen peche, hogy 2 ilyen ember van előtte. A másik amit észrevettem, hogy a csatársorunk milyen erős lesz... Nagyon durva... Afellay megint nagyot játszott és akkor Messi, Villa, Pedro, Sanchez
Finom lesz ez
Jeffrent pedig nem szabadna játszatni. Teljesen látszott rajta, hogy nem érdekli az egész, belefásult a dologba...

Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
- LM10
- Director del Fútbol
Hát igen, én is úgy érzem, hogy még nem vagyunk sehol a felkészülésben. És a Manchesterrel is játszunk majd Amerikában. Nem lesznek könnyű meccsek, de ezzel a kerettel, nem lehet nagy következtetéseket levonni.barca99 írta:Érdekes lesz a holnapi meccs, a Bayernnél ez presztízskérdés, előrébb is járnak a felkészülésben, és ők az 'A' kerettel tolják. Az meg kiderült, hogy velük nem érdemes büntetőkre játszani, nagyon jól rúgják.![]()
Pato és Thiago Silva egyébként pályára lépett a másik meccsen. Mind a kettőjüknek addig tartott az olasz bajnokság, mint Sancheznek, a Copán is pont annyit játszottak, így felmerül a kérdés, hogy vajon Allegri ekkora hülye, vagy Pep túl óvatos.
Sánchezt meg szerintem jó döntés még pihentetni, főleg ha Pep is így látta

Érdekes lesz a holnapi meccs, a Bayernnél ez presztízskérdés, előrébb is járnak a felkészülésben, és ők az 'A' kerettel tolják. Az meg kiderült, hogy velük nem érdemes büntetőkre játszani, nagyon jól rúgják.
Pato és Thiago Silva egyébként pályára lépett a másik meccsen. Mind a kettőjüknek addig tartott az olasz bajnokság, mint Sancheznek, a Copán is pont annyit játszottak, így felmerül a kérdés, hogy vajon Allegri ekkora hülye, vagy Pep túl óvatos.

- levproff
- Director del Fútbol
Köszi szépen.
Az első gól szerintem nem Pintoé. Legalábbis felvenni nem tudta volna, mert a gyerek még a 16-os vonalán beletolt egyet, max lelophatta volna a lábáról, de szerintem megzavarta, hogy belebökött még a srác.
A második viszont tényleg vicc.
A mi góljaink szépek voltak, JdS szép labdát kapott, Thiago pedig higgattan befejezte egy gyönyörű bokamozdulattal.
Az első gól szerintem nem Pintoé. Legalábbis felvenni nem tudta volna, mert a gyerek még a 16-os vonalán beletolt egyet, max lelophatta volna a lábáról, de szerintem megzavarta, hogy belebökött még a srác.
A második viszont tényleg vicc.
A mi góljaink szépek voltak, JdS szép labdát kapott, Thiago pedig higgattan befejezte egy gyönyörű bokamozdulattal.

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Első félidő: http://www.youtube.com/watch?v=mCyQsKa8K0Elevproff írta:Valaki nem tudna megdobni egy videó összefoglalóval a meccsről?
Lemaradtam mindenről, mert most értem haza..előre is köszi!
Második: http://www.youtube.com/watch?v=TdWvRJvUu2M
szerk.:
http://www.youtube.com/watch?v=E0KTTQTOsko
Itt meg 4:06tól a büntetők.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
- levproff
- Director del Fútbol
Valaki nem tudna megdobni egy videó összefoglalóval a meccsről?

FC Barcelona: Més que un club! Visca el Barca!
Pep Team 2009 : Spanyol Bajnokság, Bajnokok Ligája, Spanyol Kupa, Európai Szuperkupa, Spanyol Szuperkupa, Klub VB!
-
- Director del Fútbol
Nem mindegy ha már tudod?bence0514 írta:Skacok holnap játszuk a döntőt.
De mért nincs kiírva ide Eurobarcára a Következő meccsek című menüpont alatt hogy holnap döntö???

"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Skacok holnap játszuk a döntőt.
De mért nincs kiírva ide Eurobarcára a Következő meccsek című menüpont alatt hogy holnap döntö???
- Messi-Ini
- Capitá del Barça
shutterisland írta:ehhez annyit, hogy azért nem lenne rossz villa középen, ha messi kinn lenne a jobboson (újra összeállna a messi-avles jobbszél...Messi-Ini írta:Elöl Villa játszon végre ismét a bal szélen,mert a bajnokságban úgyis ott fog játszani,akkor most minek húzzuk be középre???) illetve alexis a baloson...azt sem tudnák az ellenfél védői, hogy hol vannak
Jólenne ha újra összeállna a Messi-ALves duó,de Pedro nem fog kikerülni a kezdőböl,és ne is kerüljön,mert kell ő oda!!!

- shutterisland
- Director del Fútbol
ehhez annyit, hogy azért nem lenne rossz villa középen, ha messi kinn lenne a jobboson (újra összeállna a messi-avles jobbszél...Messi-Ini írta:Elöl Villa játszon végre ismét a bal szélen,mert a bajnokságban úgyis ott fog játszani,akkor most minek húzzuk be középre???

- Messi-Ini
- Capitá del Barça
Azt vágom hogy azt szeretnéd hogy feketében toljuk,mert ezzel én is így vagyok,de miért a Bayern ellen???Én szivesebben játszanék a Milannal,már csak Zlatan miatt is,na meg azért,mert elvlieg a Bayernek formában kéne lennie,mert nekik jövőhéten már tétmeccs jön,meg lassan Bl selejtező,míg a Milan nemrég kezdte a felkészülést!fanbarca írta:Jeffrén és Soriano várakozásaimon alul teljesített. Továbbá Villa, Pinto és Pedro is jócskán formán alul játszott. Remélem ez csak a vakáció utáni formahanyatlás, sőt, biztos, hogy az. Holnap remélem magabiztosabb játékkal ( és remélhetőleg a Bayern ellen fekete mezben ) elhódítjuk az Audi Kupát.
És akkor egy kicsi meccsértékelés:
Ahhoz képest,hogy ez volt a 2. felkészülési meccsünk,akkor nem volt rossz.Thiago ismét biztató volt,Fontás hozta a megbízható formáját,amit egy kh-nek kell,JDS nekem pozitív meglepetés volt,ugyanúgy mint Afellay.Akiben viszont csalódtam,az Maxwell,Jeffren,és egy kicsit Soriano.
Azt nem tudom,hogy ez a mai milyen felállás volt,de ha többet nem használja Pep,akkor nem is akarom megtudni.Remélem holnap azért egy ütősebb kezdőt küldünk pályára,én egy ilyesminek örülnék,cserékkel kiegészítve:
Valdes-???-Pique-Fontas-Abidal-JDS-Ini-Thiago-Villa-Soriano-Pedro
Pintot semmiképp nem cserélném be,max ha 5-el vezetünk

Én holnap egy inkább küzdelmes mint szép meccsen,3:2-es Barca sikert tippelek,a Milan ellen.(Ha a Bayern ellen játszunk,akkor is ez a tippem

- Messidona10
- Entrenador del Barça
A döntő holnap 20:30-kor lesz?
Bayern-Milan 0-1 Ibrahimovic..

http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb ... =1&theater
Thiago lett a MOM. Jó döntés
Hát ma Xavi és Piqué sem öltözött át, utcai cuccban szemlélték a meccset, holnap akár játszhatnának is.
Thiago lett a MOM. Jó döntés

Holnap Messi vagy Xavi vagy valaki aki jobban játszik mint a mai fiatalok az ott lesz már a kezdőben? Vagy erről még nem tudunk semmit?
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Első félidő egész jóra sikeredett, másodikban okosan már nem vállaltunk annyit, de nem is volt rá szükség a vezetés tudatában, de Pinto tett róla mindig, hogy legyen egy kis izgalom!
Thiago csinált ügyes dolgokat, néha soknak éreztem a "flegma" passzait, de jó volt összességében, nekem Dos Santos is tetszett a második félidőben, lényeg hogy döntőzünk, s remélem be is húzzuk!

Thiago csinált ügyes dolgokat, néha soknak éreztem a "flegma" passzait, de jó volt összességében, nekem Dos Santos is tetszett a második félidőben, lényeg hogy döntőzünk, s remélem be is húzzuk!

- fanbarca
- Entrenador del Barça
20:45bence0514 írta:És hánykor játszuk a döntőt holnap skacok?
Romániában 21:45
Thiago ma nagyon ügyes volt, nálam abszolút meccs embere. Tetszett még Afellay és Abidaal is. Szép volt azért na!
més que un club
És hánykor játszuk a döntőt holnap skacok? 

Pedro oda sem állt, Jeffren meg hozta, amit vártam. Ki a . lövi gyengén, félmagasan a büntetőt?
Ennyire halvérű, töketlen megoldást... (mondjuk a JDS-é sem volt jobb, csak ott a kapus nem érezte az irányt).
Pinto is addig táncolt, hogy mindig elküldték a rossz irányba.
Már csak azért sem kellene berakni a döntőben.

Pinto is addig táncolt, hogy mindig elküldték a rossz irányba.