Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Richmond82 írta:A gond az , hogy Gumbau fog így lehetőséget kapni......Nero. írta:Az megvan, hogy nem lesz cserénk a középpályára? Mert ez elég súlyosnak tűnik.
Adriano felépült és Alvesnek sincs szerintem sok hátra így Roberto mehet középpályára.Nero. írta:Az megvan, hogy nem lesz cserénk a középpályára? Mert ez elég súlyosnak tűnik.
A gond az , hogy Gumbau fog így lehetőséget kapni......Nero. írta:Az megvan, hogy nem lesz cserénk a középpályára? Mert ez elég súlyosnak tűnik.
eddig tényleg. két nagy helyzetKash írta:Szünet után felpörögnek, ebben biztos vagyok. 3-1 a tippem a barcelona javára.
Én is. Nem nagyon láttam még olyan embert aki gyorsabb Albánál és ezt ráadásul rendre érvényesíti is vele szemben egy meccsen belül, úgy tűnik most találtam egyet.Capon írta:Marha gyors, de kicsit előbb is gyorsít fel mint Alba, azért megnéznék egy futóversenyt kettejük között.TripleH írta:Azt meg kell hagyni, hogy a Salah gyerek, kicseszett gyors, Albát folyamat letudja hagyni.
Nekem azért ilyen feltűnő mert labdával is gyorsul nagyon.Capon írta: Marha gyors, de kicsit előbb is gyorsít fel mint Alba, azért megnéznék egy futóversenyt kettejük között.
Marha gyors, de kicsit előbb is gyorsít fel mint Alba, azért megnéznék egy futóversenyt kettejük között.TripleH írta:Azt meg kell hagyni, hogy a Salah gyerek, kicseszett gyors, Albát folyamat letudja hagyni.