Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Lehet, akkor azt, hogy lassítsa a játékot.nzxtpo írta:Lucho megböködte Robit a játékoskijáróban és oda szólt 1-2 szót, Robi meg bólogatott, kíváncsi lennék mit mondhatott.
Mindenki tudja, hogy hihetetlenül jó játékos, de attól még had lehessen már úgy kritizálni, hogy közben nem nyalja körbe.. Lőtt idén 26 vagy mennyi gólt, talán a csapat egyik legfontosabb embere, de a kapu előtt attól még szerencsétlen az utóbbi időben, Torres csinált ilyet fénykorában, nincs ezen mit szépíteni.eimenis1212 írta:ha azt akartad írni, hogy Suarez hihetetlen jó játékos, de ezek az üres kapuk.... Akkor írd azt. De abban semmi pozitív nincs amit Te írtál róla, csak a negatív része, pedig nem egész meccsen az üres kapus megmozdulás köthető hozzá. Tudod: a szavakat az általános jelentésük alapján lehet csak érteni
Szerintem vicces volt, jót röhögtem, ennél többet pedig ne is gondolj a mondat mögé. Nyilván mindenki látja, h parádés szezonja van.Rinku írta:Miért kell ennyire negatívnak lenni? Muszáj vagy ösztönből jön? Előbbi, kérlek hagyd abba, jól játszunk, tényleg lehetnénk pontosabbak is, de abszolút semmi gond nincs, ha utóbbi, akkor meg sajnálom, hogy mindenben csak a rosszat látod. Gondolom azért annyira nem panaszkodtál, amikor az ősszel a mai két savazottad hozta a lényeget... Nem értem az ilyen embereket.Yokozuna írta:Neymar különleges képessége, hogy a gólhelyzeteket átalakítja veszélytelen szituációkká.
ha azt akartad írni, hogy Suarez hihetetlen jó játékos, de ezek az üres kapuk.... Akkor írd azt. De abban semmi pozitív nincs amit Te írtál róla, csak a negatív része, pedig nem egész meccsen az üres kapus megmozdulás köthető hozzá. Tudod: a szavakat az általános jelentésük alapján lehet csak értenicsababarca írta:eimenis1212 írta:"a hullámvölgyben lévő" Suarez adott egy gyönyörű gólpasszt Messinek, a támadások nagy részében benne van, remekül mozog üresbe, és az üreskapus helyzet megcsinálása is neki köszönhető... Lássunk tovább az orrunknál! Ez a "hullámvölgyes" Suarez is mérföldkövekkel veri a legjobb Alexisünket vagy Pedronkat
Erről beszéltem az offtpoicban, ékes példája az ottani mondandómnak.
Palesz át is dobhatnád példának oda ezt a hozzászólást.
Senki nem mondta hogy [auto_cenzúra] gyenge, plusz nem emlegette senki Pedrot se Alexist.
Rinku írta:Tudom, hogy nem nagyon tartozik a meccsképhez, de csak engem idegesít a kommentátor "szákszessz" játékos-névhasználata?S. Isaac, ebből Szákszessz? Azt hittem, hogy a srácot valamilyen Success-nek hívják
Miért kell ennyire negatívnak lenni? Muszáj vagy ösztönből jön? Előbbi, kérlek hagyd abba, jól játszunk, tényleg lehetnénk pontosabbak is, de abszolút semmi gond nincs, ha utóbbi, akkor meg sajnálom, hogy mindenben csak a rosszat látod. Gondolom azért annyira nem panaszkodtál, amikor az ősszel a mai két savazottad hozta a lényeget... Nem értem az ilyen embereket.Yokozuna írta:Neymar különleges képessége, hogy a gólhelyzeteket átalakítja veszélytelen szituációkká.
Rinku írta:Tudom, hogy nem nagyon tartozik a meccsképhez, de csak engem idegesít a kommentátor "szákszessz" játékos-névhasználata?S. Isaac, ebből Szákszessz? Azt hittem, hogy a srácot valamilyen Success-nek hívják, mondom az nem rossz név, optimista visszhangot kelt, de így... Halál gáz.
Fogunk még hinteni, annyira nem kell futni. Meg nem a real vagyunk, hogy megerőszakoljunk minden nálunk gyengébbet, aki nem szolgált rá.Yokozuna írta:Megint visszavettünk a tempóból, nem tudom miért.
Es ki mondta, hogy nem jobb? Attol meg a kaput nem talalja el mostanaban ordito helyzetekben.. Amugy osszjatekban most jobb, mint ev elejen volt szerintem, de a golloves iden eddig nem megy neki. Amekkora troll mondjuk, ezek utan kepes lesz valami kaprazatos golt loni..eimenis1212 írta:Suarez...
eimenis1212 írta:"a hullámvölgyben lévő" Suarez adott egy gyönyörű gólpasszt Messinek, a támadások nagy részében benne van, remekül mozog üresbe, és az üreskapus helyzet megcsinálása is neki köszönhető... Lássunk tovább az orrunknál! Ez a "hullámvölgyes" Suarez is mérföldkövekkel veri a legjobb Alexisünket vagy Pedronkat
Fogunk még hinteni, annyira nem kell futni. Meg nem a real vagyunk, hogy megerőszakoljunk minden nálunk gyengébbet, főleg nem olyat, aki nem szolgált rá.Yokozuna írta:Megint visszavettünk a tempóból, nem tudom miért.