Élő közvetítések
Valahogy éreztem, hogy kihagyjuk
- Leon
- Director del Fútbol
Pogbának is érik lassan a piros! 

Messi campion del Mundo 2022. G.O.A.T.
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
Gianluigi Buffon (a Messivel való találkozásról 2013-ban): Meg kellett érintenem Messit, hogy megbizonyosodjak róla, olyan ember, mint mi.
L4wandowski
Tito per sempre etern.Infinite Iniesta Grácies Xavi, Grácies Piqué!
Grácies Messi!
- diagonal
- Jugador d'estrella
Ja, ez a Juve nem tud mást játszani csak ezt, de nem is akar, igazából mi támadunk, ők kontráznak vagyis próbálnak kontrázni miközben mi vezetünk 1-0-ra, mai futballban hogy úgy mondjam nem gyakori:-)Boixos írta:Kell még vagy kettő, mert ezek ellen az 1-0 rohadtul nem életbiztosítás. Lásd Madrid.
Semmi másra nem várnak csak hogy hibázzunk a labdajáratásban a középpályán és le tudjanak csapni. Esélyes hogy L.E. elmondta a csapatnak hogy semmiben nem szabad belemenni, ritmusváltásokba, cselekbe sem amennyiben fennáll a veszélye, hogy labdát veszhetünk és abból lefordulnak, én ennek tudom be hogy alig van egyéni vállalkozás és feltűnően tompa Ney és Messi is, alig látni igazán "barcás" akciót.
Nem szép meccs, talán lehetett volna az is, ha az első 10 percben lerendezzük a meccset és lövünk hármat akkor a Juve kénytelen lett volna felhagyni a megszokott játékával is kijönni, megvolt rá az esély, a Juve akkor teljesen össze volt zavarodva, nem tudtuk kihasználni, utána magukhoz tértek, most már ez ilyen állóháború lesz szerintem végig. Hátul nagyon kell figyelni, és középpályán is, hogy nehogy kritikus labdavesztés legyen mert csak erre várnak.
Nagyon hosszú lesz a második félidő ha nem tudunk az elején gólt lőni. Gyakrabban kéne gyorsítani a játékot, mert akkor esélye se lenne a Juvénak.
Nem rossz eddig a meccs, de tényleg kéne a második gól. A helyzetek legalább megvannak, sajnos eddig nem sikerült Rakitic gólján kívül kihasználni őket.
Vidal meg Pogba ha így folytatják nem sokáig maradnak a pályán.
Lőjünk még egyet, és megvan!
Visca El BARCA!!!
Vidal meg Pogba ha így folytatják nem sokáig maradnak a pályán.
Lőjünk még egyet, és megvan!
Visca El BARCA!!!

- Capon
- Llegenda del Barça
Hú elég kétarcú a csapat.
Mikor gyorsítunk a játékon akkor a Juve azt sem tudja hol van, egyébként meg belemegyünk a lassú labdajáratásokba sokszor állófocit játszunk ami meg kedvez az olaszoknak.
A bal oldalunk teljesen impotens, Neymar nagyon halvány Alba meg katasztrófa nem véletlen ment át támadni Pogba a jobb oldalra ami nekünk a bal.
Mikor gyorsítunk a játékon akkor a Juve azt sem tudja hol van, egyébként meg belemegyünk a lassú labdajáratásokba sokszor állófocit játszunk ami meg kedvez az olaszoknak.
A bal oldalunk teljesen impotens, Neymar nagyon halvány Alba meg katasztrófa nem véletlen ment át támadni Pogba a jobb oldalra ami nekünk a bal.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
ahogy mondtuk nagyon nehéz meccs, egy talált gól (még ha szép is !) és más semmi, pontosabban a sok elszórt helyzetecske...
ami feltűnő, Suarezt alig találják meg Iniesta mintha levegőnek nézné..., Messit aprítják, Neymar a gól előtt zseniális volt aztán mindent elszórakozik...
az olaszok időnként veszélyesen támadnak, ha jobban rá mennek a támadásokra bajban leszünk, és ugye most jön a kritikus második félidő!! nehéz lesz.
ami feltűnő, Suarezt alig találják meg Iniesta mintha levegőnek nézné..., Messit aprítják, Neymar a gól előtt zseniális volt aztán mindent elszórakozik...
az olaszok időnként veszélyesen támadnak, ha jobban rá mennek a támadásokra bajban leszünk, és ugye most jön a kritikus második félidő!! nehéz lesz.
- Ronaldinho&Barca
- Director del Fútbol
Az első pár perc izgalma után átvettük a karmesteri szerepet, mehetnénk többel is, de a kapuban egy Buffon áll. Jó lesz ez. 2 gólnak örülnék még, és a mixem is.
Vidal szerintem nem sokat fog a 2. félidőben futkosni.

Vidal szerintem nem sokat fog a 2. félidőben futkosni.
Visca El Barca!

Més que un club

Més que un club
- visca el barca
- Presidente del Barça
egyelőre egy erős közepes meccs... picit pöröghetnénk jobban is, főleg ney meg suarez,
mert eddig elég kevés amit mutatnak. a juve sztem nagyjából ennyit tud, uhogy találni kell még1 gólt és akkor jók leszünk.
meg rá kell játszani az ideggyenge vidalra, hátha kiállítja a török
mert eddig elég kevés amit mutatnak. a juve sztem nagyjából ennyit tud, uhogy találni kell még1 gólt és akkor jók leszünk.
meg rá kell játszani az ideggyenge vidalra, hátha kiállítja a török

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Messi szépel elszlalomozott a védők között 

Most komolyan emiatt csináltak jelenetet
Semmi..kamu
Vagy csak nem szereti a BarcátA Lackó juvés? Nehogy elélvezzen, h átjöttek a félpályán...
Vidalt szerintem előbb utóbb ki fogják állítani ha nem nyugszik le.
atya ég! eddig hatalmas fölényben játszunk.
osztálykülönbség.
osztálykülönbség.