Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.14. 00:08:09

miro. írta:Ezt vártam. Ti egyáltalán nem vagytok még összerakva,sok a zűrzavar a csapat körül.

Mi meg nem leszünk jóllakottak egy Barca-Real meccsen,majd egy Eibar,vagy egy Levante elleni idegenbeli meccsen fognak ezek a mentális dolgok kijönni.

perez elintézte a kamu tizit,meg a kiállítást.

Nem emlékszem hogy ki írta az átlag CR-t,remélem nézte ma. 8)
Öcsém, Paulinnyó és vesztes meccs után még belénk kell rúgni :D. Néztük volna a CR-t, de sajnos nem tartózkodott túl sokáig a pályán.

Egy Vidal-Semedo csere nagyon időszerű lett volna a félidőben, esetleg egy Dulifuli-Alcácer. Legalább Paco egy jottányival jobban érzi a kaput, mint Denis meg az új fiú.

Kontráknál valamiért nem nagyon akartunk futni, mindegy, melyik csapat vezette :D. A Real szétfutott minket, a saját kontráinkat meg megállítottuk, hogy visszarendeződött védelem ellen tologathassuk a bogyót.

Egészen hihetetlen, hogy minden pénzünk meg lenne rá, hogy befoltozzuk a keret hiányosságait, de nem. El kell verni tökkelütött gold diggerekre, mintha Bartomeu direkt szeretné meggátolni a csapatot a sikerek elérésben.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2017.08.14. 00:07:50

Igazából mit vártunk? Új edző és a kezdő illetve a konkrét csapat egyik legjobb játékosát elvesztette. Kontráknál ki fut? Hiányzik Neymar, tudtam hogy [auto_cenzúra] lesz a kezdet utána, de ez siralmas volt a végére. Nyerhettünk is volna, de annyira látszik a káosz a fejekben.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
knor
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:07:21

mess2009 írta:ennyire talán nem kellett volna megmérni bennünket :szinte minden fronton gyengébbek vagyunk,az a szomorú valóság. nem voltunk képesek egy épkézláb gyors! (kontráról álmodni sem merek) támadásra, Messi olyan hátul volt 70 percig, hogy mire felért már állt a fal.
azok a gólok nem Piquere mutatnak, hanem ahogy előre megmondtam Vidalra aki teljesen súlytalan, nem is minősíteném.
az a CR.-gól jobban fáj mint a vereség, a harmadik védhetetlen de nem szabadna hagyni ílyen szabadon lőni senkit. aztmár csak halkan mondom, hogy nekünk még egy épkézláb lövésünk sem volt.
Neymar holvagy? :mrgreen:
ua. mint eddig
dentomi
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:06:41

Jezus úr isten mi megy itt? :)
Valaki nézte normális elfogadható, nem elvakult agyament módon ezt a meccset?
Semmi baj nem volt addig, a busz is gyorsabban fordul mint Piqe, Untitit szidták , tanári focit mutatott be a világ egyik, ha nem a legjobb csapata ellen.
Valaki észrevette, Ini 35 perc tán a nevét nem hallottad, valaki észrevette duli-fuli 10 passzból 7 ellenfélnek.
Valverde a hibás? :)
valaki észrevette, ez a meccs senkit nem érdekelt komolyabban, MESSI, SUAREZ ,45 percig Sétáltak.

Azzal van a baj, Valverde kit igazolna?:) ez a meccs után, ez komoly?
Egyszer elmentem egy Fradi-Újpestl mérkőzésre, 2 hónap múlva hazaértem, csengettem az asszony kírúgott, ma sem értem miért tette!
ultrasur
Madridista

2017.08.14. 00:06:23

miro. írta:Ezt vártam. Ti egyáltalán nem vagytok még összerakva,sok a zűrzavar a csapat körül.

Mi meg nem leszünk jóllakottak egy Barca-Real meccsen,majd egy Eibar,vagy egy Levante elleni idegenbeli meccsen fognak ezek a mentális dolgok kijönni.

Hát azért nálunk is sok rémisztő dolog volt...leginkább Benzemát kellene elfelejteni egy életre...
Ez az egész meccs egy vicc volt, remélem a visszavágón egy hajtósabb, keményebb és precízebb meccset látunk (legalább a mi oldalunkról).

Szerintem Rakitic volt az egyik leggyengébb a Barcánál...
zknym
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:05:55

Messithebest írta:a mai meccs egyetlen pozitívuma hogy Ronaldo fog kapni vagy 20 meccset amiért ellökte a sporit... ja nem
A piros lapot el fogjak torolni a birot megverik, mert a lokes az keves volt, es utana ellehetetlenitik az eletben... Nem is ertem hogy merte a nagy CRt kiallitani, de tokos volt
knor
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:05:48

pep71 írta:
Andris írta:Szerintem egyaltalan nem voltak ennyivel jobbak, nekunk meg tenyle nem kulonosebben jo a jatekunk, de ez a szezon elso meccse volt, uj edzovel, es a kezdo ugye csak egy nagyot gyengult eddig.
Szerintem nincs ezzel semmi gond most, meg jol is jarunk a vereseggel tulajdonkeppen.
Edzot csereltunk, nem kell jo meccseket varnunk egy fel evig, evig minimum, ilyen egyszeru.
Kár, hogy nem látszódott, hogy edzőt cserélt a csapat, ugyanaz az lassú, mindenkit várjunk meg még visszaér az ellenfélből foci volt mint az LE éra végén. Semedo minek jött, ha Vidal-t sem tudja kiszorítani?? Egy komoly, tökös edzői húzást nem mert megcsinálni Valverde, sokkal komolyabb változtatások kellenének.
én is azt hitteü hogy lesznek változások
mess2009
Director del Fútbol

2017.08.14. 00:05:41

ennyire talán nem kellett volna megmérni bennünket :szinte minden fronton gyengébbek vagyunk,az a szomorú valóság. nem voltunk képesek egy épkézláb gyors! (kontráról álmodni sem merek) támadásra, Messi olyan hátul volt 70 percig, hogy mire felért már állt a fal.
azok a gólok nem Piquere mutatnak, hanem ahogy előre megmondtam Vidalra aki teljesen súlytalan, nem is minősíteném.
az a CR.-gól jobban fáj mint a vereség, a harmadik védhetetlen de nem szabadna hagyni ílyen szabadon lőni senkit. aztmár csak halkan mondom, hogy nekünk még egy épkézláb lövésünk sem volt.
Neymar holvagy? :mrgreen:
nemespatro
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:04:45

1. Madridi gól- Vidal sehol.. 2. Madridi gól- Vidal sehol.. 3. Madridi gól- Vidal sehol... De ez nem az ő hibája. Valverde behúzta messit középre az ő helyét kellett bejátszani Rakiticnek és Vidalnak. Fogalmatlan valverde... Látszik rajta hogy be van sz*va a kispadtól. Ittvan dolgozik azzal ami van. Szerintem még a kezdőt is a játékosok dobják össze neki. Vicc az egész. Siralmas. Szinte nézhetetlen a jcsapat játéka...
Legendinho
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:04:36

Normandia írta:
Kubla9 írta:Hát ez csúnya verés volt.Egy percig sem voltunk partiban a madriddal.
Ez igy hülyeség már ne is haragudj. Az egyenlítés után simán hozhattuk volna a meccset, csak még nem mennek be a helyzetek. Majd befognak.
Persze... Jobbak is voltunk, nem? :) A Real kb félgőzzel lötyögött 60 percig, aztán megnyomtak 10 percet és helyre is lettünk gyors téve... Ez abszolút reális eredmény volt, már az elején látszott, hogy ma nem vagyunk 1 szinten.
Bartomeu, OUT NOW!
Nero.
Llegenda del Barça

2017.08.14. 00:03:49

Ha elkezdünk a United-vonalon mozogni hogy "semmi gond, most építkezünk, idő kell, legyünk türelemmel, majd 2-3 év múlva beérik, még igazolni kell 6 játékost" akkor itt nagyon komoly mélységekbe zuhanhat a klub.
Itt radikális változások kellenek azonnal és hatalmas eredménykényszert, nyomást helyezni az edzőre +vezetőségre. Ha itt 1-2 hónapon belül nem fog látszani valami akkor tovább kell állni egy új koncepcióra/elnökségre.
Nem emlékszem hogy ki írta az átlag CR-t,remélem nézte ma.
Brutál milyen formában van. :shock:
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
knor
Jugador del Barça

2017.08.14. 00:02:53

az jó lenne ha az a sok optimista forumozó egy kicsik elgondolkodna, hogy ténylegessen hol tart a csapat
miro.
Entrenador del Barça

2017.08.14. 00:01:59

Ezt vártam. Ti egyáltalán nem vagytok még összerakva,sok a zűrzavar a csapat körül.

" Ha valaki három órát áldoz arra az életéből hogy megnézzen a tv-ben,akkor kötelességem a legjobbat nyújtani. Mindvégig a legjobbat. " - Michael Jordan

rmcf
pep71
Entrenador del Barça

2017.08.14. 00:01:19

Andris írta:Szerintem egyaltalan nem voltak ennyivel jobbak, nekunk meg tenyle nem kulonosebben jo a jatekunk, de ez a szezon elso meccse volt, uj edzovel, es a kezdo ugye csak egy nagyot gyengult eddig.
Szerintem nincs ezzel semmi gond most, meg jol is jarunk a vereseggel tulajdonkeppen.
Edzot csereltunk, nem kell jo meccseket varnunk egy fel evig, evig minimum, ilyen egyszeru.
Kár, hogy nem látszódott, hogy edzőt cserélt a csapat, ugyanaz az lassú, mindenkit várjunk meg még visszaér az ellenfélből foci volt mint az LE éra végén. Semedo minek jött, ha Vidal-t sem tudja kiszorítani?? Egy komoly, tökös edzői húzást nem mert megcsinálni Valverde, sokkal komolyabb változtatások kellenének.
Messithebest
Director del Fútbol

2017.08.14. 00:00:24

a mai meccs egyetlen pozitívuma hogy Ronaldo fog kapni vagy 20 meccset amiért ellökte a sporit... ja nem
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
knor
Jugador del Barça

2017.08.13. 23:59:58

Varatrix írta:Piqué volt a Real legjobbja!
hány de hány ève nem èrtem mièrt veri rá a fèl világ...
nem csak Piqué védekezése volt kuka az egész csapaté
Normandia
Director del Fútbol

2017.08.13. 23:57:56

Kubla9 írta:Hát ez csúnya verés volt.Egy percig sem voltunk partiban a madriddal.
Ez igy hülyeség már ne is haragudj. Az egyenlítés után simán hozhattuk volna a meccset, csak még nem mennek be a helyzetek. Majd befognak.
"Diego Simeone: "Diego (Maradona) megtöltött minket érzelmekkel, de azt mondom, kétségek nélkül, hogy Messi jobb játékos, mint Maradona volt."
kz86
Jugador del Barça

2017.08.13. 23:57:22

Ez egy rakás [auto_cenzúra] volt. Gyakorlatilag 2 év alatt, 2 világklasszist, Alvest és Neymart, kicseréltük dulifulira meg vidalra. Vicc ez a vezetőség. A középpálya is egy [auto_cenzúra] nulla, de nem baj, majd Paulinho megoldja. Az egyetlen pozitívuma az estének az volt, hogy kiderült, hogy D. Suarez klasszisokkal jobb, mint dulifuli.
crixus
Entrenador del Barça

2017.08.13. 23:56:52

Tragédia nincs, kikaptunk egy összeszedettebb csapattól, akik minimum 1,5 éve építkeznek, edzői koncepció is megvan. Nálunk ezzel ellentétben inkább rombolás megy. Az, hogy van pénz a tarsolyban a kutyát nem érdekli. Olyanok leszünk így, mint az Arsenal: nyereségesen zárunk minden évet, csak éppen a komoly kupák közelébe sem fogunk kerülni.
Ha szerencsénk van, akkor kiteszik ezt a vezetőséget, sportigazgatóval együtt már a jövő hónapban.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2017.08.13. 23:56:47

Rivaldo11 írta:A kapu előtti botrányos teljesítménynek megittuk a levét. Lesz még itt munkája Valverdének bőven. Mindenesetre Neymar jól kib.ott velünk, az jól látszik.

Neymar? A vezetőség inkompetenciája szívott ki velünk rendesen...Piquéék már rég tudták, hogy lelécel, miközben ezek a vakegerek akkor is félvállról vették és mondogatták hogy 200% hogy Neymar marad...Ez már tavaly tudható lehetett volna a részükről..
Varatrix
Director del Fútbol

2017.08.13. 23:56:35

vinszentvega írta:
Normandia írta:Pique eldöntötte a kupát. Egy öngól és két bombagól róla.
Ronaldo góljánál azért nem venném elő! Cuna megcsinálta a cselt jól, (ezt nem tudja levédekezni senki) majd jött a Priskin kifli. A Harmadiknál meg inkább Suarezt kérdezgetném, hogy mi volt a terve azzal a passzal?!
persze amúgy világklasszis teljesítmèny volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Varatrix 2017.08.13. 23:57:25-kor.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Pavel
Entrenador del Barça

2017.08.13. 23:56:25

Az első tétmeccs után, ahogy látom keserves évünk lesz. Valami nagyon hiányzik a csapatból.
A 2000-es évek elején láttam ilyen kilátástalannak a csapatot. Akkor egy teljes lefejezés kellett, hogy megtaláljuk a kiutat.
Valószínűleg most is az kellesz.
Figo eladásból kapott pénz elszórakoztuk nagyon sz*r játékosokra. Most is elkezdték lásd Paulinho.
Andris
Adminisztrátor

2017.08.13. 23:56:13

Szerintem egyaltalan nem voltak ennyivel jobbak, nekunk meg tenyle nem kulonosebben jo a jatekunk, de ez a szezon elso meccse volt, uj edzovel, es a kezdo ugye csak egy nagyot gyengult eddig.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Cestus
Director del Fútbol

2017.08.13. 23:56:00

Hát ez eldőlt. Elég edzőmeccs volt, be is aludtam rajta párszor. Látszik, hogy tökéletes a játékunk Iniesta nélkül is, nélküle is tökéletesen kapjuk a gólokat. Nem is kell neki utód, lehet hozni Paulinhot meg a többi semmirekellőt.

Suárez bedobta a kamut megint, Ronaldo meg emberkedett aztán az lett a veszte. Ezeken jót röhögtem legalább :D.

Remélem, hogy egy vesztes szuperkupa közelebb viszi Bartomeuékat a kijárathoz.
"It is what it is."

- Ernesto Valverde, 2019, közvetlenül az anfieldi vereség után.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2017.08.13. 23:55:53

Sokkal több volt ebben, csalódás.
Kép
Kép
Kép
Válasz küldése