Szerintem mondjuk az is látszik hogy iszonyat fáradt. Fizikálisan is de mentálisan is kimerült szerintem. Mondjuk amilyen melót lenyomott az elmúlt cirka 6-7 meccsen szerintem nem meglepő.kristop írta:neymar meccsről meccsre gyengül, ez a mai meccsben csúcsosodik ki.
de ameddig rosszabb formában is gólokat lő, meg hasznos addig nincs baj. ugyanígy volt ez suareznél is.
(és akkor most el is küldtem ezt a hozzászólást, ha már a tizit is kihagyta)
Élő közvetítések
Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Igazából nem tudom ti, hogy vagytok azzal amit most mondok de szerintem Neymárra igaz az amit mindig Messire mondanak, őt a csapat teszi naggyá!

- trey88
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
Ezt a fogyatékos "cseles" nekifutást miért kell erőltetni? Ilyen szinten 10/9-szer le kell tudni gurítani oldalhálóba. A kapus 1G-vel gyorsul lefelé, fizikailag nem tud leérni. Vagy 3-1 lágyan felső sarokba. Ezek védhetetlenek. Na jó, könnyen pofázom a gép elől. De akkor is!!!!!

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Kinek volt az a zseniális ötlete, hogy Neymar rúgja a 11-est? Messi az első számú, ott van Rakitic vagy Iniesta erre rúgatjuk a mai meccs leggyengébb emberével...

neymar meccsről meccsre gyengül, ez a mai meccsben csúcsosodik ki.
de ameddig rosszabb formában is gólokat lő, meg hasznos addig nincs baj. ugyanígy volt ez suareznél is.
(és akkor most el is küldtem ezt a hozzászólást, ha már a tizit is kihagyta
)
(és akkor most el is küldtem ezt a hozzászólást, ha már a tizit is kihagyta

no.1 sergi roberto fan, no.1 paco hater
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
2017 in: mina, davinson sanchez, semedo, verratti, deulofeu, dembele
2018 in: de ligt, arthur, alena, thiago
Gentlemen módban nyomjuk ha kapunk tizit azt is kihagyjuk nehogy megszóljanak a tizigól miatt 

Neymar gödörben van... amit a Bilbao ellen is csinált az utlsó 20 percben...
Már látszott, ahogy nekiment volna.
-
- Director del Fútbol
még a tizit is megkaptuk
Neymar...

Neymar...

- Alonso0190
- Jugador del Barça
Messi átengedte Neymarnak?
Kár volt
Kár volt

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Alonso0190 2015.02.11. 21:32:26-kor.
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
Kaptunk egy tizit?? Jé.
11-es! Végre! 

Még egyet ütni kéne...

Számomra Messi ma nagyon bénának tűnik. Hajt, de rengeteget hibázik. Pontatlan passzok, és a béna lövései.
Neymar is eléggé szürke.
A mesterhármasunk közül szerintem Suarez a legjobb ma: több jó labdaszerzése is volt, ld a gól előttit.
A középpályából meg egyértelműen Masch. De számomra eddig ő a legjobb.
A védelem meg nem tudom. Sok munkájuk nem volt, első félidőben egy helyzetet kellett volna megoldani. A gól a kapus hibája. Azóta megint semmi.
Ini végre megmutatta magát.
Neymar is eléggé szürke.
A mesterhármasunk közül szerintem Suarez a legjobb ma: több jó labdaszerzése is volt, ld a gól előttit.
A középpályából meg egyértelműen Masch. De számomra eddig ő a legjobb.
A védelem meg nem tudom. Sok munkájuk nem volt, első félidőben egy helyzetet kellett volna megoldani. A gól a kapus hibája. Azóta megint semmi.
Ini végre megmutatta magát.
Biztos jó otthon a waka waka mert mostanában god mode-ban tolja Geri.
Miért Rafi? Ma is jól tolta. Megkaphatta volna ezt a meccset, inkább Init hoztam volna le.
Miért Rafi? Ma is jól tolta. Megkaphatta volna ezt a meccset, inkább Init hoztam volna le.
- Alonso0190
- Jugador del Barça
Piqué az utóbbi időben minden téren összeszedte magát.
"Inkább vagyok a nyolcadik helyen egy olyan csapattal, ahol ezer ember azt akarja, hogy a hetedik helyen végezzek, mint a harmadik helyen egy olyannal, amelyik a fordítottját akarja." - Fernando Alonso
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fontos gól, s remek szöglet.

-
- Director del Fútbol
Piquinho

Na jóóó Mr. Shakira.
Szögletgól! PIQUE!!!!! 

- MessiNeymarSuarez
- Presidente del Barça
PIQUÉÉÉÉÉ
Plusz Mascherano valami elképesztőeket szerel... Iniesta is pozitívum nem csak a gólja miatt 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MessiNeymarSuarez 2015.02.11. 21:26:10-kor.
- brownieheaven
- Jugador d'estrella
Iniestát rég láttam ekkora harcikedvvel játszani, jó ezt látni.