Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Megoldotta nagyon okosan az összes múltkori sarát a Soci meccsről. Elődjeivel ellentétben (Martint kivéve) folyamatosan tanul a hibáiból. DJ kikerült, Rapha átkerült, Pedri meg... nézd meg mit csinál, nem 10-es, szerencsére. Gavival körbeforognak (Casadóval hármasban, csak ő kb sosem a legelső). Pedri nagyon sokat van hátul, lehet még többet, mint Gavi. De ma nem olyan éles amúgy, ez tény.
Miért, Pedri jó elől???bence0330 írta: ↑2024.11.23. 21:50:31Én amennyire emlékszem belőle, azért ennél egy szinttel legalább jobb volt.
Elképesztő rejtély, hogy került ide az első csapat keretébe, és nem is vésztartaléknak. Tényleg kétlem, hogy ne lógna ki a B-ből lefelé. Értem, hogy Flick ballábast preferál erősen, de szerintem Fort bal lába is jobb ennél, és ő nem kőbuta mellé.
Flick egy zseni, de ez teljesen érthetetlen.
Én amennyire emlékszem belőle, azért ennél egy szinttel legalább jobb volt.
Utoljára talán Oleguer volt ennyire totál homály, tényleg.
Nem is tudom, hányadik vonalak közti passza már a gólja óta, ami embert talál, rendre 3-4 pár láb közt, laposan. Az ember tényleg 2in1 posztot játszik, és egyszerre magaslik ki mindkettőben, statisztikailag Európa legjobb helyzetkialakítója, és a posztja egyik legjobb góllövője. Nem minden meccsen, de a legtöbbön két posztot tol egyszerre. Sajna a többiek nem annyira élesek elöl ma, pedig pont tőle vártam a tompaságot a 90 percek és utazgatások után.
Pedig neki van egyedül világos sérója, azt kövesd!