Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ez lehetne fizikailag magyarázat, csakhogy jóval utána dobta el magát,mint ahogy Lenglet meghúzta!
gránit írta: ↑2020.10.28. 23:02:54Ezúttal egyetlen rossz szavunk nem lehet sem a bíróra, sem a VAR alkalmazására. Túlzás nélkül a legjobb játékvezető, akit valaha láttam, gyakorlatilag hibátlanul hozta le a mérkőzést. Mindhárom eset feketén-fehéren les volt, tökéletesen alkalmazták a videóbírót. A bíró emellett pazar döntést hozott Cuadrado műesésénél, sajnos nagyon kevés bíró bünteti sárga lappal a műeséseket. Dybala és Morata kezezéseit is ragyogóan kiszúrta, hibátlan teljesítményt nyújtott a játékvezető.
Az viszont elképesztő, hogy mennyi ziccert hülyéskedtünk el. Messi megint be akarta cselezni magát a gólvonalon túlra, Fati elbénázott helyzete szintén döbbenetes volt.
jó azért amíg ilyen kis porbafingós, inkább legyen önzetlenebb a kelleténél, mint hogy minden labdát rálőjön. Mert abban biztosak lehetünk, hogy ha azt kapura teszi akkor gól, nem egy vinijuni az emberünk
Értem, hogy Puigot akarnád mindenképpen, de teljesen más a két játékos. Egyáltalán nem gyenge előre inkább alázatos és hasznos. Abban meg nagy szerepe van neki is,hogy nincs minden csapatnak 8 ajtó-ablak helyzete ellenünk és nem folyamatosan egy brillírozó kapus menti meg a pontjainkat. Egy éve volt, de páran nagyon nem emlékeztek rá.csababarca írta: ↑2020.10.28. 22:24:19Nem tudom, gondoltam majd rámondják higy nincs perdöntő kameraállásuk:DMatyiG írta: ↑2020.10.28. 22:17:23Miért nem gondoltad? Előrébb volt, les.csababarca írta: ↑2020.10.28. 22:15:41
Fixen előrébb volt a bal lába.
Mondjuk nem gondoltam hogy ezt is elveszik.?Súlytalan ez a gyerek ma is.
Jól játszik, hasznosan és éretten. 17 éves.
Szerintem semmit nem csinál, ügyes ahhoz kétség nem fér, de előre gyenge.
Van benne potenciál, azt nem tagadom, de semmivel nem mutat többet mint Trincao, Puig szintjétől meg messze van ha már tehetséget nézünk.
Amiben jó, az a védekezés része, szépen olvassa a játékot, passzsávokat.
Pláne egy Juve ellen nem szabad azert bohockodni, majd egy Leganes ellencsababarca írta: ↑2020.10.28. 22:52:10Jajj Fati, be kell verni az ilyet, ott nem kell önzetlennek lenni.